A Ricoh Hungary Kft. már 20. alkalommal újította meg ISO 14001:2015 Környezetközpontú Irányítási Rendszer akkreditációját
29.09.2021

A Ricoh Hungary Kft. már 20. alkalommal újította meg ISO 14001:2015 Környezetközpontú Irányítási Rendszer akkreditációját

Társaságunk folyamatosan törekszik arra, hogy a piac elvárásainak a lehető legmagasabb szolgáltatási színvonal nyújtásával tudjon megfelelni. Működésünk során kiemelt figyelmet szentelünk annak is, hogy ezt a kiemelkedő minőséget a lehető legkisebb környezeti terheléssel valósítsuk meg.

A Ricoh Hungary Kft. immár két évtizede folyamatosan kiáll azon elve mellett, hogy a környezetvédelmet a vállalati működés részévé érdemes tenni, melynek egyik bizonyítéka, hogy ebben az évben ünnepeljük az ISO 14001 Környezetközpontú Irányítási Rendszerre vonatkozó megfelelőségünk 20. évfordulóját.

A környezeti szempontok folyamatos figyelembevétele biztosítja, hogy a Ricoh Hungary ne csak „ma” álljon készen piacképességének fenntartására, hanem a holnap kihívásainak is megfeleljen.

Eperjesi Péter Finance&Admin Director így fogalmazott: „Büszkék vagyunk rá, hogy a környezetvédelem a vállalatirányítási irányelveinkben központi szerepet kapott, továbbá arra is, hogy az ISO 14001-es irányítási rendszert iparágunkban elsőként vezettük be Magyarországon. Egy etikusan működő, a jövő kihívásainak megoldására törekedő vállalatként tekintünk magunkra. A kiemelkedő szolgáltatási színvonal nyújtása érdekében a minőség iránti elkötelezettséget is fontosnak tartjuk. A környezetközpontú irányítási rendszer mellett rendelkezünk az ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal is, melynek segítségével magyar ügyfeleink elégedettségének megerősítésén dolgozunk immáron több, mint 20 éve.”

A Ricoh Hungary Kft. vállalati politikáját IDE kattintva ismerheti meg.

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455