A belépő szintű termelő Ricoh Pro™ C5300 színes digitális nyomdagép népszerűsége elősegítette a piaci részesedés növekedését
29.07.2021

A belépő szintű termelő Ricoh Pro™ C5300 színes digitális nyomdagép népszerűsége elősegítette a piaci részesedés növekedését

Ricoh Europe, London, 2021. július 29. – Az IDC adatai szerint a Ricoh a 2020-as kihívásokkal teli üzleti környezet ellenére számos ágazatban növelni tudta piaci részesedését az EMEA-régióban.

Ricoh Pro C5300s
A Ricoh Pro C5300s színes vágottlapos digitális nyomdagép segítette a piaci részesedés növelését 2020-ban

Az EDP-díjas, Ricoh Pro C5300s sorozat, a Ricoh vágottlapos színes digitális nyomdagépeinek egyike. A berendezés értékesítési volumene az IDC Hardcopy Peripherals Tracker 2021Q1 című negyedéves jelentése szerint növelte a Ricoh piaci részesedését a legfontosabb területeken. A jelentés szerint:

- A Ricoh egységnyi piaci részesedése a 2019-es 22,1%-ról 26,8%-ra növekedett 2020-ban az IDC EMEA-régióra vonatkozó számításai szerint, a színes lézernyomtatók kategóriájában. 

- Az IDC színes lézer alapú belépő szintű termelő kategóriájában a Ricoh darabonkénti piaci részesedése a 2019-es 22,6%-ról 2020-ban 27,6%-ra nőtt.

A Ricoh Pro C5300s sorozat a Ricoh vágottlapos portfóliójának legújabb modellcsaládja. Azért fejlesztették ki, hogy a kisebb nyomdák, copyshopok és a vállalati in-plant részlegek számára lehetővé tegye a kis- és közepes példányszámú alkalmazások, például brosúrák, katalógusok, szórólapok, névjegyek és borítékok előállítását.

Elődje, a Ricoh Pro™ C5200s sikerére építve nagyobb gyártási rugalmasságot, jobb nyomtatási minőséget és szélesebb körű szolgáltatást tesz lehetővé.

Eef de Ridder, Vice President, Graphic Communications Group, Ricoh Europe, szerint: "Ezek a piaci részesedés-növekedések számos kulcsfontosságú ágazatban azt mutatják, hogy a Ricoh Pro C5300-vel egy egyértelmű igényre sikerült választ adnunk. Egy kivételesen kihívásokkal teli időszakban a nyomdaipari felhasználók egy kiváló minőségű, sokoldalú megoldást keresnek. A számos kreatív alkalmazás akár 80 lap/perc sebességgel történő előállításának képessége, havi 450 000 A4-es lap maximális nyomtatási mennyiség mellett, olyan rugalmas termelékenységet biztosít, amely növeli a nyereségességet." 

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455