A Ricoh Europe a Zebraval lép együttműködésre, hogy ügyfelei számára egyetlen kapcsolattartási pontot alakítson ki címkenyomtatáshoz és a kapcsolódó szolgáltatásokhoz
20.01.2021

A Ricoh Europe a Zebra-val lép együttműködésre, hogy ügyfelei számára egyetlen kapcsolattartási pontot alakítson ki címkenyomtatáshoz és a kapcsolódó szolgáltatásokhoz.

Ricoh Europe, 2021 január 20., London – A Ricoh Europe együttműködési megállapodást írt alá a Zebra Technologies-zel, hogy a Ricoh felügyelt nyomtatási szolgáltatásokat használó ügyfeleknek egyetlen kapcsolattartási pontot alakítson ki, bármilyen címke- és vonalkód nyomtatási igényük merül fel. 

A Ricoh Europe biztosítja az EMEA régióban már jól bevált szolgáltató rendszerét, és széleskörű mérnöki hálózatát, hogy a Zebra meglévő címkenyomtató eszközparkját támogassa, helyszíntől függetlenül. Ebből az együttműködésből gyakorlati haszna lesz a logisztikai, kereskedelmi, egyészségügyi és gyártó vállalkozásoknak egyaránt.
A címke nyomtatás kritikus, mindennapos szükséglete sok vállalat operatív működésnek. Vonalkódok és RFID címkék azonosítják a termékeket és csomagokat, lehetővé téve a nyomon követést, bárhol a világon. A Zebra-val történő  együttműködés lehetővé teszi a Ricoh Europe számára, hogy kiszélesítse megújult felügyelt nyomtatási szolgáltatások portfólióját olyan termékekkel és szolgáltatásokkal, melyekkel további nyomtatási megoldásokat kínálhat.
David Mills a Ricoh Europe CEO-ja szerint: “Ez a bejelentés határozottan előnyére válik majd a felügyelt nyomtatási szolgáltatásainkat igénybe vevő ügyfeleinknek. Amellett, hogy megerősíti pozíciónkat, mint egy digitális szoláltatásokat nyújtó vállalat, ez az együttműködés jó példa arra, hogyan lehet egységesíteni azt a környezetet, amiben ügyfeleink dolgoznak, egyszerűbb és hatékonyabb munkafolyamatokat biztosítva számukra.

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455