Training

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Kapcsolódó hivatkozások

Alkalmazottai számára biztosítjuk a know-how-t, melynek segítségével a legjobban kihasználhatja a Ricoh termékeit, és a leginkább hatékony, termelékeny és fenntartható módon alkalmazhatja őket. Professzionális képzést biztosítunk végfelhasználók, kiemelt operátorok, rendszergazdák és az informatikai dolgozók számára, biztosítva termékeink alapos megértését, és azt, hogy miként képesek a dokumentumok munkafolyamatait javítani

Áttekintés

Maximális hatékonyság az első naptól kezdve
Ha befektet termékeinkbe, szeretnénk Önt arról biztosítani, hogy azokat teljes szervezete hatékonyan használja. Ezért a Ricoh képzést az Ön igényei szerint alakítjuk, hogy dokumentummegoldásai révén a maximális előnyre tehessen szert. Valamennyi programunk üzleti kihívásai alapos értékelésén nyugszik. Alkalmazottai számára lehetővé tesszük, hogy a termékfunkciókat teljes mértékben kihasználják – akár rövid helyszíni programok akár képzőintézményeinkben tartott testreszabott intenzív tanfolyamok keretében.

Végfelhasználók képzése
Az alap végfelhasználói képzés valamennyi felhasználó számára lehetővé teszi, hogy az egyszerű napi feladatok elvégzése érdekében a termékek szolgáltatásait szakszerűen használják. A haladó végfelhasználói képzés összetettebb funkciókat tartalmaz, mint például a befejezést és a dokumentumkezelést. A Ricoh továbbá szakértői képzést is biztosít, melyet a szervezeten belüli adott részlegekre testreszabva és egyéni igényei szerint alakít ki.

Kiemelt operátorok képzése
Az általános irodai személyzet alapvető karbantartási feladatait lefedő kiemelt operátori képzés segít a dokumentumkörnyezet elérhetőségét maximalizálni. A magasabb szintű felhasználók számára elérhető a haladó képzés a gyártási, nyomtatási termékek és módszerek területén. Ezen felül kínálunk alkalmazásalapú képzést, amely segít a felhasználók számára, hogy a mindennapi munkájuk során használt szoftvereket a lehető legjobban kiaknázhassák (pl. Microsoft™ Word™, Excel™, PowerPoint™ stb.).

Rendszergazdák és az informatikai személyzet képzése
A rendszergazdák és vezetők esetében a Ricoh képzése a maximális költség-haszon arány és termelékenység megvalósítására összpontosít. A hálózati rendszergazdák a dokumentumkimenet kezelésétől a mentési eljárásokig elsajátíthatják, hogyan hasznosíthatják legjobban termékeinket. Technológiai képzésünk bővebb PC-fogalmakat takar, mint például a számítógéprendszerek, a hálózatépítés és az Internet.

Oldal tetejére

További segítségre van szüksége?
Lépjen kapcsolatba a Ricoh-val a kapcsolatfelvétel a Ricoh-val űrlap segítségével.

Oldal tetejére