Felhő Infrastruktúra
cloud solutions and IT infrastructure services

Cloud & Clear

Minden, amire szüksége lehet a felhőalapú számítástechnika és a felhő hoszting megoldások terén

Felhő- és infrastruktúra szolgáltatások

A vállalkozások a világ minden táján felgyorsítják digitális átalakulásukat, és gyors ütemben vezetnek be új stratégiákat. A változás katalizátora a felhő. A fokozott agilitás, produktivitás és biztonság elősegítőjeként a vállalkozások most magasabbra törhetnek és messzebbre juthatnak egy jól kezelt felhő infrastruktúrával.
 
A megfelelő megoldások, ütemterv és csapat
A felhőben rejlő lehetőségek teljes kiaknázásához nemcsak a technológiára van szükség. Megfelelő ütemterv és csapat is szükséges a megvalósításhoz. A megfelelő felhőmegoldásokkal és a kezelésükhöz szükséges szakértelemmel korszerűsítheti és egységesítheti IT infrastruktúráját. Az üzleti műveleteket is átalakíthatja, hogy agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá váljanak, miközben következő generációs innovációkat is megvalósíthat.
image

A vállalkozások 2/3-a szerint a felhővel kapcsolatos kezdeményezéseik nem érték el a várt eredményeket.

A Ricoh felhő és infrastruktúra megoldásaival megbízható és egyértelműen meghatározott megoldást kap, ami elősegíti az üzleti agilitást és innovációt.
 
A felhő erősíti a fő üzleti területek ellenállóképességét, javítja az online együttműködést, és fokozza az ügyfelek részvételét egy virtuális világban. Számos vállalkozás első kézből tapasztalta meg, milyen létfontosságú szerepet játszik a felhő a vállalkozás digitalizációs ütemtervében. Azok, akik számára elsődleges szempont a felhő, gyorsabban megújulhatnak, új bevételi forrásokhoz juthatnak és specifikusabban tudnak reagálni az ügyféligényekre.

Önnel együttműködésben határozzuk meg a megfelelő szemléletmódot
Akár a felhőalapú megközelítést választja, akár a helyben rendelkezésre álló feldolgozási teljesítményre támaszkodik, szorosan együttműködünk csapatával, hogy megismerjük üzleti és informatikai stratégiáját, meglévő infrastruktúráját és működési céljait.

Fejlessze teljes IT infrastruktúráját
Megvalósítjuk, felügyeljük és továbbfejlesztjük a teljes IT infrastruktúrát, miközben globális tapasztalatainkat alkalmazzuk helyi szinten. Általunk széles körű műszaki szakértelemhez is hozzáférhet anélkül, hogy további belső erőforrásokat kellene felvennie, így teljes mértékben kielégítjük a jelenlegi és jövőbeli igényeit. 

Területek, ahol kiemelkedő szakértelemmel tudjuk támogatni

Felhő infrastruktúra szolgáltatások

areo

Egyszerűsítsen. Automatizáljon. Optimalizáljon.

Átfogó szakértelemmel rendelkezünk a privát, nyilvános és hibrid felhőkörnyezetekben. A multi- és hibrid felhőszolgáltatási megoldásaink egyesítésével segítünk növelni az üzleti agilitást, a méretezhetőséget és a rugalmasságot, fokozni a produktivitást, és megőrizni adatai védelmét. Biztosítunk minden olyan felhőalapú számítástechnikai és felhőszolgáltatási megoldást, amelyre szüksége van ahhoz, hogy sikeres legyen a digitális átalakulásban és versenyképes maradjon.
Részletek

IT infrastruktúra megoldások és szolgáltatások

areo

Testre szabott gondoskodás a kritikus IT infrastruktúrájának

Átfogó tapasztalatot kínálunk a hardverektől és szoftverektől kezdve a menedzselt szolgáltatásokig és a tanácsadásig, miközben segítünk a rugalmas, méretezhető és robusztus IT infrastruktúra megtervezésében és megvalósításában. IT infrastruktúra megoldásaink és szolgáltatásaink hatékony, biztonságos és megbízható felügyeletet biztosítanak az üzleti szempontból kritikus IT rendszerek számára – segítve Önt abban, hogy teljesen kiaknázza a lehetőségeit.
Részletek

Hálózati megoldások és szolgáltatások

areo

Összekapcsolhatóság, amely teljesíti igényeit a jelenben és a jövőben

Minden eddiginél fontosabb, hogy az IT infrastruktúra gerincét egy méretezhető, rugalmas és biztonságos hálózat képezze. Megtervezzük, telepítjük, felügyeljük és optimalizáljuk kapcsolatait, hogy minden zökkenőmentes legyen az egész hálózatán. Ffenntarthatja ezáltal az üzletmenet folyamatosságát, és biztosíthatja, hogy alkalmazottai és ügyfelei mindig a legjobb élményt kapják.
Részletek

Üzleti folyamatosság és helyreállítás

areo

Ne engedje, hogy bármi a létfontosságú folyamatok fenntartásának útjába álljon

A távmunkára és a decentralizált együttműködésre történő áttérés azt jelenti, hogy a folyamatos működés és a biztonságos adatok nélkülözhetetlenné válnak. A készen elérhető és professzionálisan üzemeltetett infrastruktúra segít csökkenteni a kihasználatlan erőforrásokkal kapcsolatos beruházási és karbantartási költségeket, miközben minimalizálja a kritikus folyamatok zavarását. Segítünk maximalizálni a rendelkezésre állást és az elérhetőséget, hogy katasztrófát követően is újraindíthassa vállalkozását.
Részletek

Lépjünk kapcsolatba

Beszéljen a Ricoh szakértőjével

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal, és tudja meg, hogyan segíthetjük cégét

Lépjen kapcsolatba velünk