homeback to menu
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Áttekintés

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

Az európai vállalkozások 622 milliárd eurós növekedést érhetnek el a digitális átalakulással

  • Az üzleti vezetők háromnegyede tervezi csökkenteni az "unalmas feladatokat" a digitális átalakítási stratégiák részeként
  • A manuális feladatok automatizálására szolgáló szoftvert bevezető vállalatok tavaly 14%-kal növelték a termelékenységüket

Ricoh Europe, London, 2022. december 01. – A Ricoh Europe ma közzétett új kutatása szerint a digitális transzformáció a következő öt évben 3,4%-kal növelheti az EU és az Egyesült Királyság GDP-jét, ami 622 milliárd eurós növekedésnek felel meg. 

Az Opinium által végzett és a CEBR által a Ricoh Europe megbízásából elemzett kutatásban 6000 munkavállalót és 1500 döntéshozót kérdeztek meg az Egyesült Királyságban, Írországban, Franciaországban, Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Hollandiában és Spanyolországban. A felmérés szerint az üzleti vezetők felismerték, hogy az időigényes folyamatok mennyire megterhelik az alkalmazottakat, és 76%-uk a digitális átalakítási stratégiájának központi elemévé tette az unalmas feladatok automatizálását. 

 Mivel azonban egy átlagos munkavállaló jelenleg a napjának csaknem egyharmadát (30%-át) adminisztratív feladatokkal tölti, a vállalkozásoknak fel kell gyorsítaniuk terveiket, ha elő akarják segíteni a termelékenység növelését és a fenntartható növekedéshez szükséges munkavállalói elkötelezettséget. 

A munkavállalók egyértelműen vágynak a megfelelő munkahelyi technológiákra, amelyek segítenek racionalizálni a tevékenységeket, és több időt szabadítanak fel a teljes értékű munkára. A többség (64%) úgy gondolja, hogy nagyobb értéket teremtene a vállalat számára, ha hozzáférhetne a megfelelő technológiához, és 78%-uk üdvözli az automatizálási eszközöket, mint az unalmas feladatok csökkentésének eszközét.

 Azok, akik az elmúlt pénzügyi évben automatizálási szoftvert vezettek be, átlagosan 14%-os termelékenységnövekedést tapasztaltak. Ezen lépések akár létfontosságú előnyt is jelenthetnek a vállalkozások számára, ha versenyképesek akarnak maradni a jelenlegi piaci turbulenciák közepette is.  

A kutatás azt is kimutatta, hogy a munkavállalók által keresett eszközökbe és rendszerekbe történő nagyobb beruházás növelheti a munkamorált és csökkentheti a fluktuációt. A tavaly automatizálási eszközöket bevezető vállalkozások dolgozói a jelentések szerint elégedettebbek a munkájukkal, és valószínűleg hosszabb ideig maradnak a vállalatnál. Valójában a vállalkozások által végrehajtott technológiai beruházások közül az automatizálási eszközök bevezetése eredményezte a legalacsonyabb, 17%-os munkavállalói fluktuációt, szemben a többi technológiai lehetőség 19%-os átlagával. 

Nicola Downing, a Ricoh Europe CEO-ja szerint: "A több milliárd eurós növekedési potenciál kiaknázása egy olyan időszakban, amikor sok vállalkozásnak stagnáló gazdasággal és termelékenységcsökkenéssel kell szembenéznie, olyan lehetőség, amelyet nem lehet elszalasztani. Bíztató látni, hogy az üzleti vezetők felismerik ezt, és a digitális transzformációs stratégiákba beépítik a munka racionalizálására, az alapvető folyamatok automatizálására és az unalmas feladatok csökkentésére irányuló lépéseket. A szándéktól azonban sokkal gyorsabban kell a cselekvésig eljutniuk. A munkavállalók készen állnak arra, hogy elfogadják mindazt, amit az automatizálás hozhat - sőt, aktívan keresik a munkáltatókat, hogy ezt biztosítsák. A digitális átalakulás felgyorsítása és az olyan eszközök biztosítása, amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy értékesebb munkával foglalkozzanak, alapvető fontosságú, ha a vállalkozások versenyképesek akarnak maradni, meg akarják tartani a kulcsfontosságú tehetségeket és fenntartható növekedést akarnak elérni."


| A Ricoh-ról |

A Ricoh innovatív technológiákkal és szolgáltatásokkal támogatja a digitális munkahelyeket, így segít az emberek számára, hogy okosabban dolgozhassanak.

Az összegyűjtött tudással és az elmúlt 85 évben fejlesztett szervezeti képességekkel a Ricoh az egyik vezető szolgáltatóvá vált a dokumentum menedzsment, IT szolgáltatások, kommunikációs szolgáltatások, ipari és kereskedelmi nyomtatás, digitális kamerák és ipari rendszerek területén.

A Ricoh Group központja Tokióban található, de a vállalat világszerte végez üzleti tevékenységet, ügyfelei közel kétszáz országban és régióban használják termékeit és szolgáltatásait. A 2022. márciusában befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1758 milliárd japán jen volt (körülbelül 14,5 milliárd USD).

További információkért keresse fel a www.ricoh.hu oldalt.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.


Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:
RICOH Hungary Kft.
Fekete Gábor
E-Mail: gfekete@ricoh.at
Mobil: +43 664 80 464 2455