process automation

Dolgozzon jobban, gyorsabban és jobb teljesítménnyel

Folyamatautomatizálás

A hibrid munkahelyek felé történő fejlődés azt jelenti, hogy a manuális folyamatok automatizálásával és problémamentes felhasználói élmény biztosításával őrizzük meg a munkavállalók elkötelezettségét és produktivitását.
 
A dokumentumok keresésével elvesztegetett idő és az adatbevitel során elkövetett hibák nagy veszteségeket okoznak az üzleti teljesítmény és a munkavállalók motiváltsága terén.
 
End-to-end automatizálás az Ön vállalkozásának
A Ricoh folyamatautomatizálási megoldásaival vállalkozása tehet egy lépést a fokozott precizitás, gyorsabb jóváhagyások, tájékozott döntéshozás és jobb reagálási idők felé – függetlenül attól, hol dolgoznak munkatársai. 
 • Javítsa az ügyfélélményt 
 • Gyorsítsa fel a digitális átalakulást 
 • Optimalizálja az üzleti folyamatokat 
 • Javítsa a produktivitást és a munkavállalók elégedettségét 
 • Könnyítsen a megfelelőségi terheken 
 • Csökkentse a nyomtatási, postai és dokumentumkezelési költségeket
Kapjon hozzáférést a legjobb hardveres és digitális megoldásokhoz
Több mint 80 éves tapasztalatunk van ügyfeleink legkritikusabb dokumentumkezelési- és munkafolyamatainak felügyeletében, így a legjobb fizikai és digitális megoldásokhoz kínálunk hozzáférést.
 
Globális szolgáltatási központjaink kiterjedt hálózatán és stratégiai partnereinken keresztül magas szintű szabványosítást biztosítunk az egységes tulajdonosi háttér és adminisztráció révén.

Megoldások és szolgáltatások

Munkafolyamat menedzsment alkalmazások

areo

Gyorsítsa fel az üzleti folyamatokat és váljon hatékonyabbá

A manuális, de üzleti működés szempontjából kritikus folyamatok frusztrálhatják a munkavállalókat, elégedetlenné tehetik az ügyfeleket és megfelelőségi problémákat is okozhatnak. Több helyszínről együttműködő munkaerő esetén a dokumentumok és munkafolyamatok kezelése időt és erőforrásokat igényel.
 
Munkafolyamat menedzsment alkalmazásaink automatikus folyamatokat biztosítanak, melyek révén a személyzet gyorsabban, intelligensebben és költséghatékonyabban dolgozhat, miközben csökken az emberi hibázás és megnő az átláthatóság.
 
DocuWare dokumentumkezelő szoftver
Számos megoldást kínálunk, többek között a zászlóshajónkat, a DocuWare-t, valamint tanácsadási szolgáltatásokat, melyekkel hatékonyabbá tudja tenni vállalkozása működését.
 • Üzleti folyamatok korszerűsítése
 • Munkavállalók produktivitásának növelése 
 • Jelentés, megfelelőség és felügyelet javítása 
 • Üzleti hatékonyság növelése
Tudjon meg többet

Digitális archiválási megoldások

areo

Szüntesse meg a papírok tárolásával járó kockázatokat

A dokumentumok, például számlák, szerződések, megállapodások és megrendelések tárolása az analóg világban ingatlant, időt és türelmet igényel. Ezekre a dokumentumokra gyakran jogi és megfelelőségi szabályok érvényesek, amelyeket nehéz offline betartani. Az előkeresés nehéz, és fennáll a dokumentumok sérülésének, elvesztésének és kiszivárgásának veszélye.
 
