Maintenance, Support and Management

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Kapcsolódó hivatkozások

A Ricoh távoli és telephelyi támogatási szolgáltatásokat nyújt, hogy dokumentumkörnyezete számára folyamatos működést, termékeinek pedig optimális feltételeket biztosítsunk. Dokumentumkezelési megoldásai területén a rendelkezésre állás maximalizálására koncentrálunk, így Ön nyugodtan összpontosíthat üzleti tevékenységére.

Áttekintés

Az Ön igényeinek megfelelő, testre szabott támogatás
Bízhat benne, hogy a Ricoh Támogatási szolgáltatásai segítenek Önnek a dokumentumkezelés területén való termelékenység maximalizálásában. Szolgáltatásaink széles skálája kiterjed a webalapú, a telefonos és a helyszíni támogatásra is. A küldetésük szempontjából kritikus alkalmazások védelme érdekében állandó helyszíni személyzetet is tudunk biztosítani.

Karbantartási szolgáltatások
A karbantartási szolgáltatások kialakítása termékeink optimális feltételek mellett való fenntartása érdekében történt, így a legjobb teljesítmény érdekében a legújabb szervizverziók frissítését tartalmazzák. A szolgáltatások között megtalálhatóak a helyszíni javítások, a teljes rendszer megfelelőségi ellenőrzései, a termékek csereszolgáltatásai és kiterjesztett jótállási szolgáltatások.

Támogatási szolgáltatások
Ha ténylegesen probléma merül fel, a Ricoh Támogatási szolgáltatása mindig rendelkezésre áll, hogy azt gyorsan és az üzleti tevékenységére való minimális hatással megoldja. Dokumentummegoldásának zökkenőmentes működtetésével teljes szervezete területén a termelékenységre gyakorolt hatás minimalizálására törekszünk. Szolgáltatásaink online virtuális ügyfélszolgálatot, ügyfélszolgálati támogatási szolgáltatásokat, távoli támogatási szolgáltatásokat és helyszíni támogatási szolgáltatásokat tartalmaznak.

Kezelési szolgáltatások
A Ricoh Kezelési szolgáltatások kialakítása a dokumentumkezelésének javítása érdekében történt, így lehetővé teszik az Ön számára, hogy alapvető üzleti tevékenységére összpontosítson. Automatizált számlázási szolgáltatásokat, a nyomtatási szolgáltatások kihelyezését, létesítménykezelési szolgáltatásokat, folytonosságtervezési szolgáltatásokat, eszközkezelési szolgáltatásokat és flottakezelési szolgáltatásokat tartalmaznak.

Oldal tetejére

További segítségre van szüksége?
Lépjen kapcsolatba a Ricoh-val a kapcsolatfelvétel a Ricoh-val űrlap segítségével.

Oldal tetejére