A Ricoh bekerült a Gartner® Magic Quadrant™ Outsourced Digital Workplace Services szolgáltatókat vizsgáló kiadványába
17.03.2023

A Ricoh bekerült a Gartner® Magic Quadrant™ Outsourced Digital Workplace Services szolgáltatókat vizsgáló kiadványába

Ricoh Europe, London, 2023. március 17. - A Ricoh-nál ismét egy elismerést ünnepelhetünk, hiszen a Gartner, Inc. ismét beválasztotta cégünket a Magic Quadrant for Outsourced Digital Workplace Services (ODWS) Worldwide, 2023* jelentésébe. A Ricoh egyike annak az összesen 17 vállalatnak, amelyet ebben a Magic Quadrant-ban pozícionáltak.

A Gartner az ODWS- ként azonosított területekre és szolgáltatókra a következőként hivatkozik “fő céljuk, hogy a szolgáltatásokat igénybe vevők számára integrált és mindenütt elérhető digitális munkahelyi (Digital Workspace) szolgáltatásokat nyújtsanak, növeljék az alkalmazottak elkötelezettségét, termelékenységét és digitális készségeit a szervezet digitális üzleti stratégiájának támogatására". A Digital Workplace Services alkalmazása olyan üzleti stratégia, amely az elkötelező és intuitív munkakörnyezetet kihasználva növeli a dolgozók digitális készségeit - a technológia alkalmazására irányuló ambíció és támogatás az üzleti képességek javítása érdekében.

A Gartner a szolgáltatókat az alábbi értékelési kritériumok alapján értékelte: a jövőkép teljessége és a megvalósítási képesség az ODWS területén. Az értékelés a következő területekre terjedt ki: 

  • Távoli támogatás végfelhasználóknak (korábban service desk)
  • Végfelhasználói eszköztámogatás (korábban field services support), beleértve az asztali számítógépek, laptopok, mobileszközök, ODWS IoT-k, perifériás automaták, intelligens szekrények, támogatási kioszkok és a kiterjesztett valóságon (AR) alapuló support eszközök támogatását.
  • PC-támogatás mind fizikai, mind virtuális eszközök számára (PCaaS, DaaS és VDI)
  • UX-központú szolgáltatások és élményszintű megállapodások (XLA-k) 
  • Modern analitikai eszközök és AI-alapú automatizálás használata 
  • Szolgáltatások a felhasználói élmény átalakítására és az üzleti eredmények javítására

A Ricoh a megoldások széles skálájával támogatja ügyfelei hibrid munkaerejét világszerte. Ez magában foglalja az üzleti folyamatok menedzsmentjét, a kiberbiztonságot, a grafikus kommunikációt, a felhő- és infrastrukturális megoldásokat és szolgáltatásokat, valamint a digitális élményt és a digitális munkaterületek támogatását.

Nicola Downing, a Ricoh Europe CEO-ja szerint: "A digitális szolgáltatásokat nyújtó vállalatként való folyamatos fejlődésünk ideális partnerré tesz minket azon ügyfelek számára, akik a digitális szolgáltatások széles skálájához kívánnak hozzáférni, amelyek közül az ODWS a hatékony és eredményes digitális munkahelyek egyik kulcseleme. Az, hogy a Gartner ismét elismerésben részesített minket a Magic Quadrant-ban elfoglalt helyünk formájában, úgy gondoljuk, hogy egy újabb bizonyítéka annak, hogy képesek vagyunk olyan megoldásokat megvalósítani ügyfeleink számára, amelyek valóban a munkahelyi változások élére állnak. Alig várjuk, hogy erre az eredményre építhessünk, mivel továbbra is olyan folyamatautomatizálást és technológiai innovációt hajtunk végre, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy kreatívabb és teljesebb munkát végezzenek."

A Gartner 2023 Magic Quadrant for Outsourced Digital Workplace Services Worldwide jelentés ingyenes letöltéséhez kattintson ide.

 *Gartner, Magic Quadrant for Outsourced Digital Workplace Services, Daniel Barros, DD Mishra, Biswajit Maity és Karl Rosander, 2023. március 13. 

Gartner jogi nyilatkozat

A Gartner nem támogatja a kutatási kiadványaiban bemutatott szállítók, termékek vagy szolgáltatások bármelyikét, és nem tanácsolja a technológiai felhasználóknak, hogy csak a legmagasabb minősítéssel vagy egyéb megjelöléssel rendelkező szállítók közül válasszanak. A Gartner kutatási kiadványai a Gartner kutatási szervezetének véleményét tartalmazzák, és nem tekinthetők ténymegállapításnak. A Gartner kizár minden kifejezett vagy hallgatólagos garanciát e kutatással kapcsolatban, beleértve az eladhatóságra vagy a meghatározott célra való alkalmasságra vonatkozó garanciákat is.

A GARTNER a Gartner Inc. bejegyzett védjegye és szolgáltatási védjegye, a Magic Quadrant pedig a Gartner, Inc. és/vagy annak leányvállalatai bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és nemzetközi szinten, és a jelen dokumentumban engedéllyel szerepel. Minden jog fenntartva.

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455