A Ricoh felvételt nyert a Microsoft Content Services Partner Programba, mint arany státuszú tag
23.03.2021

A Ricoh felvételt nyert a Microsoft Content Services Partner Programba, mint arany státuszú tag

A programba való felvétel megerősíti a Ricoh digitális szolgáltató vállalati státuszát

Ricoh Europe, London, 2021 március 23. –  A Ricoh globális képességét, hogy vezető digitális szolgáltatásokat nyújtson helyben, arany státusszal ismerték el a Microsoft Content Services Partner Programban. 

tartalomkezelést tesznek lehetővé. A három fő cél:

  • Összekapcsolni az embereket az információkkal, illetve az erőforrásokhoz és szakértelemhez való hozzáférés egyszerűsítése a szervezeten belül
  • Tartalom feldolgozása intelligens kategorizálás és folyamatautomatizálás útján
  • Tartalom összekapcsolása és biztonságos kezelése javítva a szabványoknak történő megfelelést
A Ricoh megmutatta szaktudását ezeken a területeken a Puig, a nemzetközi szépség- és divatcég vállalati intranetes migrációs projektjével. Alig egy hónap alatt a Puig szerverei és annak tartalma (több mint 2 TB) sikeresen átkerültek a SharePoint Online-ba, elérhetővé téve a Puig számára a Microsoft 365 által a vállalat számára biztosított funkciók előnyeit. A Ricoh folyamatos támogatásával új irányelveket hoztak létre a webhelyük teljes működéséhez mind vállalati, mind külső személyzet számára. A Puig így könnyen hozzáférhető és megbízható erőforrással rendelkezik a dokumentumok tárolására, valamint egy hatékony online együttműködési eszközzel, Ricoh támogatással.
Alberto Mariani, a Ricoh Europe irodai szolgáltatásokért felelős alelnöke így nyilatkozott: „Az új munkamódszerek technológiai korlátok nélküli együttműködést igényelnek. Ennek egyik legfontosabb része a lehető legjobb digitális élmény biztosítása. A digitális átalakulás ösztönzése, amelynek középpontjában az ügyfelek és az alkalmazottak jobb választási lehetőségeinek, tapasztalatának és értékeinek biztosítása áll, elengedhetetlenné vált a modern üzlet számára. Hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy a Microsoft Content Services partnerprogramjának részesei vagyunk, amit annak a bizonyítékának is tekintünk, hogy kimagaslóan tudjuk biztosítani a zökkenőmentes digitális élményeket és segíteni az embereket, hogy bárhonnan is dolgoznak, mindig könnyedén tudjanak együttműködni egymással.”
További információ a Ricoh informatikai szolgáltatásairól Ricoh IT szolgáltatások.

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455