A Ricoh bemutatja ipari tintasugaras technológiáját a Spring Forwardon, a Tecnau-val közös virtuális rendezvényén
13.05.2021

A Ricoh bemutatja ipari tintasugaras technológiáját a Spring Forwardon, a Tecnau-val közös virtuális rendezvényén

Ricoh Europe, London, 2021. május 13. – A professzionális nyomdák profitálhatnak a Ricoh tintasugaras nyomtatási technológiája által biztosított termelékenységből és rugalmasságból. A tekercses digitális nyomdagépet és a Tecnau által biztosított kötészeti lehetőségeket is bemutató virtuális rendezvényre kerül sor május 27-én a Spring Forwardon.

A Ricoh Pro VC70000 tekercses adagolású berendezés bemutatására kerül sor a Spring Forwardon.
A Ricoh Pro VC70000 tekercses adagolású berendezés bemutatására kerül sor a Spring Forwardon.
Az élő demonstrációban központi szerepet kapnak az előnyök és hasznos tulajdonságok, amelyeket egy Ricoh Pro™ VC70000 nyomdagéppel demonstrálnak és a Tecnau inline és nearline kötészeti megoldásait is bemutatják.
Eef de Ridder, Vice President, Ricoh Graphic Communications, Ricoh Europe, véleménye szerint: “A koronavírus visszaszorulása utáni világban, ahol csökken a nyomdaipari gyártási igény, új lehetőségek nyílnak meg az offszet nyomtatáshoz szükséges időintervallum és aközött, ami a digitális nyomtatófejjel történő nyomtatáshoz ideális. Az ipari tintasugaras technológia tökéletesen illik a helyzethez termelékenység, rugalmasság, minőség és költséghatékonyság terén, lehetővé téve a nyomdáknak, hogy kihasználják a növekvő lehetőségeket. Az ezt lehetővé tevő leghatékonyabb folyamatokhoz gyors és rugalmas kötészeti megoldások szükségesek, ezért az innovációt előrehajtó vállalati filozófiánk – a HENKAKU – jegyében partnerségre léptünk a Tecnau-val, és így bemutathatjuk a nyomtatás és kötészet jövőjét. A “rugalmasság”-ra terelődik a figyelem, mivel a tradicionális korlátok, amik korábban a tekercses adagolású nyomtatást jellemezték kezdenek eltűnni a Ricoh és a Tecnau technológiai összefogásának köszönhetően.”
Az élő bemutató 90 perces lesz. Az eseményt május 27-én, Közép-európai idő szerint 10 (US ET szerint 11) órakor rendezik meg, egyszerre a Tecnau Experience Center-ből (TEC) és a Ricoh European and American Customer Experience Centres-ből (CECs).
Az európai demonstráción 8 perszonalizált, autóipari brossúrát nyomtatnak 250g/m2 tömegű Fedrigoni Symbol Satin papírra egy Ricoh Pro VC70000-el.

Az amerikai demonstárció alatt egy 228 oldalas A4-es formátumú Bianchi kerékpárkatalógust nyomtatnak 90g/m2 és 200g/m2 tömegű G-Print alapanyagra szintén a Ricoh Pro VC70000-el.

Mindkét bemutatóban, a perszonalizált autóipari brossúrát a Tecnau Revolution 50 széria fogja feldolgozni és a Tecnau Stack 1212 B2 méretű vágógép végzi a nyomtatási utómunkálatokat. Majd újra, mindkét bemutatón az A4-es méretű kerékpár-katalógust a Tecnau Libra 800 könyvkötő egységgel készítik el, amely támogatja a Datamatrix kódokat is, melyek nyomon követik a termelést és csökkentik a felhasználó munkaterhelését is. A Datamatrix kódok a Libra 800-zal kombinálva támogatják a maximális termelékenységet és a nyomtatási folyamatok gyors beállítását. 

A Ricoh Pro VC70000 digitális nyomdagép költséghatékony és megbízható működést a RICOH ProcessDirector, RICOH TotalFlow BatchBuilder és Ultimate Impostrip szoftveres megoldások is támogatják. Ezek a szoftverek biztosítják a munkafolyamatok tervezhetőségét, a hatékony projekt-menedzsmentet és az összetettebb feladatok esetén is egyszerűséget és átláthatóságot biztosítanak.

Regisztráljon Ön is a Ricoh Spring Forwardra az alábbi linken:

https://bit.ly/2RH0MXf

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455