Üzleti Folyamatosság Katasztrófa Helyreállítás
disaster recovery for businesses

Ne engedje, hogy bármi a létfontosságú folyamatok fenntartásának útjába álljon

Üzleti folyamatosság és helyreállítás

A szervezetek világszerte felgyorsítják digitális átalakulásukat, ami lehetővé teszi az új üzleti modellek bevezetését, a jobb ügyfélkiszolgálást és a többcsatornás e-kereskedelmet. Azonban a távmunkára és a decentralizált együttműködésre való áttérés új kihívásokat is hozott, ezért a folyamatos működés biztosítása és az adatok védelme elsődleges fontosságú.

Újraindulás és működés, amint lehetséges
Katasztrófa esetén biztonsági, kockázatkezelési és helyreállítási tervekre van szüksége, hogy a lehető leghamarabb újraindíthassa a működést. Mivel az adatokhoz és a szoftverekhez való hozzáférés nélkül nehéz fenntartani az üzletmenetet.

Átfogó megelőzés, tervek és támogatás
Szakértőink létrehozzák, megvalósítják és kezelik a katasztrófa utáni helyreállítási programját, és az egyedi és változó céljaihoz igazítják azt. Proaktívan, 24/7-ben monitorozzák, javítják és frissítik, így biztosítjuk az átfogó üzletmenet folyamatossági tervet katasztrófa esetére. Integrált szervizüzemeltetési központunkon keresztül 24/7-es támogatást is tudunk nyújtani, így garantáljuk, hogy probléma esetén mindenre kiterjed a szolgáltatásunk. 

Megoldások és szolgáltatások

IT folyamatossági szolgáltatások

areo

Őrizze meg folyamatosan a hozzáférést és rendelkezésre állást

A biztonsági mentési, visszaállítási és katasztrófa utáni helyreállítási terveket gyakran mellőzik, vagy sosem tesztelik, amíg kritikus esemény nem történik. Azonban az adatmennyiségek növekedése és a folyamatos üzletmenet iránti minden eddiginél erősebb igénye miatt a szervezeteknek tudatosabb megközelítésmódot kell alkalmazniuk, hogy megelőzzék azokat a problémákat, amelyek hatással lehetnek a tevékenységeikre, felhasználóikra és ügyfeleikre.

Jusson személyre szabott megoldáshoz
Üzleti hatáselemzéssel segítünk azonosítani a legfontosabb üzleti folyamatait, a mögöttes informatikai rendszereket és a szükséges szolgáltatási szint megállapodásokat, hogy személyre szabott megoldást nyújthassunk.

Segíthetünk Önnek:
  • Garantálni az üzletmenet folyamatosságát  
  • Minimalizálni a kritikus folyamatok zavarását  
  • Fenntartani a külső adatközpontok működését  
  • Konfigurálni a biztonsági mentési és megőrzési időket  
  • Felügyelni a replikációs időszakokat és átállási terveket  
  • Csökkenteni a kockázatokat és növelni a megbízhatóságot  
  • Létrehozni a biztonsági mentési, katasztrófa utáni helyreállítási és felhő tárolót 
Lépjen kapcsolatba velünk

Lépjünk kapcsolatba

Beszéljen a Ricoh szakértőjével

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal, és tudja meg, hogyan segíthetjük cégét

Lépjen kapcsolatba velünk

Ricoh üzleti szolgáltatások

Fedezze fel a professzionális szolgáltatások és megoldások választékát, melyekkel segíteni tudja szervezete haladását a digitalizáció felé vezető úton.

Ismerje meg minden üzleti megoldásunkat
seamless digital workspace experience

Digital Experience

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek

Business Process Management

Egyszerűbb, gyorsabb és még inkább költséghatékony munkamódszerekkel biztosítjuk csapata elkötelezettségét és produktivitását.

További részletek

Kiberbiztonság

A segítségünkkel ellenálló IT infrastruktúrát építhet, megismerheti és felügyelheti a sérülékenységeket, valamint magabiztosan növekedhet.

További részletek

Felhő és infrastruktúra

Biztosítjuk az ütemtervet és a felhőalapú megoldásokat, melyek segítenek modernizálni IT infrastruktúráját, automatizáltan kezelni a munkaterheléseket és átalakítani az üzleti működést.

További részletek

Digitális munkahely

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek