A Ricoh és az aeoon Technologies globális együttműködést jelentett be a direkt textilnyomtatás területén
28.10.2021

A Ricoh és az aeoon Technologies globális együttműködést jelentett be a direkt textilnyomtatás területén

A megállapodásból profitálhatnak a nyomdaipari innovátorok a környezeti fenntarthatóságuk javításával és költséghatékonysági előnyöket realizálhatnak

Ricoh Europe, London, 2021. október 28. - A Ricoh az Innovate. rendezvényen jelentette be a globális együttműködését az aeoon Technologies-zel.

Az Ausztriában alapított aeoon Technologies a gyors és megbízható Direct to Garment (DTG) digitális nyomtatási rendszerek vezető fejlesztője a világ textilipari piaci szereplőinek számára. A Ricoh, amely az ipari nyomtatás minden szegmensében jól ismert, az egyik vezető gyártó a tintasugaras technológia és a tintasugaras rendszerintegráció terén, emellett vezető pozíciót tölt be a kereskedelmi DTG nyomtatási szegmensben is.

A Ricoh és az aeoon Technologies partnersége a nagyobb termelési igényű, ipari digitális textilnyomtatás piaci szereplőinek igényeit szolgálja ki.
The Ricoh and aeoon Technologies partnership addresses the needs of the higher production industrial digital textile printing market.

A stratégiai technológiai partnerség lehetővé teszi, hogy a Ricoh zökkenőmentesen kiterjessze DTG kínálatát a magasabb termelékenységű piaci szegmensekre, és tovább bizonyítsa a textilpiac iránti elkötelezettségét, a jobb fenntarthatóságra és a jobb költséghatékonyságra összpontosítva. A partnerségben a Ricoh tintasugaras nyomtatófej-fejlesztési szakértelmét és tudását fogja kamatoztatni. A színkezelési képességet és a nyomtatási adatok előállítását a németországi székhelyű, a Ricoh tulajdonában lévő ColorGATE biztosítja majd.

Mivel a DTG-piac továbbra is meredek fellendülést mutat a Covid utáni gazdaságban, a partnerség olyan megoldásokat hoz a piacra, amelyek aktívan támogatják a moduláris növekedési stratégiával rendelkező nyomtatási szolgáltatókat. A jövőbeni portfólió olyan rendszereket tartalmaz majd, amelyek a fenntartható on-demand textilgyártást segítik elő, és reagálnak a decentralizált teljesítési műveletek és a központosított online vállalkozások által kínált növekedési lehetőségekre.

Dr. Christian Compera, a Ricoh Company Ltd. globális ipari nyomtatási megoldásokért felelős General Manager-e szerint: "Örömmel dolgozunk együtt egy olyan skálázható termékválaszték biztosításában, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy rugalmasan alkalmazkodjanak a digitális textilnyomtatás folyamatosan növekvő keresletéhez. Nagyra értékeljük az aeoon Technologies szakértelmét, tudását és elismertségét az ipari DTG nyomtatás világpiacán, amelyet innovatív DTG nyomtatási megoldások portfóliójával ért el. A teljes digitális textilgyártási folyamatot átfogó megközelítése, a tervezéstől a gyártásig, tükrözi a Ricoh elkötelezettségét a jövőbe mutató megoldások fejlesztése iránt. Ez az újonnan alakult partnerség új mércét állít fel a minőség, a megbízhatóság és a teljes üzemeltetési költség tekintetében, amely a jövőben is előnyös lesz ügyfeleink számára."

Angelo Schiestl, az aeoon Technologies alapítója és vezérigazgatója szerint: "Nagy örömünkre szolgál, hogy a Ricoh-val, mint a tintasugaras technológia egyik vezető vállalatával együttműködve tovább bővíthetjük közös kínálatunkat a világ minden táján. Mindkét vállalat azonos értékeket vall, mint például a fenntarthatóság iránti nagyfokú elkötelezettség, valamint a know-how megosztása a képzés, az oktatás és a támogatás terén az ügyfeleink javára. Az "aeoon digital institute" és a "Ricoh Textile Competence Centre" tökéletes példái ennek a megközelítésnek".

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455