IT Infrastruktúra Szolgáltatások És Megoldások
IT infrastructure services

Testre szabott gondoskodás a kritikus IT infrastruktúrájának

IT infrastruktúra megoldások és szolgáltatások

Napjaink digitális világában a szervezete gerincét az IT infrastruktúra adja. Tőle függenek a tevékenységei, azonban számos vállalkozás esetén hiányzik a naprakész szakértelem és a teljes körű IT ismeret, és külső felekre hagyatkoznak az egyedi igényeik kielégítésében. A külső felek szemléletmódja, eszközei és módszerei gyakran nem összehangoltak, amiből adódóan problémák merülhetnek fel.
 
Szabadítsa fel teljes potenciálját
A Ricoh hatékony, biztonságos és megbízható felügyeletet biztosít az üzleti tevékenység szempontjából kritikus IT infrastruktúrának – melynek segítségével felszabadíthatja teljes potenciálját.
  • A rendszerek egységesítése, szabványosítása, automatizálása és virtualizációja 
  • Hardver és szoftver megoldások  
  • Felügyelt szolgáltatások és tanácsadás.
A globális jelenlétünkkel támogatott testre szabott szemléletmód
A megoldást az egyedi igényeihez igazítjuk – globális jelenlétünkkel konzisztens szemléletmódot kínálunk, amely szem előtt tartja a legújabb iparági szabványokat. A célunk, hogy nyugodtan bízza szakembereinkre informatikai problémáinak kezelését, így az igazán fontos dolgokra koncentrálhasson. 

Megoldások és szolgáltatások

Virtualizálási szolgáltatás

areo

Optimalizáljon és egyszerűsítsen virtualizálással

Mivel az adatközpontok energiafelhasználása rohamosan növekszik, minden eddiginél fontosabb, hogy olyan erőforrásokba fektessenek be, amelyek folyamatosan biztosítják az IT infrastruktúra működőképességét. Mindeközben az informatikai támogatás fokozásának kérései egyre nagyobb lendületet kapnak.
 
Átfogó útmutatás és támogatás
A virtualizálás a modern IT infrastruktúra legfőbb eszköze, ami biztosítja a szükséges rugalmasságot a digitális átalakulás támogatásához. Átfogó és integrált készségeink, képességeink és legjobb gyakorlataink biztosítják nyugalmát, és az állásidő kockázatának kezeléséhez és csökkentéséhez szükséges támogatást.
  • Optimalizálja infrastruktúráját és energiafogyasztását  
  • Gyorsítsa fel a megvalósítást  
  • Helyezze át a korábbi alkalmazásokat teljesen virtualizált környezetekbe 
Lépjen kapcsolatba velünk

Szerver központi infrastruktúra, tárhely és menedzsment

areo

Az igényeinek megfelelő infrastruktúra megoldás

Napjainkban a rendszereknek mindig elérhetőnek és védetteknek kell lenniük. A kapacitással és a biztonsággal összefüggő problémákat proaktívan kell azonosítani és megoldani, mielőtt azok hatással lennének a vállalkozásra. A rendszereknek agilisnak kell lenniük, és képesnek kell lenniük reagálni a prioritások eltolódásására és a megnövekedett igényekre. Ez nyomást gyakorolhat az informatikai csapatokra, amikor a zavartalan működésre kellene összpontosítaniuk.

Szolgáltatófüggetlen szemléletmód alkalmazása
Az egyedi igények és biztonsági követelmények elemzésével megoldjuk problémáit, hogy testreszabott infrastruktúrát építhessünk ki. Szakmérnökeink szolgáltatófüggetlen szemléletmóddal támogatják az igényeit, így a tevékenységei nagyságrendjétől függetlenül magabiztosan tárolhatja, kezelheti és értelmezheti az adatokat.
Lépjen kapcsolatba velünk

Az egymástól elkülönült, digitális munkaerő inspirálása

A HR-vezetők feladata is, hogy segítséget nyújtsanak az alkalmazottak elégtelen technológiai tapasztalatainak javításában. Ez elengedhetetlen a pozitív vállalati kultúra kiépítéséhez, valamint a legjobb munkavállalók megtartásához és az új tehetségek bevonzásához.

Lépjünk kapcsolatba

Beszéljen a Ricoh szakértőjével

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal, és tudja meg, hogyan segíthetjük cégét

Lépjen kapcsolatba velünk

Ricoh üzleti szolgáltatások

Fedezze fel a professzionális szolgáltatások és megoldások választékát, melyekkel segíteni tudja szervezete haladását a digitalizáció felé vezető úton.

Ismerje meg minden üzleti megoldásunkat
seamless digital workspace experience

Digital Experience

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek

Business Process Management

Egyszerűbb, gyorsabb és még inkább költséghatékony munkamódszerekkel biztosítjuk csapata elkötelezettségét és produktivitását.

További részletek

Kiberbiztonság

A segítségünkkel ellenálló IT infrastruktúrát építhet, megismerheti és felügyelheti a sérülékenységeket, valamint magabiztosan növekedhet.

További részletek

Felhő és infrastruktúra

Biztosítjuk az ütemtervet és a felhőalapú megoldásokat, melyek segítenek modernizálni IT infrastruktúráját, automatizáltan kezelni a munkaterheléseket és átalakítani az üzleti működést.

További részletek

Digitális munkahely

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek