business processes

Szervezze ki az ismétlődő feladatokat, és koncentráljon a fő tevékenységükre

Business Process Services

Bármely vállalkozás irányítása magában foglal bizonyos mértékű ismétlődő tevékenységet és a működéshez elengedhetetlen adminisztrációt, például számlázást, nyomtatást, szkennelést és postázást.
 
Ha a működés szempontjából alapvető fontosságú dokumentumkezelési folyamatokat kiszervezi szakértőknek és felhőalapú szolgáltatásokba, a legfontosabb tevékenységekre tud koncentrálni.
 
A Ricoh üzleti folyamat szolgáltatásai leveszik a munkaigényes dokumentumkezelési feladatok terhét a válláról, és lehetővé teszik az átállást a papírmentes munkavégzésre.
 • Javítsa az ügyfélélményt 
 • Gyorsítsa fel a digitális átalakulást 
 • Optimalizálja az üzleti folyamatokat 
 • Javítsa a produktivitást és a munkavállalók elégedettségét 
 • Könnyítsen a megfelelőségi terheken 
 • Csökkentse a tőkekiadásokat
Összesen több mint 80 év tapasztalattal rendelkezünk ügyfeleink legkritikusabb dokumentumainak és munkafolyamatainak kezelésében.

Gépi tanulási funkcióinkkal az ügyfelektől származó összes tapasztalatot hasznosítva javítjuk a pontosságot, fokozzuk az automatizálást és gyorsabb megtérülést biztosítunk a befektetéseknek.

Megoldások és szolgáltatások

Számlaautomatizálási szolgáltatások

areo

Felügyelje a pénzforgalmat és a pénzügyi jelentéseket

A papíralapú számlák és a kézzel feldolgozott kifizetések lassú átfutási időkhöz vezethetnek. A manuális jóváhagyások a számlákon és kifizetéseken egyúttal az átláthatóság hiányához és pontatlan jelentésekhez vezethetnek.
 
A szervezeteknek csökkenteniük kell a kifizetési időket, hogy növelhessék a likviditásukat. Alkalmazkodniuk kell a folyamatosan változó adózási szabályokhoz, és megfelelő jelentési funkciókat kell biztosítani, hogy tájékozottabb döntéseket hozhassanak – mindeközben pedig egyre hatékonyabbá kell válniuk.
 
Számlaautomatizálási szolgáltatásainkkal rögzítheti, feldolgozhatja, jóváhagyhatja és archiválhatja a bejövő számlákat, csökkenve a manuális feladatokat, javítva a precizitást, és ötszörösére gyorsítva a feldolgozást.
 
A kintlévőségek oldalán a felhőalapú, többcsatornás kimeneti számlázási szolgáltatásunkhoz csatlakozás a határokon átnyúló, jogszabályoknak megfelelő e-számlázás mellett szabványos fizikai kimenetet is biztosít. A kormányzati adatközpontok, valamint a nyílt és zárt üzleti hálózatok mind elérhetőek belőle.    
 
A számlázás hatékonyságának javítása 
 • Jusson fokozott ellenőrzéshez és átláthatósághoz a készpénzállománya kapcsán – minimalizálja a kifizetési időket és csökkentse a DSO-t 
 • Gondoskodjon a határokon átnyúló e-számlázási megfelelőségről 
 • Javítsa a rugalmasságot és méretezhetőséget 
 • Felügyelje a költségeket szolgáltatás előfizetési modellen keresztül 
 • Biztosítsa a felügyelt átállást a a fizikai számlázásról a digitálisra.
Tudjon meg többet

Mailroom Services

areo

Csökkentse a munkaerőigényt és a költségeket

A magas munkaerőköltségek miatt a manuális, papíralapú postázási folyamatok üzemeltetése költséges lett, miközben a tartalom átláthatóságának hiánya az egész szervezeten belül csökkenti a produktivitást. A manuális folyamatok esetén emellett előfordulhatnak emberi hibák és a biztonságosság is hiányozhat.
 
Felügyelt levelezési szolgáltatásunkkal optimalizálhatja a kommunikációt, visszaszoríthatja a levelek manuális kezelését, és biztosíthatja, hogy a levelek bárhol eljussanak az alkalmazottakhoz. A levelezés kezeléséhez egyetlen forrást kínálva központosítjuk és korszerűsítjük az összes bejövő és kimenő csomag bevitelét és nyomon követését a szervezetén belül, amivel biztosítjuk a teljes nyomon követhetőséget és megfelelőséget.
 
Az automatizált technológia alkalmazásával lehetővé tesszük, hogy vállalkozása bárhonnan és bármikor hozzáférjen a szolgáltatásokhoz.   
 
