FőoldalVissza a menübe
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Hírek

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Környezet, társadalom & irányítás

Elkötelezettségünk a fenntartható jövő építése mellett

Az ESG (környezetvédelmi, társadalmi és irányítási) szempontok a vállalat 1936-os alapítása óta meghatározzák, hogy a Ricoh hogyan végzi üzleti tevékenységeit. Központi szerepet játszik működésünkben, és szervezetünk minden részét érinti.
Ismerje meg részleteiben kezdeményezéseinket
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

Üzleti tevékenységünk

Kiteljesedés a munkán keresztül

A célunk, hogy a technológia segítségével növeljük a produktivitást, utat engedjünk a kreativitásnak, és hozzásegítsük az embereket a kiteljesedés érzéséhez - mindezt úgy, hogy közben mind a saját vállalatunkon belül, mind pedig ügyfeleink szervezetein belül ösztönözzük az innovációt.

Arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az embereknek az intelligensebb munkavégzést bárhol is legyenek, felszabadítsuk az ismétlődő feladatokkal töltött időt, hogy elégedettséget adó feladatokkal foglalkozhassanak, amelyek számítanak. Szeretnénk kiaknázni a technológia használatának és fejlesztésének humán aspektusát, hogy utat engedjünk a kreativitásnak, és nagyobb sikerélményt biztosítsunk mindenki számára. Így garantáljuk a munkahelyi kiteljesedést.

Ricoh Business Solutions

A technológia átformálja munkavégzésünket. A Ricoh élen jár az iparág legjobb hardveres és szoftveres termékeinek kiterjedt portfóliójával, kifinomult end-to-end megoldásokkal és szakértő támogatással, melynek segítségével a szervezete agilisabbá, produktívabbá és jövedelmezőbbé tud válni. Legyen bárhol a világban, és járjon bármilyen utat a digitalizáció során, segítünk reagálni a modern munkahely változó igényeire, és elérni üzleti céljait.

Tekintse meg a videót, hogyan segíthet a Ricoh
a teljesen digitális munkahely felé vezető úton


Az innováció öröksége

Az innováció az 1936-os alapításunk óta tevékenységeink lényeges része. A kutatás-fejlesztés szilárd alapjaival elsőként vezettük be az iparágunk legjelentősebb áttöréseit, a világ első nagy sebességű irodai fax készülékétől a 3D nyomtatókig és felhőhöz kapcsolt hálózati készülékéig. Folyamatosan újítunk, nemcsak technológiáinkat és termékeinket, hanem üzleti tevékenységeinket is, és segítünk a vállalkozásoknak, hogy a hagyományos papíralapú munkafolyamatokról modern és digitális működésre álljanak át.


Dolgozunk a fenntartható jövőn

A fenntarthatósággal kapcsolatos szemléletünk lényege az Emberek (társadalom), a Bolygó (környezet) és a Jóllét (gazdaság) egyensúlyának megteremtése. Ahhoz, hogy sikeresen érjünk el mérhető eredményeket, a környezeti, társadalmi és vállalatirányítási (ESG) célkitűzéseinket beépítettük átfogó üzleti stratégiánkba, ami hét prioritási kérdést érint, többek között a zéró szén-dioxid-kibocsátású társadalom, körforgásos gazdaság, nyílt innováció, sokszínűség és befogadás. Emellett felgyorsítjuk energiatakarékossági kezdeményezéseinket és a megújuló energia felhasználását, valamint digitális szolgáltatásokat nyújtunk az újfajta munkavégzéshez.
ESG goals

.


Történetünk

Tegyen utazást történelmünkben, és ismerje meg, hogyan bővítjük folyamatosan lehetőségeinket a vállalat növekedésével és partnerkapcsolatok kiépítésével.
Történetünk

Irodáink

Irodáink

Számos irodánkban van bemutatóterem, ahol kiállítjuk a Ricoh termékcsalád legújabb készülékeit. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessen időpontot egy látogatásra.