Testre szabott szoftveres és archiválási szolgáltatások
Digitális archiválási megoldásaink megvédik vállalkozását a papíralapú dokumentumok tárolási kockázataitól. Szakértelmünket és piacvezető partneri megoldásainkat kihasználva testre szabott szoftveres és archiválási szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek kompatibilisek az Ön által választott hardverrel.
 • Tegye szabályossá és biztonságossá a tárolást 
 • Könnyítse meg a dokumentumok keresését és elővételét 
 • Csökkentse a tároláshoz szükséges helyet és a kapcsolódó tőkekiadásokat 
 • Ösztönözze a papírmentes iroda kialakítását és a digitális átalakulást 
 • Legyen magabiztos az adatok biztonsági mentése és helyreállítása kapcsán, ha valamilyen probléma adódik
Lépjen kapcsolatba velünk

Digital Mailroom Solutions

areo

Fokozza a levelezés felügyeletét és hatékonyságát

A levelek manuális szétosztása ismétlődő és időigényes folyamat. A papíralapú eljárások nem hatékonyak – szét kell osztani a leveles zsákokat, az érkezett levelek adattartalmát be kell vinni az üzleti rendszerekbe, ami magas munkaköltséggel jár, valamint jelentési, nyomon követési és biztonsági kihívásokkal.    
 
Valósítson meg hatékony és nyomon követhető levelezési munkafolyamatot
A segítségünkkel csökkentheti a működési költségeket, és lehetővé teheti a gyorsabb, pontosabb és megbízhatóbb teljesítést a digitális levelezési megoldásaink révén. A leveleket az érkezési helyen szkennelik, és digitálisan osztják szét a címzettek között, ami biztonságos, nyomon követhető és teljes mértékben auditálható levelezési munkafolyamatot eredményez. 
 • Csökkentse a levelezés munkaigényét a hagyományoshoz képest 
 • Tegye gyorsabbá a levelek kézbesítését és az üzleti folyamatokat 
 • Enyhítse az erőforrás- vagy kapacitásproblémák miatti kockázatokat 
 • Csökkentse a kimenő posta költségeit 
 • Javítsa a GDPR megfelelőségi folyamatokat
Lépjen kapcsolatba velünk

Enterprise Content Management Solutions

areo

Dokumentumok rögzítése, feldolgozása és hozzáférése

Számos nagyvállalat esetén nem hatékony a fizikai dokumentumok feldolgozása. Az átláthatóság és az információk hozzáférésének hiánya szűk keresztmetszeteket hoz létre a szervezet egészében. A megfelelő információk megtalálása a megfelelő időpontban produktívabbá teszi a munkavállalókat és hatékonyabbá teszi a nagyvállalatot.

Központosított, felügyelt információk
Nagyvállalati tartalomkezelési megoldásainkkal képessé teheti csapatait arra, hogy gyorsan rögzítsék, kezeljék, tárolják és előkeressék az információkat a nagyvállalat minden tartalmának egyetlen központi helyéről.  
 • Javítsa a produktivitást 
 • Csökkentse a költségeket 
 • Gondoskodjon a biztonságról és megfelelőségről 
 • Könnyítse meg az integrációt más munkafolyamatokkal és alkalmazásokkal 
 • Javítsa az átláthatóságot, hogy a munkavállalók azonnal hozzáférhessenek az adatokhoz 
 • Javítsa a felhasználói élményt és elégedettséget
Automatizálja a folyamatokat DocuWare-rel
A DocuWare, az egyik piacvezető megoldásunk például automatizálja az üzleti folyamatokat és munkafolyamatokat; elektronikusan kezeli és megosztja a dokumentumokat függetlenül a formátumtól vagy forrástól. A dokumentumok akár a helyszínen, akár a felhőben azonnal elérhetők, ahol és amikor szükség van rájuk, és a kapcsolódó információk gyors megtalálásához is csak egyetlen keresésre van szükség.
Tudjon meg többet

Enterprise Output Management

areo

Hozzon létre egységes munkafolyamatot adatai és dokumentumai számára

Egy tipikus nagyvállalat esetén a többféle munkafolyamatból álló dokumentumtárak végtelen sok kimeneti problémát okoznak, és lekötik az informatikai erőforrásokat. Ezek miatt az üzleti folyamatok hatékonysága romlik és pazarlóvá válnak.
 
