A Ricoh három vadonatúj nyomtatócsaláddal erősít a KKV piacon
24.01.2017

A Ricoh három vadonatúj nyomtatócsaláddal erősít a KKV piacon

Budaörs, 2017. január 24. - A Ricoh bejelentette, hogy a kis- és középvállalatok számára kínált nyomtató-portfólióját teljesen megújítva piacra dobta SP 220/277-es, illetve SP 325/377-es nyomtatócsaládját, illetve az SP 400DN, SP 450DN modelleket.  Az elmúlt években a Ricoh innovációs törekvései között kiemelt helyet kapott a KKV szektor specifikus igényeire szabott irodai nyomtató berendezések fejlesztése, melynek eredményeként úttörő technológiák és az irodai munkavégzést innovatív módon támogató megoldások jöttek létre. A Ricoh olyan költséghatékony, rugalmasan testre szabható eszköz-portfoliót alakított ki, amely hozzájárul a szektor teljesítményének növeléséhez, az irodai működési költségek csökkentéséhez, valamint az üzleti növekedéshez. Az új termékcsaládok segítséget nyújtanak a kis- és középvállalatoknak abban, hogy lépést tartsanak a technológiai kihívásokkal és akár abban is, hogy kialakítsák a rugalmas, mobil munkavégzés feltételeit.
SP 220, SP 277Felhasználóbarát A4-es fekete-fehér nyomtató és MFP berendezések, alapvető funkcionalitással
Az elődmodell SP 211-es és SP 213-as sorozatokhoz képest számos új funkcióval megjelenő termékcsalád egyszerűen telepíthető, 23 lap/perces sebességű fekete-fehér nyomtatást biztosító, rendkívül tartós kivitelezésű eszközöket foglal magában. Windows mellett már Mac/Linux operációs rendszereken is használhatók, lehetővé teszik a mobil nyomtatást (NFC, Airprint, Mopria), valamint USB/ethernet/WiFi csatlakozási lehetőségeket is kínálnak. Az SP 277-es modellek extra nagy kapacitású induló tonerrel érkeznek, így rendkívül kedvező az üzemeltetésük. Új modellek: SP 220Nw, SP 277NwX, SP 220SNw, SP 220SFNw, SP 277SNwX, SP 277SFNwXSP 325, SP 377Költséghatékony, kiváló nyomtatási minőséget biztosító A4-es fekete-fehér nyomtatók és MFP-k
Az SP 311-es család utómodelljeiként megjelenő berendezések egyik nagy előnyét az alacsony beruházási-, illetve üzemeltetési költségek jelentik a KKV szektor számára. Gyorsan telepíthetők és használatba vehetők, 28 lap/perces nyomtatási sebesség mellett 1200x1200 dpi felbontással dolgoznak, melynek révén kiváló minőségű fekete-fehér A4-es nyomatokat állítanak elő. Széleskörűen támogatják a különféle méretű papírok kezelését, Mac/Linux operációs rendszereken is használhatók, lehetővé teszik a mobilnyomtatást (NFC, Airprint, Mopria), valamint képesek a kétoldalas dokumentumok automatikus beolvasására is. Az SP 377-es modellek extra nagy kapacitású induló tonerrel érkeznek, így rendkívül kedvező az üzemeltetésük. Új modellek: SP 325DNw, SP 377DNwX, SP 325SNw, SP 325SFNw, SP 377SFNwXSP 400DN, SP 450DNTökéletes választás kisebb munkacsoportok számára A4-es fekete-fehér nyomtatáshoz
A tavaly november óta elérhető új termékcsalád kiemelkedően alacsony működési költséggel üzemeltethető, kompakt megoldást jelent a kis- és középvállalati irodák munkacsoportjai számára. 30-40 lap/perces nyomtatási sebesség mellett típustól függően akár 1200x1200 dpi-s felbontást is képes biztosítani. Az SP 400DN modell esetén50 000 oldalas, az SP 450DN esetén pedig 150 000 oldalas havi csúcsterhelhetőség, illetve a különféle papír vastagságok rugalmas kezelése egy olyan, hosszú távú, rendkívül költséghatékony működtetést tesz lehetővé, amely ideális választást jelent a KKV-k irodai munkavégzésének szempontjából. Az új modellek dedikált applikációk segítségével mobil eszközökről történő nyomtatást is elérhetővé tesznek az irodai hálózaton keresztül. Alacsony energiafogyasztásuknak köszönhetően környezetbarát megoldást jelentenek. 

 „Az alsó- és középkategóriás nyomtató-, illetve multifunkciós termékcsaládok megújítása újabb lépcsőfokot jelent a Ricoh életében. A megújult, költséghatékonyabb nyomtatást is kínáló portfolióval új megoldások nyílnak a KKV szektor nyomtatási kihívásaira. A Ricoh a most bevezetett termékcsaládokkal – melyek egy részét közel 4 év után újított meg – tovább kívánja erősíteni a nyomtatási szegmensben kivívott piac pozícióját, elsősorban az egyre bővülő viszonteladói csatornáján keresztül” – nyilatkozta Bardi Emília, a Ricoh Hungary Kft. ITD üzletágvezetője.
A berendezések - melyeket a Ricoh Hungary Kft. a disztribúciós hálózaton keresztül értékesít - immár a hazai kiskereskedelmi egységekben is elérhetők.

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455