FőoldalVissza a menübe
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Hírek

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

Az ENSZ fenntartható fejlődési céljai iránti elkötelezettségünk

Az ENSZ által 2015-ben elindított fenntartható fejlődési célok (SDGs) 17 globális cél, melyek kulcsfontosságú társadalmi kérdésekre kínálnak választ. Ezen célok mentén országok és vállalatok karöltve tehetnek lépéseket a világ legfontosabb társadalmi és környezetvédelmi problémáinak megoldására. Az SDG törekvésekben mind a 193 ENSZ-tag megegyezett, és részei a 2030-ra megvalósítható fenntarthatósági fejlesztéseknek.
Our approach to sustainability - SDG Goals


Társadalmi problémák megoldása az üzleten keresztül

2014-ben átfogó megvalósíthatósági felmérést végeztünk, hogy megállapítsuk, mely fenntarthatósági problémák jelentenek kockázatokat és/vagy lehetőségeket vállalatunknak. Az elemzés eredményeit folyamatosan felülvizsgáljuk az ESG célokkal, eredményekkel és vállalatunk stratégiai terveivel is. 

A megvalósíthatósági elemzés folyamata

Sustainability - Our approach to sustainability - Materiality analysis


Hét kiemelt kérdéskört azonosítottunk az eredményeként:

1. Munkahelyi kreativitás: Digitális technológiákkal és szolgáltatásokkal segítjük ügyfeleinket a „munkahelyi kreativitásuk” fokozásában.

2. Az életminőség fejlesztése: a technológiák kihasználásával megoldásokat kínálunk az egészségügy és az oktatás számára, fejlesztjük az emberek életminőségét a közösségi fejlesztés folyamatos támogatásával. 

3. Zéró szén-dioxid-kibocsátású társadalom: törekszünk arra, hogy zéró szén-dioxid-kibocsátást érjünk el átfogó programokkal az energiamegtakarítás céjából és a megújuló energia használatával. 

4. Körkörös gazdaság: hozzájárulunk a körkörös gazdaság megvalósításához a használt termékek begyűjtésének és újrahasznosításának támogatásával, valamint az újrahasznosított erőforrások használatának ösztönzésével. 

5. Az érdekelt felek bevonása: javítani fogjuk az üzleti partnerekkel folytatott együttműködést, és win-win kapcsolatokat hozunk létre mely előnyös a vállalat, az üzleti partnerek és a társadalom számára egyaránt. 

6. Nyílt innováció: nyitott innovációt folytatunk az egyetemekkel, kutatóintézetekkel és egyes üzleti partnerekkel. Ennek célja, hogy új értéket teremtsünk, valamint, hogy a társadalmi problémákat hatékony kutatás-fejlesztési és technológiai fejlődés által közösen oldhassuk meg.

7. Sokszínűség és befogadás: elkötelezettek vagyunk egy sokszínű és befogadó munkahely létrehozása mellett, ahol az alkalmazottak úgy érzik, hogy megbecsülik őket a munkahelyükön.