Környezetet, egészséget és biztonságot érintő termékinformációk
Product Health, safety and health information

Egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi termékinformációk

Termékeink mindegyike megfelel a nemzetközi és hazai környezetvédelmi, egészségügyi és biztonsági előírásoknak.

A jogszabályi megfelelőségen túl

Ismerje meg ESG kötelezettségvállalásainkat és a jogszabályok által előírt követelményeken túlmutató környezetvédelmi referenciáinkat, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a Ricoh termékekből.

Fenntarthatóság és munkahely

Nagyra értékeljük és előnyben részesítjük azokat a technológiákat, amelyek segítenek ügyfeleinknek a költségek csökkentésében, miközben jövőnk érdekében előmozdítják a fenntarthatóságot. A megfelelő partnerrel, folyamatokkal és technológiával kézben tarthatja a környezetre gyakorolt hatását, miközben munkatársainak biztosítja a megfelelő munkavégzéshez szükséges eszközöket. 

Akár az a cél, hogy csökkentsék az energiaköltségeket, vagy egyszerűen hatékonyabban szeretnének dolgozni, a Ricoh készülékeiben megbízhat, hogy fenntartható módon segítik az üzleti kihívások leküzdését — a produktivitás feláldozása nélkül.

Fenntarthatóság a gyakorlatban: Elkötelezettségünk az ENSZ céljai iránt

Tekintse meg, hogy mit teszünk azért, hogy tevékenységünket összehangoljuk az ENSZ fenntarthatósági fejlődési céljaival és hogyan dolgozunk egy zöldebb, igazságosabb és fenntarthatóbb világért.