- Takarítson meg időt, és csökkentse a levelek feldolgozási költségeit  
- Küszöbölje ki az emberi hibákat 
- Gondoskodjon a dokumentumok gyorsabb hozzáféréséről 
- Támogassa a személyzet rugalmas munkavégzését 
- Javítsa az ügyfélkérésekre adott válaszkészséget több csatornán keresztül
Tudjon meg többet

Outsourcing Services

areo

Szabadítsa fel a személyzetet az ismétlődő feladatok alól

Számos szervezetnek nagy mennyiségű marketing- és kommunikációs anyagot kell kinyomtatnia és küldenie. Ehhez azonban speciális berendezésekre és szakértelemre van szükség, ami sok vállalat esetén nem áll rendelkezésre házon belül, mivel drágák, ingatlant igényelnek, és nehéz őket a legújabb technológiával ellátva naprakészen tartani.    
 
Többcsatornás outsorcing szolgáltatásaink a legmodernebb technológia és szakértő személyzet segítségével optimalizálják a nyomtatást, a postázást, illetve teljesíthetnek ügyfélkommunikációt is a különböző digitális csatornákon.  
 • Erősítse meg folyamatait és csökkentse az emberi hibákat 
 • Takarítson meg jelentős marketing és kommunikációs költséget 
 • Javítsa az agilitást és reagálást, hogy jobb ügyfélélményt nyújtson - Használjon innovatív funkciókat, hogy hatásosabb legyen a kommunikációja 
 • Tegye hozzáférhetőbbé az információkat
A világszínvonalú hardvert és szoftvert szakértő személyzettel egészítjük ki a tanácsadás, a megvalósítás és a teljesítés terén. A sok-sok év alatt és több ezer ügyféllel kialakított folyamatunk lehetővé teszi, hogy felügyelt vagy teljesen kiszervezett szolgáltatást nyújtsunk helyben, külső helyszínen vagy a felhőben – az Ön vagy a mi munkatársaink segítségével.
Lépjen kapcsolatba velünk

Nyomtatási és szkennelési szolgáltatások

areo

Dolgozza fel hatékonyabban bejövő és kimenő dokumentumait

A különféle nagy szervezeteknél a dokumentumok több csatornán keresztül érkeznek és távoznak, bármely időpontban. A költségek csökkentése és a produktivitás növelése érdekében sokan a papírmentes munkavégzés felé mozdulnak, digitalizálják az összes dokumentumukat és kommunikációjukat, ideértve a jelentkezési lapokat, a szabályzatokat, a szerződéseket és még sok minden mást.
 
Teljes mértékben testre szabható felügyelt nyomtatási és szkennelési szolgáltatásainkkal kiszervezheti a dokumentumok digitalizálását, és optimalizálhatja bejövő és kimenő kommunikációs folyamatait.
 
A világ különböző pontjain található Global Production Centre-einken keresztül beszkenneljük a beérkező dokumentumokat, onnan egy biztonságos zónába kerülnek, osztályok vagy funkciók szerint szétválogatjuk, digitalizáljuk és indexeljük őket, hogy minden érintett munkavállalójánál könnyen hozzáférhetők legyenek.
 
A dokumentumokat biztonságos környezeten keresztül is elküldheti a nyomdába, ahol a megfelelő formátumban mentjük őket a szervereinken, és az Ön által választott csatornán keresztül a megfelelő címre küldjük.
 
- Dolgozza fel a dokumentumokat gyorsabban és biztonságosabban 
- Javítsa agilitását és reagálását az ügyfelek kéréseire 
- Tegye könnyebben hozzáférhetővé az információkat bárhonnan 
- Gondoskodjon a megfelelőségről 
- Támogassa az üzletmenet folyamatosságát
Lépjen kapcsolatba velünk

Lépjünk kapcsolatba

Beszéljen a Ricoh szakértőjével

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal, és tudja meg, hogyan segíthetjük cégét

Lépjen kapcsolatba velünk

Ricoh üzleti szolgáltatások

Fedezze fel a professzionális szolgáltatások és megoldások választékát, melyekkel segíteni tudja szervezete haladását a digitalizáció felé vezető úton.

Ismerje meg minden üzleti megoldásunkat
seamless digital workspace experience

Digital Experience

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek

Business Process Management

Egyszerűbb, gyorsabb és még inkább költséghatékony munkamódszerekkel biztosítjuk csapata elkötelezettségét és produktivitását.

További részletek

Kiberbiztonság

A segítségünkkel ellenálló IT infrastruktúrát építhet, megismerheti és felügyelheti a sérülékenységeket, valamint magabiztosan növekedhet.

További részletek

Felhő és infrastruktúra

Biztosítjuk az ütemtervet és a felhőalapú megoldásokat, melyek segítenek modernizálni IT infrastruktúráját, automatizáltan kezelni a munkaterheléseket és átalakítani az üzleti működést.

További részletek

Digitális munkahely

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek