A RICOH Pro™ Z75 B2-es inkjet nyomdagépben rejlő lehetőségek és a nyomdagép által nyújtott minőség, már egy béta-helyszínen is bemutatkozott
07.11.2022

A RICOH Pro™ Z75 B2-es inkjet nyomdagépben rejlő lehetőségek és a nyomdagép által nyújtott minőség már egy béta-helyszínen is bemutatkozott

Egy amerikai kereskedelmi nyomda a Ricoh jövőbe mutató B2 íves tintasugaras nyomdagépére helyezi át az ofszetmunkát, hogy gyorsabban, jobb nyomtatási minőségben és kevesebb munkaerőigény mellett állítson elő nagyobb mennyiségű nyomtatási anyagot.

Ricoh Europe, London, 2022. november 7. -A Ricoh Pro Z75 B2 íves tintasugaras nyomdagép által előállított első osztályú minőséget a Heeter egy béta-helyszínén mutatta be.

Transformational possibilities of RICOH Pro™ Z75’s quality showcased at beta site
A Ricoh Pro Z75 kivételes minőséggel és termelékenységgel mutatja be az átalakítási lehetőségeket

Az amerikai kereskedelmi nyomda az ofszetmunkát erre a jövőbe mutató technológiára helyezte át, hogy gyorsabban, magasabb nyomtatási minőségben és kevesebb személyi igénybevétel mellett állítson elő nagyobb mennyiségű nyomtatási anyagot. Kirk Schlecker, a Heeter elnöke így nyilatkozott: "Az évek során azt tapasztaltuk, hogy a tintasugaras nyomtatás jobb minőséget tud biztosítani, mint az ofszet, rövidebb idő alatt és kevesebb stresszel a személyzetünk számára. A Ricoh Pro Z75 a következő lépés ebben az evolúcióban".

Rafael Mari, a francia Realisaprint.com online nyomda társalapítója, azon francia, brit, spanyol és dán kereskedelmi nyomdák egy csoportja között volt, akik ellátogattak a Heeter telephelyére, hogy személyesen értékeljék a Pro Z75-öt. Megjegyezte, hogy: "Nagyobb nyomás nehezedik ránk, hogy az alkalmazások szélesebb körét és keverékét szállítsuk, miközben egyre szorosabb határidőket kell betartanunk. Mindezt a növekvő nyersanyag- és energiaköltségek, valamint az ellátási láncra és a személyzetre nehezedő nyomás mellett. A Pro Z75 nyomtatási minőség és a termék sokoldalúságának kombinációja tökéletesen megfelel a vizuálisan lenyűgöző, gyors átfutású, személyre szabott kommunikáció iránti igénynek, miközben biztosítja a költséghatékonyságot."

A Ricoh Pro Z75 B2 tintasugaras nyomdagép az íves nyomtatás előnyeit, a tintasugaras nyomtatás alacsony üzemeltetési költségeivel és magas termelékenységével kombinálja. A Ricoh legújabb nyomtatófejeivel és tintáival büszkélkedve, az alkalmazások a kereskedelmi nyomdák által keresett magas minőségben és teljesítményben készülhetek.  A kis példányszámú munkák kiszolgálása mellett, az ofszetről a digitálisra való átállás felgyorsítását is el tudjuk érni általa, így a kereskedelmi nyomdák számára új üzleti lehetőségek nyílhatnak meg a termelékenység, a képminőség és a rugalmasság magasabb mércéinek elérése mellett.

"Soha nem volt még jobb időszak a tintasugaras innovációra." - mondja Eef de Ridder, a Ricoh Europe Graphic Communications üzletágért felelős alelnöke: "Az ofszetből a digitálisra való átállás napjainkban rekordgyorsasággal történik. A Pro Z75 a B2-es méret kezelésével, a nagy termelékenység és a kiváló minőség erőteljes kombinációját nyújtja, hogy ezt a gyorsulást elősegítse. A digitális nyomtatással több lehetőség nyílik az adatok erejének hatékony és eredményes kiaknázására olyan módon, amelyet az ofszet nem tesz lehetővé."

A Ricoh Pro Z75 várhatóan 2023 közepén lesz elérhető az EMEA-régióban.

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455