software engineers at work

Modern alkalmazások az üzleti igényeire szabva

Szoftverfejlesztés

Manapság a szoftverek a munkánk központi elemei. A piacvezető szoftvertervezési szolgáltatásokra támaszkodó testre szabott megoldás képes átalakítani szervezetét, és az együttműködéstől kezdve a munkafolyamatokig mindent feljavítani. Segíthet egyediségének kihangsúlyozásában, rugalmasságot biztosít, minimalizálja a biztonsági kockázatokat és növeli a bevételt. A megfelelő szoftver bevezetése és hatékony kezelése azonban költséges, bonyolult és kihívásokkal teli feladat lehet.

Egyedi szoftverfejlesztés az előnyszerzéshez
Egyedi szoftvereket készítünk, amelyek illeszkednek a folyamataihoz és munkafolyamataihoz, így nem kell beérnie készen kapható megoldásokkal. Szakértőink javasolják, tervezik, telepítik és kezelik szoftveres alkalmazásait, hogy Ön az iparág vezető alkalmazás platformjaival, egyedi alkalmazásokkal vagy virtualizált régi alkalmazásokkal versenyelőnyhöz juthasson. Felügyelt szolgáltatásként támogatjuk csapatait, és segítünk versenytársai előtt maradni.

Megoldások és szolgáltatások

Alkalmazásfejlesztés

areo

Határozza meg fejlődési útját

Manapság sok szervezet küzd elavult, túlságosan bonyolult, és az igényeiknek már nem megfelelő, régi alkalmazásokkal. Mivel a saját fejlesztők a meglévő rendszerek karbantartásával vannak elfoglalva, kihívást jelenthet az alkalmazások fejlesztése, hogy azok áthelyezhetők és korszerűsíthetők legyenek, ezáltal versenyképesek maradjanak, és képesek legyenek megfelelni az üzleti célkitűzéseknek.

Szakértő fejlesztőcsapatok akcióban
Fejlesztőcsapataink a legújabb technológiákkal dolgoznak, és az új alkalmazások komplex és hierarchikus rendszerekbe történő áthelyezésére és korszerűsítésére specializálódtak – hogy összekapcsolják a szervezeteket részlegeken és határokon átívelve.

Modern alkalmazás szolgáltatások
Támogatjuk a felhőalapú natív alkalmazásfejlesztést, amely vezető felhőplatformokat hasznosít, mint a Microsoft Azure. A digitális ütemterv elemzéstől a tervezési workshopokig számos modern alkalmazás szolgáltatást kínálunk, ideértve a helyszíni megbízhatósági tervezést és a fejlesztési műveleteket, így biztosítjuk, hogy a megfelelő értékteremtő eszközöket a legokosabb és leghatékonyabb módon fejlessze.
Lépjen kapcsolatba velünk

Intelligens digitális platformok igény szerint

Az IDC kutatás szerint a digitális platformok egyre inkább terjedni fognak, és az ebben először sikeres vállalkozások fogják vezetni a piacot a következő évtizedben.

Lépjünk kapcsolatba

Beszéljen a Ricoh szakértőjével

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal, és tudja meg, hogyan segíthetjük cégét

Lépjen kapcsolatba velünk

Ricoh üzleti szolgáltatások

Fedezze fel a professzionális szolgáltatások és megoldások választékát, melyekkel segíteni tudja szervezete haladását a digitalizáció felé vezető úton.

Ismerje meg minden üzleti megoldásunkat
seamless digital workspace experience

Digital Experience

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek

Business Process Management

Egyszerűbb, gyorsabb és még inkább költséghatékony munkamódszerekkel biztosítjuk csapata elkötelezettségét és produktivitását.

További részletek

Kiberbiztonság

A segítségünkkel ellenálló IT infrastruktúrát építhet, megismerheti és felügyelheti a sérülékenységeket, valamint magabiztosan növekedhet.

További részletek

Felhő és infrastruktúra

Biztosítjuk az ütemtervet és a felhőalapú megoldásokat, melyek segítenek modernizálni IT infrastruktúráját, automatizáltan kezelni a munkaterheléseket és átalakítani az üzleti működést.

További részletek

Digitális munkahely

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek