Maintenance, Support and Management

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Kapcsolódó hivatkozások

A Ricoh távoli és telephelyi támogatási szolgáltatásokat nyújt, hogy dokumentumkörnyezete számára folyamatos működést, termékeinek pedig optimális feltételeket biztosítsunk. Dokumentumkezelési megoldásai területén a rendelkezésre állás maximalizálására koncentrálunk, így Ön nyugodtan összpontosíthat üzleti tevékenységére.

Előnyök

Világszínvonalú helyszíni és online szolgáltatások

Ön nyugodtan hátradőlhet, a Ricoh mint a nemzetközi technológia megbízható éllovasa a gyártó szabványainak tökéletesen megfelelve kezeli termékeit és szoftvereit. Támogatási szolgáltatásaink teljes skálája számos módon tud Önnek segítséget és támogatást nyújtani annak érdekében, hogy teljes üzleti tevékenysége területén maximalizálhassa termelékenységét. A megoldások szállítása és üzembe állítása a hasznos üzemidő maximalizálása érdekében gyorsan történik.

Valamennyi szolgáltatás kezelése rugalmas Szolgáltatásiszint-megállapodásaink által történik, melyeket üzleti igényei szerint alakítunk. Míg az @Remote automatikus flottakezelés az intelligens webalapú jelentés segítségével időt és költséget takarít meg Önnek, és az eszközök hatékonyságát is biztosítja.

Oldal tetejére

További segítségre van szüksége?
Lépjen kapcsolatba a Ricoh-val a kapcsolatfelvétel a Ricoh-val űrlap segítségével.

Oldal tetejére