A Ricoh továbbfejleszti a FusionPro dokumentumkészítési megoldását a perszonalizált kommunikációs kampányok felgyorsítása és egyszerűsítése érdekében
Ricoh EuropeLondon 02.12.2021

A Ricoh továbbfejleszti a FusionPro dokumentumkészítési megoldását a perszonalizált kommunikációs kampányok felgyorsítása és egyszerűsítése érdekében

Ricoh Europe, London, 2021. december 02. - A Ricoh elsőszámú dokumentumkészítő megoldásának, a FusionPro-nak a legújabb fejlesztései révén a kampányok készítői számára gyorsabbá és egyszerűbbé vált a célzott ügyfélkommunikáció létrehozása.

Ricoh enhances its FusionPro document creation solution to speed up and simplify highly targeted communications
A továbbfejlesztett Ricoh FusionPro kibővíti a tervezési lehetőségeket és részleges átlátszósági effektusokat is biztosít a képekhez és a szöveghez. A kép a FusionPro segítségével készült.

A személyre szabott marketing és kommunikáció tervezésére és előállítására szolgáló  eszközkészlet lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy nyomtatott és digitális formában is nagymértékben testreszabható változó adatokat tartalmazó dokumentumokat készítsenek. Az Adobe InDesign és Acrobat programmal integrálódva zökkenőmentes plug-and-play felületet biztosít a rugalmas VDP-dokumentumkészítéshez szinte bármilyen PDF-be konvertálható tervezési fájlból. 

A szoftver új kiadása megnövelt funkcionalitást tartalmaz, így a FusionPro-val nagy teljesítményű, szabályokon alapuló intelligens sablonok létrehozása is egyszerűbbé vált. Az adatok felhasználásával rendkívül célzott, releváns üzeneteket készíthet, amelyek bizonyítottan növelik a címzettek válaszadási arányát minden ügyfélkommunikációban.

A további funkciók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy:

  • Könnyen átalakítsák a PDF-fájlban lévő, gazdagon formázott statikus szöveget változó elemekké és keretekké. Így a változó kereteket nem kell az InDesignból importálni.
  • Transzparens effektusokat adhatnak a képekhez és a szöveghez, további tervezési lehetőségeket biztosítva.
  • Több adatforrás hozzáadására és az adatok szűrésére kapnak lehetőséget, egy új felhasználói felületen keresztül az elsődleges és másodlagos adatfájlok kezelésének egyszerűsítése érdekében.
  • Kezeljék a változó elemek egységeit és a láthatóságot, az erre kifejlesztett műveletcsoportok segítségével, hogy időt takarítsanak meg a tervezési szabályok és funkciók hozzáadásával.
  • Hozzáférjen az új sablonvarázslókhoz és a teljes funkcionalitású táblázatok létrehozásához, így nincs szükség Java script kódolásra.

Craig Lewis, Head of Enterprise Printing, Ricoh Europe, így fogalmazott: "A McKinsey kutatása szerint a perszonalizált kommunikáció 10% és 30% közötti bevételnövekedést eredményezhet. Ezek a legújabb FusionPro fejlesztések segítenek a különböző méretű vállalkozásoknak abban, hogy a folyamat bonyolultságának és költségeinek további csökkentésével könnyedén létrehozhassanak hatásos és célzott kapányokat."

További információkért látogasson el a www.ricoh-europe.com weboldalra. 

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455