Egészségügy

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Healthcare Infographic ImageMinden ember számára elérhetővé kell tenni az átfogó és kiváló minőségű egészségügyi ellátást. A társadalom öregedése miatt ugyanakkor az egészségügyi szektor folyamatosan nyomás alatt áll. Mindez jelentős terhet ró a szolgáltatókra, mivel ebben az összetett környezetben meg kell küzdeniük a kiváló minőségű egészséggondozás folyamatos biztosításáért.


A változásokra reagálva az egészségügyi rendszerek és folyamatok napjainkra összetettebbekké váltak, mint valaha. A távmedicina, távgyógyítás, távápolás, elektronikus betegadat-nyilvántartások és más hasonló technológiák előretörésével a nem az intézményben nyújtott egészségügyi szolgáltatások biztosításához masszív, non-stop rendelkezésre álló rendszerek és szolgáltatások szükségesek. A betegek szabad orvos- és ellátásihely-választását biztosító törvényi előírásokkal kiegészülve mindez jelentős terheket jelent a szektor számára a betegadatok kezelésének területén.


Az egészségügyi szolgáltatók ezekre a kihívásokra továbbfejlesztett, hatékony teljesítményt nyújtó, új technológiákra és információkezelési folyamatokra támaszkodó szolgáltatásokkal válaszolnak. A Ricoh tisztában van azzal, hogy az egészségügyi szektornak a legújabb, hibamentes és maximálisan felhasználóbarát megoldásokra van szüksége, a szolgáltatóknak pedig megfelelő támogatásra, hogy a folyamatokat bizonyított stratégia, kezelési és megvalósítási tapasztalatok felhasználásával adoptálhassák.

Az egészségügy kihívásaira és lehetőségeire reagálva a Ricoh a hatékonyságot elsődlegesnek tartó szolgáltatásokat és megoldásokat kínál. Többek között:

  • A nyomtatóflotta optimalizálásával felszabadíthatja az alkalmazottak munkaidejét, hogy a betegek ápolására és elégedettségének növelésére összpontosíthassanak. Ez a megoldás csökkenti az alkalmazottak által használt rendszerek és gépek számát is. 

  • Menedzselt dokumentumszolgáltatásokat alkalmazó célzott megoldásokkal javíthatja a dokumentumok életciklusát, hogy az információk a szükséges időben jussanak el a szükséges személyekhez a szervezetnél.

  • Az informatikai és adminisztrációs erőforrások hatékonyabb felhasználása révén jobb szolgáltatást nyújthat a betegeknek. Intelligens távoli kezelési megoldásunk olyan eszközkészletet tartalmaz, amellyel a távolból, egyetlen helyről kezelhetők és felügyelhetők az eszközök.

  • Biztosíthatja a dokumentumok lehető leghatékonyabb kezelését a legmegfelelőbb technológiák és szolgáltatások alkalmazásával, hogy lépést tarthasson a betegek igényeinek változásával és biztosítsa a szervezet növekedését.

A Ricoh által kínált megoldások növelik az egészségügy automatizálását, hatékonyságát és teljesítményét. Ezek a megoldások a digitalizálást, a logisztikát és a rendszerek integrációját helyezik a középpontba, hogy javítsák a betegellátás színvonalát. A Ricoh:

  • Segített a betegellátás javításában az USP & QUIRON Hospital Groupnál  amikor stratégiai tanácsadóként közreműködött az elektronikus betegadat-nyilvántartási rendszer kiépítésében, az információmegosztás javításában, az adatvédelem szintjének növelésében és az adminisztrációs költségek csökkentésében.

  • menedzselt dokumentumszolgáltatások elveit bevezetve a dokumentumköltségek 35 - 40%-os csökkentése révén javította a németországi Klinikum Offenbach kórház hatékonyságát. A megfelelően méretezett megoldás egyszerűsítette a dokumentumkezelési munkafolyamatokat, javította a működési hatékonyságot és csökkentette az eszközök számát is az intézményben.

  • Testreszabott, a betegadatokra és az adminisztratív folyamatokra egyaránt kiterjedő, a meglevő informatikai infrastruktúrába integrálható digitális dokumentumkezelő rendszert fejlesztett ki a Katholische Hospitalvereinigung Weser-Egge, egy több telephelyet is fenntartó németországi egészségügyi szolgáltató számára.

További részletekért kattintson az esettanulmányok hivatkozásaira vagy tekintse meg az összes egészségügyi esettanulmányt.

Oldal tetejére

Beágyaz

Oldal tetejére

További segítségre van szüksége?
Lépjen kapcsolatba a Ricoh-val a kapcsolatfelvétel a Ricoh-val űrlap segítségével.

Oldal tetejére

Kapcsolódó hivatkozások

Humans & Machines

Economist Intelligence Unit. Humans and machines.