FőoldalVissza a menübe
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Hírek

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Környezet, társadalom & irányítás

Elkötelezettségünk a fenntartható jövő építése mellett

Az ESG (környezetvédelmi, társadalmi és irányítási) szempontok a vállalat 1936-os alapítása óta meghatározzák, hogy a Ricoh hogyan végzi üzleti tevékenységeit. Központi szerepet játszik működésünkben, és szervezetünk minden részét érinti.
Ismerje meg részleteiben kezdeményezéseinket
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

Díjak

Nagyra értékeljük a kapott díjakat. Ezek mutatják eddigi eredményeink értékét, és még jelentősebb célok megvalósítására ösztönöznek. Az alábbi lista csak néhányat emel ki az általunk elnyert számos díj közül.


2017 BLI Summer Pick Awards

2017 BLI Summer Pick Awards

Örömmel jelentjük be, hogy a Ricoh öt ddíjat nyert termékcsaládjaiért a Buyers Laboratory LLC (BLI) 2017 Summer Pick díjátadóján! Többek között díjat érdemeltünk a Kiemelkedő multifunkciós nyomtató közepes munkacsoportok számára, a Kiemelkedő multifunkciós nyomtató nagy munkacsoportok számára, a Kiemelkedő ágazati multifunkciós nyomtató, a Kiemelkedő ágazati nyomtató kategóriában és a Kiemelkedő, 25 lap/perces fénymásolóval rendelkező multifunkciós nyomtató készülékünkért.

Üzleti tevékenységet elismerő díjak

2017-es IDC MarketScape a Ricoh-t nevezi meg a nyomtatási és dokumentumbiztonság globális vezetőjeként

2017 A Ricoh két német Design Díjat nyer a "Szórakozás" és a "Számítógép és kommunikáció" kategóriában

2017 A Ricoh megnyerte a Good Design díjat az Accessibility applkációjáért
A Ricoh 2017-ben menedzselt nyomtatási szolgáltatásai hatodik egymást követő évben kapták meg a Quocirca globális vezetője címet

2016-ban az IDC MarketScape a Ricoh-t kiáltja ki a nagysebességű tintasugaras nyomtatók piacvezetőjének

2015 A Ricoh öt díjat nyer termékvonalaival a Buyers Laboratory LLC (BLI) 2015-ös Summer Pick Awards-on

2012 A Thomson Reuters, a világ top 100 globális innovátor listájára teszi a Ricoh-t

2011 Ricoh egymás után háromszor is szerepel az Ethisphere által meghirdetetett "a világ legetikusabb válallatai" listán. A díj a rendkívüli etikai cégvezetést ismeri el különböző iparágakban.
A Ricoh az oekom által végzett kutatásban a „A világ legjobb irodai elektronikai vállalatai a társadalmi és környezeti teljesítmény terén” elismerést kapta meg.

2010 A Ricoh Europe 5 csillagos “Recognised for Excellence” díjat kapott az EFQM-től. Mi vagyunk a legnagyobb és legösszetettebb szervezet, aki megkapta ezt az elismerést.

A Ricoh-t az Ethisphere Institute egymás után két évben is a világ legetikusabb vállalatai közé választotta. Mindez annak elismerése, hogy többet tettünk a törvények által megszabott minimumnál, innovatív ötletek megvalósításával gazdagítottuk a társadalmat, és arra ösztönöztük versenytársainkat, hogy maguk is hasonló módon cselekedjenek.

A Ricoh Germany megkapta a tekintélyes Ludwig-Erhard-Preis díjat az üzleti kiválóságért. Az elismerés a Ricoh elvei szerint végzett üzleti tevékenységgel elért kiváló eredményeket jutalmazza – a megközelítést, ami az üzleti, a társadalomért felelősséget érző és a környezettudatos gondolkodást kombinálja.

2009A Ricoh Europe a fenntartható vállalati gazdálkodás kategóriában megkapta a 2009 Európai Üzleti Díj “Ruban d’Honneur” különdíját, amivel a munkahelyen, a piacon, valamint a környezet és a társadalom érdekében végzett tevékenységet díjazták.

2009 A Ricoh UK Products Limited elnyerte a British Quality Foundation UK Kiválósági díját.

2009 A Ricoh UK Products Limited elnyerte a British Quality Foundation aranyérmét. Ez az évente odaítélt jutalom a British Quality Foundation igazgatótanácsa által odaítélhető legmagasabb kitüntetés, amelyet annak szervezetnek adnak oda, aki töretlen elkötelezettséget tanúsít a kiválóság iránt.

