Fenntarthatósági menedzsment szolgáltatások

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Napjaink üzleti környezetében megéri komolyan venni a műveletek környezeti hatását. Mivel a növekvő energiaköltségek egyre nagyobb nyomást gyakorolnak a nettó profitra, valamint az ügyfelek is szigorúan átvizsgálják a partnereik környezetvédelmi adatait, a szervezetük teljesítményére közvetlen hatást gyakorolhat, ha fenntartható legjobb gyakorlatokra alapozzák a folyamataikat.

A Ricoh Fenntarthatósági menedzsment szolgáltatásai átfogó támogatást nyújtanak a még fenntarthatóbb és hatékonyabb műveleti eljárások és dokumentumkezelési infrastruktúra bevezetéséhez.

Szakértő útmutatásunk és támogatásunk segítségével lemérheti, vizualizálhatja és elemezheti a jelenlegi üzleti folyamataik környezeti hatását. A fenti információkkal felvértezve ezután célzott útmutatást és megoldásokat kínálunk, melyek lehetővé teszik a műveleteik optimalizálását, valamint új politikák kidolgozását, így az energiafogyasztás és papírhasználat mérséklésével jelentősen csökkenthető a működési költség.

A belső folyamatok megcélzása mellett segítünk korlátozni az ökológiai lábnyomukat, mivel garantáljuk, hogy a működési folyamataik közvetlenül támogatnak olyan kezdeményezéseket, mint a tiszta energia projektek és a fenntartható erdőgazdálkodás. A nemzetközileg elismert szabványok szerinti tanúsítás révén segítünk hivatalosan is elismertetni az erőfeszítéseiket.

Az üzleti folyamatok hosszan tartó fejlesztéseinek megvalósítása érdekében oktatási és képzési programjaink révén segítünk megnyerni és biztosítani az alkalmazottaik támogatását is.

Lépjen kapcsolatba velünk, és ismerje meg, hogyan javíthatja környezeti teljesítményüket és csökkentheti üzleti folyamataik működési költségeit.

Megoldások

Sustainability Management Services
Total Green Office Solutions

Teljesen környezetbarát irodai megoldásaink számos lehetőséget kínálnak az ökológiai lábnyom csökkentésére, valamint a nyomtatási költségek felügyeletére.

Oldal tetejére

Kapcsolódó hivatkozások

  • Biodiverzitás

    Solar panels and a wind farm under a blue sky.

    A biodiverzitás megőrzése az üzleti és társadalmi szféra hozzájárulása révén.