A Creative DM Factory egy Ricoh Pro™ VC60000-rel bővíti gyártási kapacitását
15.12.2020

A Creative DM Factory egy Ricoh Pro™ VC60000-rel bővíti gyártási kapacitását

Ricoh Europe, London, 2020. december 15. – A Creative DM egy holland családi vállalkozás, mely teljes körű nyomtatási szolgáltatásokat nyújt. Egy olyan beruházással modernizálják gyártási kapacitásukat, amit színes és digitális nyomtatáshoz terveztek meg, és melyhez a  Ricoh ProTM VC60000 nagysebességű, folyamatos adagolású tinatasugaras nyomtatóplatformját választották. 

Creative DM Factory is elevating its variable data colour printing capabilities with a Ricoh Pro VC60000
A holland Creative DM Factory nyomda egy Ricoh ProTM VC60000-rel növeli és teszi változatossá színes nyomtatási képességeit.
A Creative DM Factory self-mailerekre, direkt marketing eszközökre és postai küldemények mellékletének nyomtatására specializálódott. Az újonnan üzembe állított Ricoh rendszerük az értékes, színesen nyomtatott és sokféle alapanyagból álló termékeik előállításához nyújt segítséget.
Jacqueline ten Klei tulajdonos és kereskedelmi igazgató beszélt erről: „Ügyfeleinkkel és a Ricoh Pro VC60000-rel képesek leszünk a direkt marketing területén új fejezetet nyitni. A beruházás miatt képesek leszünk még többet kínálni, a kampányokat eredményesen és hatékonyan gyártani, perszonalizálni és ez nagyobb konverzációs rátához vezet. A konverzió nagyon fontos, hiszen manapság a levelező kampányok terén minden e forog. A rendszer emellett színes reklámanyag gyártásnál képes egy tekercs üres papírból egy menetben gyártani - ez segít nekünk a hulladékot és a tárolóhely igényeket csökkenteni, így időt és pénzt spórol nekünk. “
Jacqueline ten Klei fontos faktorként emelte még ki a nyomtató különböző ofszet papír – famentes és selyem – kezelési képességét, akár 300 g/m²-ig. „Több olyan alkalmazási lehetőséget látunk, különösen papírra történő nyomtatás esetén, amikor 170 g/m² és 300 g/m² közötti értékre van szükség. Nem csak neveket és címeket, de szöveget és képet is tudunk így individualizálni – mindezt nehéz papírra is. A kreatív kivitelezésnél lehetőségünk nyílt árnyékokat, kaparós felületet, eltolható kártyákat készíteni, ezzel több interakciót váltunk ki a nyomtatott anyaggal. “
Sander Sondaal, Ricoh Europe, Commercial and Industrial Printing Group, ipari és kereskedelmi nyomtató üzletág értékesítési vezetője szerint: „Újra divatba jöttek a tradicionális direkt marketing anyagok és ezeknek az adatvezérelt, interaktív marketing eszközökkel történő kombinációja. A Creative DM Factory évtizedek óta élen jár ezen a területen. Nagyon büszkék vagyunk, hogy részesei lehetünk ennek, és hozzásegíthetjük őket a direktmarketing kampányok még hatékonyabb kivitelezéséhez és perszonalizációjához. “

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455