Stephen Palmer-t nevezték ki a Ricoh Hungary új CEO-jának
12.04.2022

Stephen Palmer-t nevezték ki a Ricoh Hungary új CEO-jának

Raphaël Zaccardi a Ricoh Central & Eastern Europe regionális klaszter vezetője lett

Ricoh Hungary, Budaörs, 2022. április 12. - A Ricoh Europe új közép- és kelet európai klaszter létrehozását jelentette be. Az új szervezeti egység a következő országok leányvállalatait kapcsolja össze: Ricoh Németország, Ausztria, Svájc, Lengyelország, Magyarország, Csehország és Szlovákia. Ez az egyesülés tovább erősíti a Ricoh jelenlétét a régióban, és elősegíti a digitális szolgáltatások portfólió bővítését. Az új regionális vezérigazgató, aki a régió irányításáért felel Raphaël Zaccardi lett. A Ricoh-t Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában Stephen Palmer fogja irányítani. 

Stephen Palmer, aki 2016 óta vezette a cseh és szlovák Ricoh kirendeltségeket, Michael Raberger helyét veszi át Magyarországon, aki korábban az osztrák és magyarországi szervezetekért is felelt. Michael Raberger a Ricoh Germany új vezérigazgatójaként folytatja pályafutását a vállalatnál, az átalakulást követően a Ricoh Austria és Ricoh Switzerland új CEO-ja Daniel Tschudi lett.

Stephen Palmer-t nevezték ki a Ricoh Hungary új CEO-jának
Stephen Palmer-t nevezték ki a Ricoh Hungary új CEO-jának

"A Cseh Köztársaságban és Szlovákiában szerzett tapasztalataim alapján nagy lehetőségeket látok a kelet európai régióban. Hiszem, hogy a magyar menedzsment csapat többi tagjával együttműködve el fogjuk érni ambiciózus céljainkat. A klaszterstruktúra lehetővé teszi a szorosabb együttműködést Magyarország, Lengyelország, a Cseh Köztársaság és Szlovákia között, és ez az egyik alapja lehet annak, hogy a régióban további sikereket érjünk el. A Ricoh csapatának régi tagjaként nagyon várom a közös munkát az új feladatkörömből adódóan." - mondta Stephen Palmer, CEO, Ricoh Eastern Europe.  

"Nagyon örülök, hogy Stephen lesz a Ricoh lengyelországi, magyarországi, csehországi és szlovákiai irodáinak vezetője. Hiszem, hogy a korábbi években szerzett tapasztalata segít majd céljaink elérésében. A közép- és kelet európai klaszter létrehozása lehetővé teszi számunkra, hogy több szinergiát érjünk el, megerősítsük nemzeti Ricoh irodáinkat, és hozzáadott értéket nyújtsunk ügyfeleink számára." - mondta Raphaël Zaccardi, CEO, Ricoh CEE.

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455