2005 1. helyezés a a német Oekom Research AG vállalatok társadalmi felelősségi rangsorának Számítógépek, perifériák és irodai elektronika kategóriájában a 2004/2005 évre vonatkozóan

2002 1. helyezés a német Oekom Research AG egész világra kiterjedő vállalati felelősségvállalási rangsorában

2002 Az Asahi Shimbun Cultural Foundation által megrendezett 10th Corporate Contribution to the Society Survey nagydíja

1999 Japán Minőségi Díj

Környezetvédelmi elismerések

2018 Ricoh az egymást követő 15. évben szerepel az FTSE4Good Indexben
2016 A Ricoh elnyerte a Silver Class elismerést a RobecoSAM fenntarthatósági minősítésében

2015-ben a Ricoh a Dow Jones Fenntarthatósági index elismerését kapta az iparág legjobb eredményeiért az Innovációs menedzsment, Adatvédelem, Környezetvédelmi politika / Irányítási Rendszer és Éghajlati Stratégia kategóriákban.

2014 Ricoh a Thomson Reuters 2014-es Top 100 globális innovátor listáján helyet kap

2014 A Ricoh megkapta a 2014-es DJSI Bronz-díjat a RobecoSAM-tól. A Bronze-díj azokat a vállalatokat ismeri el, amelyeknek az eredménye 5% és 10% között van az iparági vezető pontszámától, ez megerősíti a Ricoh erős vezető szerepét a fenntarthatósági területen.

2014-ben a Ricoh ismét a világ 100 leginkább fenntartható vállalata közé sorolt. A Davos-i Világgazdasági Fórum során mutatták be a díjat.

2013 A Ricoh a Dow Jones (DJSI) által kiadott „Innovációs menedzsment”, „Termékgazdálkodás” és „Digitális befogadás” kategóriák díjait kapta meg. A „SustainAbility” nevű cég által készített felmérés szerint a Ricoh most már a világ négy legmegbízhatóbb vállalata között szerepel a Dow Jones Fenntarthatósági indexei, a Carbon Disclosure Project, az FTSE4Good Indexsorozatok és az Oekom Corporate Ratings alapján.

2012-ben nyerte az Oracle Excellence Awards-on az Eco-Enterprise Innovációs Díjat - elismerve az Infosys üzleti partnereként; illetve megnyerte a 2012-es Fenntarthatósági Főigazgatóság díját, amelyet Ian Winhamnek köszönhetünk. Mindkét díj elismeri a hatékony és fenntartható munkavégzést, amellyel a Ricoh új informatikai infrastruktúrát épített ki az EMEA területi működésének támogatására.

A Deloitte globális tanácsadó cége elismerte, hogy a Ricoh egyik legjobb globális szervezet, amely készen áll a „zöld és befogadó gazdaságra”.

A Ricoh az FTSE4Good Index kilencedik egymást követő díját kapja meg a vállalati társadalmi felelősségvállalási tevékenységének köszönhetően.

A Ricoh digitális színes vágott nyomdafesték-portfóliója elnyerte az INGEDE-tanúsítványt (International Association of Deinking Industry), amely díj megerősíti, hogy a Ricoh-rendszerekből származó festék eltávolítható a papírból az újrahasznosítási folyamat során.

A Ricoh a nyolcadik egymást követő évben szerepel a világ 100 legfenntarthatóbb vállalata listán, melyet egy világgazdasági fórumon jelentettek be Svácjban, Davosban.

A Ricoh privát felhőszolgáltatása nyerte el az „Év projektje” díjat a Green IT Awards - az „Év legjobb felhő / virtualizációs projektje” versenyen, amelyet a Ricoh és az Infosys tervező és megvalósító csapata hozott létre.

Ezüst díj a „Legjobb Zöld Szolgáltatás Innováció” kategóriában - Green awards 2011."

2011 A Corporate Knights a Ricoh-t a hetedik egymást követő évben választotta be „A világ 100 legfenntarthatóbb vállalata" listába.

2009 A Ricoh Europe a „Környezettudatosság" kategóriában megkapta az Európai Üzleti Díj “Ruban d’Honneur” különdíját, amely a teljes környezeti hatás csökkentésére alkalmazott irányelveink hatékonyságát ismerte el, valamint ezek beépülését a vállalati kultúrába.

2003 A Ricoh Group első ilyen ázsiai vállalatként megkapta World Environment Center (WEC) aranyérmét

2002 A Ricoh Corporation három kategóriában is megkapta a 2000 Energy Star Award kitüntetést

2002 A Ricoh 28 fénymásolója kapott Eco Mark jelzést

2001 A European Business Council és a US Business Council a „Climate Is Business" díjat adományozta a vállalatnak a globális felmelegedés megelőzése érdekében végzett tevékenységéért