A Ricoh arany és ezüst tonereket vezet be, amelyekkel fémes hatású nyomatok készíthetők, ezzel is támogatást nyújtva a kreatív grafikai szakemberek számára
01.06.2021

A Ricoh arany és ezüst tonereket vezet be, amelyekkel fémes hatású nyomatok készíthetők, ezzel is támogatást nyújtva a kreatív grafikai szakemberek számára

Ricoh Europe, London, 2021. június 1. – A kreatív szakemberek növelhetik bevételeiket és új ügyfeleket nyerhetnek meg az új Ricoh arany és ezüst tonerek segítségével bővíthető termékkínálatukkal. Az új tonerek jelentősen növelik a digitális nyomtatás nyújtotta lehetőségeket, egy olyan időszakban, amikor a márkatulajdonosok kifejezetten keresik a megkülönböztető és feltűnő megoldásokat nyomtatott kommunikációjukhoz.  

(Left) Silver only (Right) CMYK & Silver
(balra) csak ezüst , (jobbra) CMYK & ezüst

A tonereket a digitális, vágottlapos Ricoh Pro™ C7200X nyomdagéphez, az 5. szín állomására fejlesztették ki. Az arany és ezüst toner kifejezetten emeli a vizuális élményt ezáltal magas hozzáadott értékű nyomatokat készíthetünk. A két további fémes hatású szín rengeteg alkalmazási területet kínál: katalógusokat, posztereket, szórólapokat, dm leveleket, brossúrákat, emellett névjegykártyákat, üdvözlő- és karácsonyi lapokat, belépőjegyeket, meghívókat, okleveleket és csomagolóanyagokat is nyomtathatnak kis példányszámban különleges színhatásokkal. 

Az új tonerek utólag is beszerelhetők, így a meglévő Ricoh Pro C7200X tulajdonosok is bővíthetik az általuk már jelenleg is üzemeletetett rendszereik képességeit.

Eef de Ridder, Vice President, Graphic Communications Group, Ricoh Europe, nyilatkozata szerint: “Az arany és ezüst tonereket azért dobtuk piacra, hogy az egyre növekvő piaci versenyhelyzetben még jobban megfeleljünk a vásárlói igényeknek. Az innovációra nyitott kreatív szakemberek – nagyon helyesen – folyamatosan keresik azokat a lehetőségeket, melyek gyorsan és költséghatékonyan képesek lenyűgöző megjelenést adni a digitálisan nyomtatott grafikai anyagoknak és ezáltal kitűnni a tömegből. Az új tonerek hozzáadott értéket teremtenek a különleges nyomatok széles skáláján, azáltal, hogy gyönyörű és különleges érzetű végeredményt biztosítanak. Az eredmény az, hogy a nyomdák tovább segíthetik a márkatulajdonosokat és dizájnereket a kiemelkedően kreatív ötletek megvalósításában, amit az arany vagy az ezüst „WOW” hatás támogat.”

Az arany és az ezüst tonerek júliustól elérhetőek Európában. 

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455