Az IDC MarketScape a Ricoh-t nevezte meg vezető vállalatnak a világszintű Cloud MPS Hardcopy Vendor Assessment-ben
07.02.2022

Az IDC MarketScape a Ricoh-t nevezte meg vezető vállalatnak a világszintű Cloud MPS Hardcopy Vendor Assessment-ben

A Ricoh ügyfélközpontúsággal, skálázhatósággal és sokoldalúsággal segíti a digitális átalakulást és a hibrid munkahelyre való átállást partnerei számára egy felhőalapú Managed Print Services architektúrában 

TOKIÓ, február 07, 2022 – A Ricoh a mai napon bejelentette, hogy az IDC MarketScape  jelentésében “vezető vállalat” minősítést kapott. A jelentés a Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment a felhőalapú menedzselt nyomtatási szolgáltatások (MPS) és egyéb felhőalapú szerződéses nyomtatási szolgáltatások tekintetében értékelt megoldásokat. (doc #US47337721, 2022. január). Az IDC MarketScape megjegyzi: "A Ricoh globális szolgáltatási infrastruktúrája a globális lefedettséggel kombinálva fontos megkülönböztető tényező a vállalat számára".

"A Ricoh ügyfélközpontú megközelítést alkalmaz, és erős helyzetben van ahhoz, hogy kielégítse a globális, regionális és helyi ügyfelek igényeit" - mondta Robert Palmer, az IDC képalkotási, nyomtatási és dokumentummegoldásokért felelős kutatási alelnöke. "A Ricoh felhőalapú MPS-platformja egyedülálló módon képes átfogó folyamatot biztosítani az ügyfelek számára a digitális átalakulás felé, olyan technológiai megközelítést kínálva, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a szolgáltatások széles spektrumából válasszanak, amely a szervezetük változó igényeihez igazodva skálázható."

Az IDC MarketScape megjegyzi, hogy a Ricoh felhőalapú MPS-architektúrája "egyedülálló ökoszisztémát biztosít a Ricoh számára, amely rendelkezik a szükséges rugalmassággal és skálázhatósággal ahhoz, hogy minden ügyfélszegmenset és üzleti modellt megszólítson, a nagyvállalati ügyfelekkel való közvetlen megbízásoktól a Ricoh indirekt csatornapartnerein keresztül érkező kis- és középvállalati ügyfelekig".

"A piaci hangsúly a működési hatékonyság növeléséről a nagy hozzáadott értékű munka lehetővé tételére helyeződik át. A felhő és az adatelemzés kihasználásával az üzleti eredmények előmozdításának célja válik kiemelt tényezővé." - mondta Akira Oyama, a Ricoh Digital Solutions üzletágának ügyvezető vállalati igazgatója és elnöke. "A Ricoh segít a munkavállalóknak, hogy a munka által kiteljesedjenek. Olyan eszközökkel ruházzuk fel a szervezeteket, mint a Managed Print Services és Intelligent Business Platform megoldásaink, amelyek biztosítják és kezelik a partnereink sikerességéhez szükséges információkat. Globális digitális szolgáltatási tapasztalatunk és vezetői szakértelmünk meghatározó szerepet játszik a digitális átalakulások előmozdításában, amelyek előre viszik a vállalkozásokat." 

A Ricoh stratégiai felhőalapú MPS-ajánlatai segítenek a szervezeteknek optimalizálni a folyamatokat és a bevezetett technológiát a teljes kimeneti ökoszisztémájukban. A széles portfólió lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a digitális átalakulásuk során hibrid munkaformákat alkalmazzanak, eltörölve az iroda határait, hogy bárhol, bármikor lehetővé tegyék a kapcsolódást és fenntartsák a termelékenységet. 

Az elismeréssel kapcsolatos további információkért látogasson el erre az oldalra.

Az IDC MarketScape-ről

Az IDC MarketScape beszállítói értékelő modell célja, hogy áttekintést nyújtson az IKT (információs és kommunikációs technológia) szállítók versenyképességéről egy adott piacon. A kutatási módszertan szigorú, minőségi és mennyiségi kritériumokon alapuló pontozási módszert alkalmaz, amelynek eredményeként egyetlen ábrán mutatja be az egyes szállítók adott piacon belüli helyzetét. Az IDC MarketScape világos keretet biztosít, amelyben az informatikai és távközlési szállítók termék- és szolgáltatáskínálata, képességei és stratégiái, valamint jelenlegi és jövőbeli piaci sikertényezői értelmesen összehasonlíthatók. A keretrendszer a technológiai vásárlók számára 360 fokos értékelést nyújt a jelenlegi és a leendő szállítók erősségeiről és gyengeségeiről.

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455