Adat Elemzés Mesterséges Intelligencia
data, analytics and AI

Adatalapú élmények munkavállalók és ügyfelek részére

Adatok, elemzés és mesterséges intelligencia

Ha az üzleti élet új pénzneme az adat, akkor a mesterséges intelligencia az agy, ami bölcsen fekteti be. Manapság a munkahelyeken a bonyolult problémák megoldása megköveteli, hogy tanuljunk az adatokból és a folyamatos kiigazításokkal optimalizáljuk az üzleti folyamatokat, a munkavállalók felhatalmazása és az ügyfelek bevonása érdekében. A legsikeresebb vállalkozások mindezt emberi beavatkozás nélkül teszik.

Szabadítsa fel növekedési potenciálját
A Ricoh segítségével felgyorsíthatja tevékenységeit, hogy lényegre törő adatokkal, elemzésekkel és mesterséges intelligencia szolgáltatásokkal szabadítsa fel növekedési potenciálját. 

Megoldások és szolgáltatások

Elemzések és gépi tanulás

areo

Az igazság egyetlen forrása. Költséghatékony elemzés

A különböző rendszerekből származó adatsorok összegyűjtése költséges, időigényes és hibalehetőségekkel terhelt folyamat, amely gyakran rossz üzleti döntésekhez vezet.

Szakértő adattudósok állnak rendelkezésére
Átfogó tanácsadást és megoldásokat kínálunk, amelyek segítségével többet hozhat ki adataiból, folyamataiból és embereiből. Adattudósainkkal azonosítani tudja a legfontosabb pontokat, ahol mérnie kell az adatokat. Olyan stratégiákat és alkalmazásokat fejlesztünk, amelyekkel a bonyolult adatokat tudásélménnyé alakíthatja, és ezzel támogathatja a valós idejű üzleti döntéseket különféle platformokon. 
Lépjen kapcsolatba velünk

Irányítópult és jelentések

areo

Pontos és időszerű adatok a gyors üzleti döntések támogatásához

Ismerje meg, hogyan teljesít vállalkozása, és küszöbölje ki a jelentésekben szereplő számok pontosságával kapcsolatos kétségeit.

Testre szabott, méretezhető megoldások
Megfizethető, testre szabható és méretezhető irányítópult és jelentéstételi megoldásokat kínálunk, amelyekkel hatékonyan felügyelheti adatait, felhasználóit és folyamatait. Az adatok szűrésével beleáshatja magát a részletekbe, hogy okosabban cselekedhessen, és jobb, következetesebb szervezeti eredményeket érjen el. Mindemelett widgeteket hozhat létre és kezelhet, választhat számtalan vizualizációs lehetőségből, és másodpercek alatt megoszthatja jelentéseit.
Lépjen kapcsolatba velünk

Nagyvállalati adatkezelés és integráció

areo

Szüntesse meg az adattárakat és gondoskodjon az irányításról

Az általunk kínált vállalati erőforrástervezési (ERP), ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM), szolgáltatáskezelési és humánerőforrás-kezelési (HR) rendszerek zökkenőmentesen integrálódnak, és lehetővé teszik az agilis folyamatokat és az egyértelmű kommunikációt. Emellett holisztikus képet nyújtunk a szervezetén keresztül áramló információkról, hogy segítsünk összekapcsolni azokat, és rendelkezésére álljanak az irányításhoz szükséges elemzések. 
Lépjen kapcsolatba velünk

Lépjünk kapcsolatba

Beszéljen a Ricoh szakértőjével

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal, és tudja meg, hogyan segíthetjük cégét

Lépjen kapcsolatba velünk

Ricoh üzleti szolgáltatások

Fedezze fel a professzionális szolgáltatások és megoldások választékát, melyekkel segíteni tudja szervezete haladását a digitalizáció felé vezető úton.

Ismerje meg minden üzleti megoldásunkat
seamless digital workspace experience

Digital Experience

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek

Business Process Management

Egyszerűbb, gyorsabb és még inkább költséghatékony munkamódszerekkel biztosítjuk csapata elkötelezettségét és produktivitását.

További részletek

Kiberbiztonság

A segítségünkkel ellenálló IT infrastruktúrát építhet, megismerheti és felügyelheti a sérülékenységeket, valamint magabiztosan növekedhet.

További részletek

Felhő és infrastruktúra

Biztosítjuk az ütemtervet és a felhőalapú megoldásokat, melyek segítenek modernizálni IT infrastruktúráját, automatizáltan kezelni a munkaterheléseket és átalakítani az üzleti működést.

További részletek

Digitális munkahely

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek