A Ricoh elnyerte a Keypoint Intelligence BLI-díját a színes, intelligens, többfunkciós nyomtatójával
12.01.2021

A Ricoh elnyerte a Keypoint Intelligence BLI-díját a színes, intelligens, többfunkciós nyomtatójával

Az eszköz elismerten támogatja a nagyobb üzleti ügyfeleket

Ricoh Europe, London, 2021. január 12 – A Ricoh újabb Keypoint Intelligence sikert ünnepel, mert elnyerte a BLI 2021 Winter Pick-díjat A4-es, színes, intelligens multifunkciós nyomtatójával (MFP), a Ricoh IM C530 sorozattal.

Az évente kétszer kiosztott díjjal a BLI Picks elismeri azokat az irodai berendezéseket és termékeket, amelyek az elmúlt hat hónap során a Keypoint Intelligence átfogó laboratóriumi tesztjein a legmagasabb eredményt érték el. A Ricoh IM C530 sorozatot nyertes eszköznek nyilvánították a „Kiemelkedő, A4-es, színes MFP, vállalati környezethez” kategóriában.
Ricoh wins BLI Award from Keypoint Intelligence for colour intelligent MFP
A Ricoh IM C530 sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy optimalizálják nyomtatási munkafolyamatukat és az általános termelékenységet. A testreszabható funkciók és az intuitív felhasználói élmény mellett, akár 53 oldal / perc nyomtatási sebességet biztosít a nagy kapacitású tálcával, amely akár 3250 oldal, késedelem nélküli előállítását teszi lehetővé.
A Keypoint Intelligence a következők alapján díjazta az eszközt:
  • Lenyűgözően felhasználóbarát: tartalmaz egy nagy, intuitív érintőképernyős felületet, amely támogatja a böngészést és átfogó útmutatást nyújt a rutinszerű karbantartáshoz és az eszköz működéséhez
  • Robusztus adminisztrációs eszközök: többek között a Ricoh Device Manager NX, a Ricoh @Remote, a Ricoh RemoteConnect támogatás és az opcionális támogatás a Ricoh Streamline NX számára
  • Számos munkafolyamat-leegyszerűsítő és folyamatokat maximalizáló megoldás, alkalmazás és szolgáltatás támogatása: például a Ricoh Smart Apps és a Ricoh Always Current Technology
A Ricoh IM C530 része a Ricoh elismert A4-es színes intelligens multifunkciós készülékeinek, illetve a dinamikus munkahelyi intelligencia megközelítésnek, amely a Ricoh Always Current technológiáját alkalmazva garatálja, hogy a termékek technikai képességei az ügyfelek igényeivel párhuzamosan fejlődjenek. A díjnyertes eszközök tartalmazzák a Ricoh intelligens kezelőpaneljét, amely egy továbbfejlesztett processzorral van felszerelve, így gyorsabb átmenetet biztosít az alkalmazások között, és sima, érzékeny érintőképernyőt biztosít. A Ricoh szervizszakértői távolról elérhetik az eszköz intelligens kezelőpaneljét a gyors hibaelhárításhoz, és automatikus firmware-frissítéseket hajthatnak végre.
Kaitlin Shaw, a Keypoint Intelligence A4-es hardver részlegének munkatársa elmondta: „Alacsony oldalankénti költségért a vállalkozások erős teljesítményt és kiemelkedő felhasználhatóságot kapnak a Ricoh IM C530 sorozattól. Az eszközök tartalmazzák az intuitív érintőképernyőt, amely támogatja a böngészést és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a munkafolyamatokat leegyszerűsítő Ricoh Smart alkalmazások közül választhassanak közvetlenül a kezelőpanelről, míg a szoftverintegráció egy másik nagy előny. Az adminisztrátorok értékelni fogják a rendelkezésükre álló kiváló eszközkezelő lehetőségeket. Mindez segít maximalizálni a termelékenységet, ami kritikus a nagyvállalati ügyfelek számára.”
Harald List, az EMEA marketing igazgatója hozzáteszi: „Az ügyfelek joggal várják el a leghatékonyabb, intuitív és biztonságos nyomtatási technológiákat. A Ricoh IM C530 sorozat példa arra, hogy folyamatosan dolgozunk az új és felmerülő igények kielégítésén, miközben segítünk az ügyfeleknek az állandóan fejlődő üzleti világban. Ez a díj bizonyítja az innováció iránti vágyunkat, ügyfélközpontúságunkat és rendíthetetlen elkötelezettségünket a mindenkori együttműködés elősegítése iránt. ”

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455