A Bell & Bain nyomdaipari vállalat a minőségre és a rugalmasságra összpontosít a Ricoh Pro™ VC60000 technológiával
06.07.2017

A Bell & Bain nyomdaipari vállalat a minőségre és a rugalmasságra összpontosít a Ricoh Pro™ VC60000 technológiával

Ricoh Europe, London, 2017. július 06. - A Bell & Bain lesz az első európai könyvnyomtatással foglalkozó cég, amely a digitális nyomdai szolgáltatást a Ricoh Pro™ VC60000 folyamatos nyomtatásra képes tintasugaras platformmal emeli még magasabb szintre.

Az Egyesült Királyság egyik legrégebbi nyomdája, a Glasgow-i székhelyű Bell & Bain szintén az első skót cég, amely befektet a Ricoh nagy sebességű tintasugaras rendszerébe.

1831-es alapítása óta a Bell & Bain szakterülete az üzleti, oktatási, pénzügyi, orvosi, tudományos és vallási könyvek, folyóiratok nyomtatása és kötése. A cég széleskörű gyártó berendezései digitális és offset nyomtató gépekből, valamint a könyvkötő eszközök széles választékából állnak.

Stephen Docherty ügyvezető igazgató magyarázata szerint: "A Ricoh Pro VC60000 technológiát kiemelkedő nyomtatási minősége miatt választottuk. Kiterjedt piackutatást és számos próbanyomást végeztünk, beleértve a különböző új tinták és tintafej technológiák használatát. Összességében úgy éreztük, hogy a Ricoh Pro VC60000 kínálja a leginkább egyenletes/konzisztens minőséget a piaci szegmensünk számára. Nagy örömünkre szolgál, hogy elsőként mutathatjuk be a brit kiadói üzletágban.

Bell & Bain
Balról jobbra: Tony Campbell Bell & Bain Értékesítési Igazgató, Stephen Docherty Vezérigazgató és Karen Baillie Operatív Igazgató.
A Pro VC60000 több mint 6000 példányban készít el egy 128 oldalas könyvet egy normál nyolc órás munkaidő alatt. A Ricoh saját szabadalmazott multidrop tintasugaras technológiájával, a Ricoh saját tintáival és Digitális Front End-el a Pro VC60000 csökkenti a készenléti időt, gyorsítja a lapfordítást, maximalizálja a hatékonyságot és lehetővé teszi a költségek pontosabb ellenőrzését. Rendkívül funkciógazdag és innovatív megoldást kínál a nagy sebességű tintasugaras nyomtatási műveletekhez illetve azok számára, akik a hibrid technológiát kihasználva tervezik gépeik korszerűsítését.

A Bell & Bain szeptemberben telepíti a Ricoh Pro VC60000 technológiát.

| A Bell & Bain-ről |
A vállalatot 1831-ben alapította James Bell és Andrew Bain, és azóta is az egyik legrégebbi, az Egyesült Királyságban még ma is működő nyomda/könyvnyomtató. 1891-ben a cég Bell & Bain Kft. néven alakult újra. A céget 2009 végén sikeresen megvásárolta a Prime Active Capital vezetősége. Jelenleg 128 alkalmazottat foglalkoztat, profilja az üzleti, oktatási, pénzügyi, orvosi, tudományos és vallási könyvek és tudományos folyóiratok nyomtatása és kötése.

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455