Az összes dokumentumtípust és nyomtatási követelményt kezelő, egységes vállalati szintű platformmal egyszerűsítheti és javíthatja a kimenetet. Egyetlen egységes munkafolyamatot biztosítunk, amely bármilyen rendszerből bármilyen formátumú adatfolyamot képes kezelni, és lehetővé teszi a kimeneti eszköznek megfelelő formátumba való konvertálást, legyen az nyomtatott vagy digitális.

Dolgozzon ki intelligens folyamatfejlesztési stratégiát
Nagyvállalati kimenetkezelési megoldásainkkal holisztikus képet kap arról, hol lehet fejleszteni a nyomtatási és dokumentumkezelési munkafolyamatokat, ami segíti a vállalati szintű költségmegtakarítási és folyamatfejlesztési stratégia kidolgozását.
 • Korszerűsítse a nyomtatók és készülékek kezelését 
 • Nyerje ki az adatokat a vállalati rendszerekből 
 • Csökkentse a nyomtatási hibákat és hulladékmennyiséget 
 • Fokozza a folyamatok automatizálását 
 • Kimenet mobil készülékekre 
 • Növelje a nyomtatási kapacitást csúcsidőszakokban 
 • Kerekedjen felül a rendszer kapacitási problémáin  
 • Javítsa az ügyfélkommunikációt 
 • Csökkentse szénlábnyomát
A vezető iparági szabvány szerinti technológiával támogatott megoldásaink, mint például a Streamline NX, integrálhatók a meglévő irodai munkafolyamatokba, és lehetővé teszik a kritikus üzleti kimenetek vagy ipari nyomtatás kezelését egyetlen kimenetkezelési megoldással. 
Tudjon meg többet

Robotic Process Automation (RPA)

areo

Szabadítsa fel az embereket, hogy a jó dolgokkal foglalkozhassanak

A digitalizálás korában hagyni a munkavállalóknak, hogy ismétlődő manuális feladatokat végezzenek azt jelzi, hogy nem hatékony az erőforrások kezelése és a munkavállalók időbeosztás optimalizálása. Az emberi munka és a hibák költségei magasak, azonban ezt a robotizált folyamatautomatizálás (RPA) révén felügyelni lehet.
 
Tegye jövedelmezőbbé vállalkozását
Az RPA lehetővé teszi, hogy az emberek és a rendszerek, ill. szoftverek interakcióját szimuláló szoftveres robotokat hozzon létre, alkalmazzon és felügyeljen. A robotok ezeket a tevékenységeket gyorsabban és következetesebben végzik, így a szervezete könnyebben fog reagálni, produktívabb és jövedelmezőbb lesz.
 • Szabadítsa fel munkavállalóit, hogy a nagyobb értékű feladatokra koncentrálhassanak 
 • Tegye elégedettebbé a munkavállalókat 
 • Hozzon létre gyorsabb, precízebb és ellenállóbb folyamatokat 
 • Méretezze az alkalmazásokat az igényeknek megfelelően
Lépjen kapcsolatba velünk

Lépjünk kapcsolatba

Beszéljen a Ricoh szakértőjével

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal, és tudja meg, hogyan segíthetjük cégét

Lépjen kapcsolatba velünk

Ricoh üzleti szolgáltatások

Fedezze fel a professzionális szolgáltatások és megoldások választékát, melyekkel segíteni tudja szervezete haladását a digitalizáció felé vezető úton.

Ismerje meg minden üzleti megoldásunkat
seamless digital workspace experience

Digital Experience

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek

Business Process Management

Egyszerűbb, gyorsabb és még inkább költséghatékony munkamódszerekkel biztosítjuk csapata elkötelezettségét és produktivitását.

További részletek

Kiberbiztonság

A segítségünkkel ellenálló IT infrastruktúrát építhet, megismerheti és felügyelheti a sérülékenységeket, valamint magabiztosan növekedhet.

További részletek

Felhő és infrastruktúra

Biztosítjuk az ütemtervet és a felhőalapú megoldásokat, melyek segítenek modernizálni IT infrastruktúráját, automatizáltan kezelni a munkaterheléseket és átalakítani az üzleti működést.

További részletek

Digitális munkahely

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek