homeback to menu
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Áttekintés

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

Végfelhasználói licencszerződés

A www.ricoh-support.com webhelyen közzétett letöltések („szoftver”) a Ricoh termékek támogatására szolgálnak. A szoftver a Ricoh Europe PLC, 20 Triton Street, London, NW1 3BF, United Kingdom („Ricoh”) vagy olyan harmadik fél tulajdona, amely felhatalmazta a Ricoh céget a szoftver licencének továbbadására.

Ön végfelhasználóként csak e szerzõdés feltételei szerint használhatja a szoftvert. A szoftver bármely számítógépre történõ betöltésével Ön beleegyezik e feltételekbe. Ha nem fogadja el a jelen szerzõdés feltételeit, a szoftvert egy számítógépre sem töltheti be.

A licenc érvényessége

A szoftvert azzal a Ricoh termékkel használhatja, amelyikhez azt készítették. A szoftvert a készülékkel elektronikus kapcsolatban lévõ bármely számítógéprõl használhatja. A szoftver bérbeadása, értékesítése vagy bármilyen más módon történõ terjesztése, valamint a licencszerzõdésben foglalt jogok harmadik fél számára történõ továbbadása tilos.

Elfogadás

A szoftver letöltésével Ön elfogadta a jelen szerzõdés feltételeit.

Idõtartam

A licenc annak megszûnéséig marad érvényben. A Ricoh azonnal felmondja a licencszerzõdést, amennyiben Ön nem tartja be a jelen szerzõdés feltételeit. A felmondás után Önnek késedelem nélkül meg kell semmisítenie a szoftver és a hozzá tartozó dokumentáció minden példányát.

A szoftver tulajdonjoga

E szerzõdés kifejezett feltétele, hogy a szoftver tulajdonjoga mindenkor a Ricoh, illetve a Ricoh számára a licenc továbbadását engedélyezõ harmadik fél tulajdonában marad.

Másolás

A szoftvert és annak dokumentációját szerzõi jog védi. Ön nem készíthet, és másnak sem engedélyezheti olyan másolatok készítését a szoftverrõl, amely nem a mûködtetés biztonságához szükséges. Ilyen célból legfeljebb három másolat készíthetõ. A jelen szerzõdés feltételei ezen másolatok mindegyikére kiterjednek. A szoftver, illetve a hozzá tartozó dokumentáció sem részben sem teljes egészében nem módosítható, adaptálható, nem vonható össze, nem fordítható le, nem fejthetõ vissza, forráskódja nem állítható elõ, nem bontható szét, és nem szolgálhat alapul más, származtatott termékek létrehozásához. Ön jogi felelõsséget visel a szerzõi jog bármilyen megszegéséért, a szoftver és/vagy a hozzá tartozó dokumentáció jogosulatlan továbbadásáért, sokszorosításáért vagy használatáért. Ha a szoftver visszafejtése vagy forráskódjának elõállítása kompatibilitási problémák miatt válik szükségessé, kérjük, forduljon a Ricoh céghez.

Jótállás

A Ricoh nem szavatolja a szoftver és/vagy dokumentációja hibátlanságát. Minden fájlt, illesztõprogramot és más anyagot jelenlegi állapotában bocsát rendelkezésre.

Felelõsségkizárás

A Ricoh a vonatkozó törvények által megengedett legteljesebb mértékig elhárít mindennemû kifejezett vagy kellékszavatossági jótállást, egyebek között beleértve az eladhatóságra és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó kellékszavatosságot.

Felelõsség

A Ricoh nem felelõs a szoftverben vagy annak dokumentációjában lévõ hibákért, illetve az ilyen hibákból eredõ profitveszteségért, adatvesztésért, kompatibilitási problémákért, fertõzésekért, elvesztett lehetõségekért és a következményes vagy velejáró károkért. A Ricoh a vonatkozó törvényeknek megfelelõen a lehetõ legteljesebb mértékben kizár minden, a szoftver használatából vagy annak használhatatlanságából adódó felelõsséget.
Terjesztés tilalma

A szoftver semmilyen hagyományos, nukleáris, vegyi vagy biológiai fegyverek gyártásával kapcsolatos kutatással és fejlesztéssel kapcsolatban álló cégnek, társaságnak vagy magánszemélynek nem értékesíthetõ, nem adható át és nem tehetõ elérhetõvé.

Részleges érvénytelenség

Ha a jelen szerzõdés bármely része vagy rendelkezése végrehajthatatlan vagy az adott ország vonatkozó jogszabályaiba ütközik, az nem befolyásolja a szerzõdés többi részének vagy rendelkezésének érvényességét.

Vonatkozó törvény

Ez a szerződés az angol törvények szerint került szerkesztésre és megfogalmazásra.

Illetékes bíróság

A jelen Szerződésből keletkező minden vita jogi rendezése az angliai illetékes bíróság kizárólagos hatáskörébe tartozik.