08.12.2022

A Ricoh Europe két BLI 2023 Software Pick díjat nyert el a Keypoint Intelligence-től

Ricoh Europe, London, 2022. december 08. - A Ricoh Europe a Keypoint Intelligence elismerését ünnepli, miután elnyerte a Buyers Lab (BLI) 2023 Software Pick Awards két díját.

A BLI Software Pick díjakkal azokat az innovációkat ismerik el, amelyek az előző 12 hónap során a Keypoint Intelligence kiterjedt laboratóriumi tesztjein a legmagasabb pontszámot érték el. 

A RICOH Smart Integration a “Kiváló MFP munkafolyamat-technológiai megoldások” kategóriában lett győztes. A RICOH Smart Integration egy olyan platform, amely felhőalapú alkalmazásokat és dokumentum-munkafolyamatok integrációját biztosítja az eszközök között. Az egyszerűen használható alkalmazások összekapcsolják a Ricoh multifunkciós nyomtatókat (MFP-k), termékeket és más intelligens eszközöket a népszerű, harmadik féltől származó felhőszolgáltatásokkal, így a fontos információk azonnal elérhetővé válnak.

A Keypoint Intelligence elismerte a RICOH intelligens integrációs megoldásait:

  • A Ricoh eszközökkel találkozó üzleti folyamatok optimalizálása
  • Zökkenőmentes integráció biztosítása a felhőszolgáltatások széles skálájával

A RICOH Streamline NX v3 lett a győztes a “Kiváló flottakezelő és munkafolyamat-kezelő platform” kategóriában. A RICOH Streamline NX v3 egy hatékony, egyetlen moduláris csomag, amely központosított eszközkezelést, szkennelést és biztonságos nyomtatást biztosít. Platformmegoldásként közelíti meg a dokumentumokkal kapcsolatos folyamatok igényeit.

A Keypoint Intelligence elismerte a RICOH Streamline NX v3 képességeit a következő területeken:

  • Az eszközfelügyelet és -kezelés erős keveréke, valamint a szkennelési/felvételi automatizálási funkciók
  • Az adatok biztonságban tartása, nehézkes végfelhasználói élmény nélkül

Harald List, Product Management Director, Ricoh EMEA így nyilatkozott: "Az ügyfelek joggal igénylik a legfejlettebb nyomtatási munkafolyamat-technológiát, valamint a nyomtatási flotta kezelésének és optimalizálásának nagyfokú rugalmasságát. Ezek az elnyert díjak az ügyfélközpontú megközelítésünket, az innovációra való törekvésünket és az olyan változások vezetése iránti elkötelezettségünket bizonyítják, amelyek a technológia ereje és lehetőségei révén felszabadítják az emberi potenciált.”

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455