FőoldalVissza a menübe
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Hírek

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Környezet, társadalom & irányítás

Elkötelezettségünk a fenntartható jövő építése mellett

Az ESG (környezetvédelmi, társadalmi és irányítási) szempontok a vállalat 1936-os alapítása óta meghatározzák, hogy a Ricoh hogyan végzi üzleti tevékenységeit. Központi szerepet játszik működésünkben, és szervezetünk minden részét érinti.
Ismerje meg részleteiben kezdeményezéseinket
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

Történetünk

A Ricoh Európában, a Közel-Keleten és Afrikában

Mottónkhoz – imagine.change– híven az informatikai szolgáltatásokat javító új technológiák hasznosítására összpontosítunk. Az alábbi idővonal bemutatja, hogy már a kezdetektől jelen voltunk Európában. Ahogy a vállalat növekedett, számos stratégiai felvásárlásba ruháztunk be, hogy sok régióban bővíthessük szolgáltatásaink körét.

2017

 • Avanti Computer Systems akvizíció, a vezető nyomtatási-menedzsment információs rendszer szolgáltatója a nyomdaipari piacon

2016

 • AnaJet-et akvizíció, közvetlenül a textilre (DTG) nyomtatás piacvezetője az Egyesült Államokban

2015

 • Felvásároltuk az Impromatot, egy digitális irodai megoldásokat terjesztő céget, amely Csehországban és Szlovákiában vezető szerepet töltött be.
 • Bővítettük szakértelmünket az informatikai szolgáltatások terén a Ridigan, az Egyesült Királyság vezető adatfelügyeleti tanácsadó cég felvásárlásával.
 • Tevékenységünket kiterjesztettük a Közel-Keletre az új piacokon lévő ügyfelek támogatására szolgáló általános stratégiánk keretében.

2014

 • A vezető olasz szolgáltató, az NPO Sistemi csatlakozott a Ricoh csoporthoz.
 • A terjeszkedést felgyorsítottuk Törökországban a Saral Buro Pazarlama Limited Sirketi, Merkezi (Saral) viszonteladó, valamint az irodai és ipari nyomtatórendszereket terjesztő Ofisteknik eszközeinek felvásárlásával.

2013

 • Felvásároltuk az Aventia műszaki tanácsadó cég gyártóegységét Spanyolországban.

2012

 • Új leányvállalatot alapítottunk Törökországban a szolgáltatás biztosítása, illetve a kereskedelmi és vállalati nyomtatók régióbeli támogatása céljából.
 • Felvásároltuk az ADA német informatika szolgáltató vállalat eszközeit.

2010

 • Az InfoPrint Solutions a Ricoh csoport része lett, aminek révén vezető helyre kerültünk a képalkotó technikák terén.

2009

 • Felvásároltuk az IT-megoldásokat biztosító svéd Carl Lamm vállalatok, szolgáltatásait pedig kiterjesztettük Svédországra, valamint a tágabb értelemben vett északi régióra, Európára, a Közel-Keletre és Afrikára.

2008

 • Felvásároltuk az IKON Office Solutions Inc. dokumentumkezelő rendszer és szolgáltató céget az értékesítő és szolgáltató hálózatunk kibővítése és nyomdai rendszereink erősítése céljából.

2006

 • Felvásároltuk a Danka Europe és az IKON France vállalatok szolgáltatási és támogatási kínálatunknak a nagyobb európai országokban való bővítése céljából.

2004

Felvásároltuk a Hitachi és az IBM nyomtató részlegét, hogy új termékekkel és szolgáltatásokkal bővítsük termékválasztékunkat és általános irodai portfóliónkat.

2001/2002

 • A Lanier and Savin a Ricoh csoport része lett, hogy jobb támogatást és új megoldásokat kínálhassunk országos és globális piacainkon.

1995

 • Felvásároltuk az NRG Group PLC (Nashuatec, Rex-Rotary, Gestetner, korábban Gestetner Holdings PLC) vállalatot az Egyesült Királyságban.

Az 1936-ban alapított Ricoh Company, Ltd. székhelye Tokióban található, de a vállalat jelen van a világ minden részén. Világszerte több mint 108 000 alkalmazottat foglakoztatunk, fő szakterületünk az irodai és ipari nyomtatási piac.

Szerte a világon együttműködünk más szervezetekkel a munkakörnyezet korszerűsítésében és a dokumentumok hatékonyságának optimalizálásában. Ezen felül képalkotó eszközöket fejlesztünk, ipari termékeket és hálózati rendszerekhez való megoldásokat újítunk.

Kattintson az alábbi hivatkozásra, és tudjon meg többet történetünkről.