Hálózati Szolgáltatások és Megoldások
networking services

Összekapcsolhatóság, amely teljesíti igényeit a jelenben és a jövőben

Hálózati megoldások és szolgáltatások

A hálózat rendelkezésre állásának hiánya, leállások, gyenge teljesítmény és a kiberbiztonsági sérülékenységek jelentős zavarásokat okozhatnak, és súlyos hatással lehetnek a szervezetekre. Ha ehhez vesszük a távmunkát, a hálózatépítés fokozódó bonyolultságát és a felhő bevezetése miatt egyre összetettebbé váló elosztott modelleket, a kihívás tovább nő.

Az összekapcsolhatóságtól és adatgyűjtéstől az eszközkezelésig
Az informatikai infrastruktúra gerincét és alapját képező, méretezhető, rugalmas, biztonságos és nagy teljesítményű hálózat létfontosságúvá vált. Az üzleti folyamatokat és az ügyfélszolgálatokat támogató alkalmazások optimális működéséhez minőségi hálózatra van szükség. Az összekapcsolhatóságtól és az adatgyűjtéstől kezdve az eszközkezelésig és elemzésig mindent lehetővé kell tennie bárhonnan; egyetlen gombnyomásra. 
Hálózati megoldások és szolgáltatások átfogó portfóliója:  
 • WAN  
 • LAN  
 • WLAN  
 • VPN  
 • SDWAN  
 • SDN  
 • Hibrid összekapcsolhatóság  
 • Peremhálózatok
Elemezzük egyedi hálózati és biztonsági követelményeit, hogy az összes csatlakozási igényének megfelelő, személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk. A jó megoldással fenntarthatja az üzletmenete folyamatosságát, és biztosíthatja, hogy ügyfelei mindig a lehető legjobb élményt kapják.

Megoldások és szolgáltatások

Connectivity Solutions

areo

Zökkenőmentes működés

Mivel több platformon és csatornán keresztül kell bonyolult belső és külső kapcsolatokat kezelni, a megbízható hálózati kapcsolat létfontosságú az üzleti kihívások megoldásához és az ügyfelek elégedettségének növeléséhez.
 
Egyedi kapcsolati igényeit elemezve segítünk testre szabott hálózati infrastruktúrát kiépíteni – olyan hálózati összekapcsolhatósági megoldásokat nyújtva, amelyek megoldják kihívásait. Egymáshoz kapcsoljuk az eszközöket, biztonságot, hálózatokat, platformot és működést, hogy intelligensebb és jövőálló IT ökoszisztémát hozzunk létre, ahol minden zökkenőmentesen működik – így mindig kapcsolatban maradhat. 
Lépjen kapcsolatba velünk

Adatközpont hálózat

areo

Bízzon a biztonságban és a teljesítményben 24/7-ben

A hálózati eszközök egyre kifinomultabbak, a szolgáltatók száma növekszik, és az összekapcsolhatósági igények is egyre fokozódnak – és az adatközpontok hálózata is egyre bonyolultabbá válik.
 
A teljesítmény és a biztonság fenntartásához, valamint a költségek optimalizálásához megfelelő készségekre és tudásra van szükség. Ezek nélkül ugyanis az adatközpontok hálózata az IT infrastruktúra szűk keresztmetszetévé válhat.
 
Valós idejű monitorozás és riasztások
Adatközpont hálózati szolgáltatásaink távoli felügyeletet kínálnak az infrastruktúrájához. Valós idejű irányítópultokat és riasztási rendszereket biztosítunk, amelyek a korai jelek alapján azonnal azonosítják a hálózati problémákat, hogy folyamatosan biztosítsák a rendelkezésre állást.
 • Felügyeli az adatközpontok hálózatát az év minden napján napi 24 órában  
 • Proaktív monitorozást végez  
 • Megelőzi a hálózati problémákat  
 • Garantálja a rendszer rendelkezésre állását, hatékonyságát és biztonságát 
Lépjen kapcsolatba velünk

Lépjünk kapcsolatba

Beszéljen a Ricoh szakértőjével

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal, és tudja meg, hogyan segíthetjük cégét

Lépjen kapcsolatba velünk

Ricoh üzleti szolgáltatások

Fedezze fel a professzionális szolgáltatások és megoldások választékát, melyekkel segíteni tudja szervezete haladását a digitalizáció felé vezető úton.

Ismerje meg minden üzleti megoldásunkat
seamless digital workspace experience

Digital Experience

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek

Business Process Management

Egyszerűbb, gyorsabb és még inkább költséghatékony munkamódszerekkel biztosítjuk csapata elkötelezettségét és produktivitását.

További részletek

Kiberbiztonság

A segítségünkkel ellenálló IT infrastruktúrát építhet, megismerheti és felügyelheti a sérülékenységeket, valamint magabiztosan növekedhet.

További részletek

Felhő és infrastruktúra

Biztosítjuk az ütemtervet és a felhőalapú megoldásokat, melyek segítenek modernizálni IT infrastruktúráját, automatizáltan kezelni a munkaterheléseket és átalakítani az üzleti működést.

További részletek

Digitális munkahely

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek