Pénzügyi szolgáltatások

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

FS FactAz ügyfeleknek nyújtott kiemelkedő szolgáltatások és innovatív új termékek kifejlesztésekor a törvényi és megfelelőségi problémákat kellő odafigyeléssel kell kezelni. A biztonság növelése érdekében az ágazatspecifikus szabályozások és előírások egyre szigorúbb követelményeket támasztanak az adatkezeléssel szemben. 


A kutatások azt mutatják, hogy jelenleg az európai cégek felénél állnak fenn megfelelőséggel és adatszivárgással kapcsolatos kockázatok. Emellett a vállalatok majdnem negyede véli úgy, hogy az adatvédelem náluk rosszabb, mint 2009-ben volt, és a pénzügyi szolgáltatók mindössze 25%-a nyilatkozott úgy, hogy sikerült leküzdeniük a cég számára kritikus dokumentumfolyamatok biztonságával kapcsolatos kihívásokat. 1


A Ricoh szolgáltatásai és megoldásai jelentős hangsúlyt fektetnek a biztonságra és kisebb befektetés mellett biztosítják annak gyors megtérülését. Így a pénzügyi szolgáltatók gyorsan teljesíthetik a legfontosabb célokat, többek között:

 • Megnövekedett, több csatornához kapcsolódó ügyfél-elégedettség, ami kiterjed az emberi hibák csökkentésére is

 • Adatbiztonság és megfelelőségkezelés

 • Nagyobb folyamathatékonyság a folyamat- és ügyfélkezelési költségek csökkentése révén.

1Coleman Parkes Research európai C-szintű ügyvezetők körében 2012-ben végzett kutatása, http://thoughtleadership.ricoh-europe.com/anewperspective/

A Ricoh arra összpontosít, hogy egy rugalmas és méretezhető üzleti platform biztosításával cége pénzügyi szolgáltatásai mindig megelőzzék az ügyfelek igényeinek változását. Technológiáink és folyamataink számos szolgáltatással és megoldással segítenek a költségek csökkentésében:


 • A munkahelyek hatékonyságának javítása a papíralapú dokumentumok elektronikussá alakítása révén. Legyen szó egy egyszemélyes vállalakozásról vagy multinacionális vállalatról, a Ricoh menedzselt dokumentumszolgáltatásai  a teljes cégre kiterjedően segítenek a dokumentumokkal összefüggő költségek csökkentésében. 

 • A teljes szervezet működése összehangolható a Streamline NX  megoldás alkalmazásával; ez a nagyteljesítményű, méretezhető, integrált dokumentumkezelési alkalmazáscsomag standardizált, intelligens dokumentumkezelési megoldást tud nyújtani minden pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó irodának.

 • A meglevő dokumentumfolyamatok költség- és időhatékonyságának optimalizálása kiszervezési szolgáltatásokat nyújtó csapatunk közreműködésével. A Ricoh kiszervezési szolgáltatásai speciálisan a pénzügyi szolgáltatási szektor kihívásainak megoldására irányulóan kínálnak tanácsadást. 

 • Fenntarthatósági megoldásaink és szolgáltatásaink  „végponttól végpontig” nyomtatási fenntarthatósági optimalizációs szolgáltatásokat tartalmaznak, amelyekkel jelentősen csökkenthető a ökológiai lábnyom. @Távoli zöld jelentések szolgáltatásunk hozzáférést biztosít a nyomtatóflotta használati adataihoz, ami alapján a pénzügyi szervezetek környezetbarát nyomtatási kezdeményezéseket hozhatnak létre és követhetnek nyomon. 

A Ricoh a világ számos vezető pénzügyi szervezetével működik együtt és ér el jelentős sikereket. Jelentősebb testreszabott projektmegoldásaink:


 • Egy, a világban közel 100 millió ügyféllel rendelkező lakossági bank az ügyfélkommunikáció hatékonyságát és egységességét javította a rugalmasság és a kapacitás növelésével. A Ricoh közreműködésével végzett nyomtatáselemzés és tanácsadás révén új formátumokat vezettek be a tájékoztató anyagoknál, és csökkentették az előállítási költségeket.
 • A Ricoh egy Fortune Global 500 biztosítónak az ügyfélszolgálat javítása, és a kiszervezett dokumentumszolgáltatásokkal összefüggő költségek és kockázatok csökkentése területén nyújt támogatást – mindez éves szinten több mint 60 millió dokumentum feldolgozását érinti.
 • A Caceis bankóriás a Ricoh segítségével helyezett üzembe egy multifunkciós nyomtatási megoldást, amely a dokumentumok biztonságosságának csökkentése nélkül eredményezett környezetbarátabb nyomtatási megoldásokat. 
 • A Debeka, egy németországi pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó vállalat napi szinten hatalmas adatmennyiségeket dolgoz fel 6,3 millió ügyfelének, és a Ricoh által biztosított átfogó dokumentumszolgáltatási megoldásra és annak optimalizált dokumentumfolyamataira támaszkodik a működés hatékonyságának biztosításában. 
 • A Ricoh 50%-kal csökkentette a világ egyik vezető elektronikus fizetési szolgáltatója, a Wirecard, dokumentumköltségeit azzal, hogy a biztonság fenntartására és a dokumentumfolyamatok egyszerűsítésére összpontosító, ellenőrizhető dokumentumszolgáltatásokat vezetett be a cégnél.

A Ricoh minden dokumentumközpontú tranzakcióhoz megfelelő dokumentumokkal kapcsolatos folyamatokat vezetett be és támogat. Olvassa el a pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos további esettanulmányokat.

Oldal tetejére

Beágyaz

Oldal tetejére

További segítségre van szüksége?
Lépjen kapcsolatba a Ricoh-val a kapcsolatfelvétel a Ricoh-val űrlap segítségével.

Oldal tetejére

Kapcsolódó hivatkozások

The Challenge of Speed

Az európai ügyvezetők 73 százaléka szerint a vállalataiknak gyorsabbaknak kell lenniük, hogy alkalmazkodni tudjanak a folyamatosan változó üzleti körülményekhez.