Delivery, Installation and Configuration

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Kapcsolódó hivatkozások

Amikor befektet a Ricoh dokumentummegoldásaiba, biztosítjuk, hogy azonnali termékelőnyökre tehet szert a világszínvonalú szállítási, telepítési és konfigurációs szolgáltatásunk révén. Nemzetközi szinten működő professzionális helyszíni szervizcsoportjaink és szakértelmünk segít Önnek, hogy azonnal kihasználhassa új dokumentumkörnyezetének előnyeit.

Áttekintés

A lelki nyugalom biztosítása

A Ricohban megbízhat, mert az üzleti tevékenysége szempontjából kritikus termékek és szoftverek zökkenőmentes telepítését teszi lehetővé. Teljes felelősséget vállalunk termékeink az Ön pontos követelményeinek megfelelő telepítéséért és konfigurációjáért. Továbbá valamennyi logisztikai és áttelepítési helyzetet, valamint az európai környezeti szabályozások szerint az összes csomagolóanyag eltávolítását és újrahasznosítását is kezeljük.

Auditszolgáltatások
Legyen szó új telepítésről, frissítésről vagy áthelyezésről, kipróbált és megbízható szervizeink teljes és megbízható, a teljes folyamatot lefedő támogatást kínálnak. Az átfogó hardver- és hálózati auditok során felmérjük a meglévő dokumentum- és hálózati környezetét, és ez biztosítja, hogy termékeink szervezetébe történő integrációja megszakítás nélkül történjen.


Szállítási, telepítési és konfigurációs szolgáltatások
Szakértői támogatásunk a telephelyen kívül, a szállítást megelőző ellenőrzésekkel és termékeink illesztőprogramjainak konfigurációjával és szoftvermegoldásaink telepítésével kezdődik az Ön pontos követelményei szerint. A biztonságos és gyors szállítás érdekében tapasztalt szállítási csoportjaink szigorú minőségi és környezeti standardokat követnek.

Oldal tetejére

További segítségre van szüksége?
Lépjen kapcsolatba a Ricoh-val a kapcsolatfelvétel a Ricoh-val űrlap segítségével.

Oldal tetejére