RICOH Intelligent Support
RICOH Intelligent Support

RICOH Intelligent Support

Maximalizálja készüléke üzemidejét az egyszerű és gyors támogatással

Karbantartás, mely folyamatosan fejlődésben van

Az ügyfélszolgálat támogatására tervezett RICOH Intelligent Support egy folyamatos, proaktív szolgáltatás, így a készüléke éjjel-nappal dolgozhat. Ahelyett, hogy egy probléma kialakulása után kérne segítséget, ez a rendkívüli platform folyamatosan működik, hogy előrejelezze a problémákat és megelőzze azokat.

A RICOH Intelligent Support a legmodernebb technológia és adatelemzés segítségével folyamatosan felügyeli a készülék belső működését, és így kiváló non-stop teljesítményt nyújt, minden eddiginél rugalmasabb és megbízhatóbb módon. Ha azonban hiba merülne fel, az online támogatási erőforrásaink azonnal megoldják a problémákat. Attól a perctől kezdve, amikor a Ricoh készülék megérkezik, teljes körű karbantartási szolgáltatásunk rendelkezésére áll, amely egyedülálló védelmet és gondoskodást biztosít Önnek.

A felhőalapú alkalmazások, a mesterséges intelligencia és a big data olyan karbantartási szolgáltatásokat nyújtanak Önnek

Fedezze fel integrált támogatási és szervizplatformunk működését, amely maximalizálja készüléke üzemidejét és teljesítményét, és úgy végzi el a karbantartás legnagyobb részét, hogy Önnek még csak tudnia sem kell róla.
 
Több információért nézze meg a videót. 

Lépjen kapcsolatba velünk!

Használja ki az intelligens támogatásban rejlő erőt

Lépjen kapcsolatba velünk, ha többet szeretne megtudni a  támogatási szolgáltatások jövőjéről a RICOH Intelligent Support segítségével.

Lépjen kapcsolatba velünk