Business Process Management
business process management solutions and services

Szinkronizáltan a sikerességért

Összekapcsolt, automatikus, end-to-end munkafolyamatok

Business Process Management

A hagyományos folyamatoknak és a manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a munkatársait. A technológia lehetővé teszi, hogy korszerűsítse a vállalkozása alapvető feladatainak teljesítését – akár dinamikus alkalmazások és felhőmegoldások, akár kiszervezett munkák révén.

Egyszerűsítse folyamatait
A Ricoh optimalizálja üzleti folyamatait, hogy munkavállalói jobban, gyorsabban és jobb teljesítménnyel dolgozhassanak. Biztosítjuk a technológiát, a szakértelmet és a támogatást a folyamatok korszerűsítéséhez és egyszerűsítéséhez az egész szervezetében, hogy Ön az alaptevékenységére összpontosíthasson, és nagyobb profitabilitásra tegyen szert. 
image

Business Process Management - Munkafolyamatok hatékonysága

A Ricoh üzleti folyamat menedzsment megoldásaival automatizálhatja az ismétlődő manuális feladatokat, így időt szabadíthat fel az értéknövelő munkára.
 
Az ismétlődő manuális feladatok az üzleti folyamatok hatékonyságának csökkenéséhez vezetnek. Az automatizálás közvetlenül oldhatja meg ezt a problémát például a hibák minimalizálásán és a munkafolyamatok felgyorsításán keresztül.
 
Az automatizálás a munkavállalók elkötelezettségének növekedéséhez is vezethet, mivel a rutinfeladatok kevésbé időigényesek, így az emberek érdekesebb tevékenységekre koncentrálhatnak, javul a munkahelyi elégedettség, végső soron pedig a produktivitás.

Alkalmazzon intelligens automatizálást mindenhol
Őrizze meg csapata elkötelezettségét és motiváltságát egyszerűbb, gyorsabb és költséghatékonyabb munkavégzési módokkal. Először megismerjük a vállalkozása, folyamatai és munkatársai igényeit. Ezt követően a csapataival szorosan együttműködve intelligens automatizálást alkalmazó digitális munkafolyamatokat tervezünk az egész vállalkozása számára – így a munkaigényes feladatok könnyebben kezelhetővé és nyomon követhetővé válnak.

Területek, ahol számíthat szakértelmünkre

Folyamatok automatizálása

areo

Csökkentse az emberi hibákat és növelje a hatékonyságot

Tegye lehetővé a hibrid munkavégzést, és javítsa a döntéshozási képességet a fő folyamatok automatizálásával, valamint nagyobb precizitás, gyorsabb reagálás és valós idejű jelentések biztosításával.
Részletek

Business processes services

areo

Szervezzen ki teljes üzleti folyamatokat és takarítson meg időt

Szervezze ki üzleti folyamatait, és szabadítsa fel erőforrásait, hogy a vállalkozása legfőbb üzleti céljaira tudjanak koncentrálni. Szolgáltatások széles választékát kínáljuk, melyek használatával javíthatja az eredményeit és felügyelheti a költségeit.
Részletek

Lépjünk kapcsolatba

Beszéljen a Ricoh szakértőjével

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal, és tudja meg, hogyan segíthetjük cégét

Lépjen kapcsolatba velünk