Államigazgatás

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Govt stat imageAz államigazgatási intézmények folyamatosan keresik a legjobb szolgáltatások biztosításának lehetőségeit úgy az állampolgárok, mint a cégek számára, ugyanakkor új kihívásokkal is meg kell küzdeniük. Utóbbiak közé a folyamatosan változó gazdasági klímától kezdve az üzleti folyamatok összehangolásán át számos probléma tartozik:


  • Adatvédelem és információbiztonság 
  • Fenntarthatósági célok elérése  
  • Alkalmazkodás a változó szervezetekhez és munkamódszerekhez 
  • A költségvetések folyamatos korlátozása vezérelte költségcsökkentések és a maximális hatékonyság biztosítása. 

A kihívások leküzdése ugyanakkor jelentős eredménnyel járna – az Európai Bizottság becslése szerint az európai államigazgatási szektor adatainak felhasználásával éves szinten körülbelül 40 milliárd eurós gazdasági növekedést lehetne elérni1. E nagyszerű lehetőség kiaknázása érdekében átlátható dokumentumstratégiára van szükség, mellyel az államigazgatási szektor alkalmazottai képesek kezelni a rendelkezésre álló hatalmas fizikai és digitális adatmennyiséget. 2   A Ricoh már bizonyított dokumentum- és adatkezelési megoldáscsomagja segíthet az állami intézményeknek az üzleti folyamatokkal kapcsolatos fejtörő megoldásában és elősegítheti az átalakulást.


1Európai Bizottság, Nyílt adatok: az innováció, a növekedés és az átlátható kormányzás mozgatórugói, 2011.

2Coleman Parkes Research, http://thoughtleadership.ricoh-europe.com/anewperspective/ 

Célzott szolgáltatásokat és megoldásokat kínálunk az államigazgatási szektor számára:


  • A Ricoh kiszervezési szolgáltatásaival automatizálhatók a fontos folyamatok, csökkenthetők a költségek és felszabadíthatók a belső erőforrások, így a szervezet a közigazgatási szolgáltatásokra összpontosíthat. Tudjon meg többet a Syntra Midden Vlaanderen esettanulmányból.

  • Az államigazgatási szektor távmunkában vagy gyakran különböző helyeken dolgozó alkalmazottai az igény szerinti dokumentumkezelési eszközkészlet segítségével érhetik el a dokumentumokat, amely nyomonkövetési, biztonsági, gyors behívási és innovatív keresési funkciókat is tartalmaz. 

  • A nagy közigazgatási hálózatok kezelését a Ricoh központosított felügyelete teszi egyszerűvé. A hardvereszközök egyetlen, központi helyről felügyelhetők, ami lehetővé teszi a nyomtatási hálózat hatékony kezelését

A Ricoh ágazatspecifikus feladatok megoldásában hatékonyan segítette az államigazgatási szervezeteke: 


  • A kritikus dokumentumfolyamatok automatizálását és a hatékonyság javítását biztosító kiszervezett szolgáltatások biztosításával javította a közigazgatási erőforrások felhasználását. Tudjon meg többet a Syntra Midden Vlaanderen esettanulmányból.

  • Korlátozott nyomtatási környezetek és fizetős modellek üzembe helyezésével csökkentette az állami kiadásokat.


Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan javította a Ricoh a szervezetek hatékonyságát és csökkentette a költségeket az államigazgatási és üzleti szektorokban, látogasson el az esettanulmányok oldalra.

Oldal tetejére

További segítségre van szüksége?
Lépjen kapcsolatba a Ricoh-val a kapcsolatfelvétel a Ricoh-val űrlap segítségével.

Oldal tetejére

Kapcsolódó hivatkozások

A jövő közügyi iinformatikai vezetői

The Public Sector CIO of Tomorrow

Az Európai üzleti vezetők meghatározták azokat a kiemelt tulajdonságokat, amelyekkel a jövő sikeres közügyi informatikai vezetőinek rendelkezniük kell