FőoldalVissza a menübe
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Áttekintés

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

RICOH Smart Integration

A folyamatok automatizálása alapvető fontosságú annak érdekében, hogy az üzleti tevékenységét jövőbiztossá tegye, és egyszerre növelje a produktivitását. Ezáltal tud ebben a folyton változó üzleti klímában a folyamatosságról gondoskodni. Emiatt érdemes átalakítania üzleti folyamatait, agilisebbé, átláthatóbbá és egyszerűbbé téve azokat, így azok kevésbé függenek humán erőforrástól. A cél, hogy olyan megoldásokat alkalmazzon, amelyek biztosítják és lehetővé teszik, hogy a kulcsfontosságú üzleti folyamatok távolról működjenek, és az alkalmazottai bármikor és bárhonnan hozzáférhessenek a legfontosabb információkhoz.

Növelje a produktivitást, csatlakoztassa Cloud- szolgáltatásokhoz nyomtatóit és készülékeit, és ossza meg azonnal a fontos információkat.


RICOH Smart Integration - Hogyan működik?

 • Ricoh Smart Integration - Workflow

  Csatlakoztassa készülékeit

  A RICOH Smart Integration egy olyan platform, amely felhő alapú alkalmazásokat és dokumentumkezelési munkafolyamat integrációt biztosít a készülékek között. A könnyen használható alkalmazásaink a Ricoh multifunkciós nyomtatóját (MFP), termékeit és más okos készülékeit népszerű, harmadik fél által kínált felhő szolgáltatásokhoz csatlakoztatják, így a fontos információk azonnal elérhetők.
 • RSI - Integration

  Integrálja különböző Cloud szolgáltatásait

  Csatlakoztassa Ricoh készülékét külső felhőszolgáltatások széles választékához, ezáltal nem egy készüléktől vagy hálózattól függ, hogy eléri-e a szükséges dokumentumokat. A csoportok bárhonnan dolgozhatnak és kapcsolatban maradhatnak, miközben a saját eszközeikről használják és osztják meg a fájlokat.
 • RSI Improve Workflow - Icons

  Fejlessze munkafolyamatait

  Legyen gyorsabb és költséghatékonyabb a munka a napi munkafolyamatok automatizálásával. A számlákkal, kiadásokkal és a dokumentumokkal kapcsolatos műveleteket  csapatban végezhetik el. Készítsen egyetlen papíralapú dokumentumból több példányban megosztható, szerkeszthető, digitális dokumentumot.


RICOH Smart Intergration csomagok - 60 napig ingyenes

Fedezze fel az alábbiakban a csomagopciókat, majd egyszerűen rendelje meg a szükséges alkalmazáscsomagot bármilyen időtartamra, vagy próbálja ki ingyen 60 napig. Az alkalmazások közvetlenül a Ricoh készülékéből indíthatók, így azonnal futtathatók és egy pillanat alatt betölt a rendszer. Mivel a RICOH Smart Integration egy felhő alapú megoldás, nincs szükség költséges telepítésre vagy szervizlátogatásra az indításhoz.


 • Standard csomag


  Standard package icons


  • Szkenneljen és nyomtasson népszerű felhőalapú alkalmazásokból
  • Fejlett OCR szkennelés a dokumentumok még pontosabb digitalizálásához
  • Konvertáljon dokumentumokat MS Office kompatibilis formátumokba


  Aktiválja az ingyenes próbaidőszakot


 • Office 365 csomag


  Office 365 package icons


  • Konvertálja fizikai dokumentumait digitálissá
  • Szkenneljen és nyomtasson Office 365 alkalmazásokból
  • Fejlett OCR szkennelés a dokumentumok még pontosabb digitalizálásához
  • Konvertáljon dokumentumokat MS Office kompatibilis formátumokba

  Aktiválja az ingyenes próbaidőszakot


 • DocuWare Cloud csomag


  Docuware cloud package icons


  • Konvertálja fizikai dokumentumait digitálissá
  • Docuware Cloud-ba szkennelés
  • Fejlett OCR szkennelés a dokumentumok még pontosabb digitalizálásához  Aktiválja az ingyenes próbaidőszakot


 • Control+ csomag


  Control+ package


  • Felügyelje a költségeket a feladatnapló jelentéssel, eszközök, részlegek és felhasználók szerint
  • Készülékfelügyelet, aktív státusz ellenőrzése és hibakeresés
  • Alkalmazás egyszerű telepítése távoli MFP konfigurálással és a felhasználók önálló regisztrációjával
  • Szélesebb körű munkahelyi bevezetést támogató funkciók

  Aktiválja az ingyenes próbaidőszakot


 • G Suite csomag

   
  G Suite package icons


  • Konvertálja fizikai dokumentumait digitálissá
  • Szkenneljen és nyomtasson Google felhő tárhelyről
  • Küldje el a szkennelt dokumentumokat Gmail címével
  Aktiválja az ingyenes próbaidőszakot


Nézze meg a Control+ videót

Ismerje meg, hogy a Control+ csomag hogyan biztosítja a riportálás, távoli munkavégzés és készülékhiba-kezelés fejlett felügyeletét. Nézze meg rövid videónkat, majd tekintse meg a csomag részleteit az "alkalmazások és csomagok" résznél.

Többet szeretne megtudni a RICOH Smart Integration-ről?

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és beszélgessünk az igényeiről, valamint arról, hogyan tudnánk jobbá tenni a munkahelyét.

Lépjen kapcsolatba velünk