Project Management

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Kapcsolódó hivatkozások

A Ricoh megváltoztatja a vállalkozások ismeretszervezési módszereit. Projektmenedzsmentünk a Ricoh világszínvonalú professzionális szolgáltatásainak biztosítását erősíti, így hozzájárul, hogy maximális hozamot érjen el befektetésével. Arra összpontosítunk, hogy belülről kifelé haladva megismerjük üzleti tevékenységét, és ezáltal képesek legyünk az üzleti elvárásait teljesíteni, és elvárt minőségi standardjait túlszárnyalni.

Áttekintés

Teljes folyamatot lefedő projektmenedzsment a teljes irányítás érdekében
Megbízhat tapasztalt projektmenedzsereinkben, akik szakértői támogatást, elszámoltathatóságot és jó ár/érték arányt biztosítanak a teljes projekt során. A kivitelezéstől az ügyfélkezelésig egyetlen kapcsolattartót biztosítunk Önnek, aki valóban ismeri majd tevékenységét. Megkönnyítjük életét, és biztosítjuk, hogy termékei, szolgáltatásai és szoftverei időben, a költségvetésen belül és az elvárt magas minőségi standardoknak megfelelve állnak rendelkezésre.

Programmenedzsment összetett illetve nemzetközi projektek esetében
Nemzetközi lehetőségeink és tapasztalatunk révén olyan nagyszabású programokat tudunk koordinálni és kezelni, melyek számos egyidejű vagy sorozatos projektet tartalmaznak. A partnerségi szemléletet követve szolgáltatásainkat az Ön igényeihez igazítjuk, projektmenedzsereink pedig vállalati csoportja szerves részeként dolgoznak.

Oldal tetejére

További segítségre van szüksége?
Lépjen kapcsolatba a Ricoh-val a kapcsolatfelvétel a Ricoh-val űrlap segítségével.

Oldal tetejére