Felügyelt Kiberbiztonság Szolgáltatások
cybersecurity

A profi kiberbiztonság költséghatékony megközelítése

Felügyelt kiberbiztonsági szolgáltatások

Az adatsértések és más kiberbiztonsági események észlelése és megelőzése állandó és ismétlődő tevékenység. Ahogyan a fenyegetések fejlődnek, az IT infrastruktúrákat is új változókkal és új célkitűzésekkel kell ellátni, valamint meg kell határozni a megvalósítási stratégiákat. A szakképzet kiberbiztonsági személyzet hiánya csak felerősíti ezt a kihívást.

Költséghatékony, állandó kiberbiztonság
Felügyelt kiberbiztonsági szolgáltatásaink megoldást kínálnak ezekre a kihívásokra. Vezető kiberbiztonsági szakértőink monitorozzák és felügyelik a hálózatok és készülékek kiberbiztonságát. Kiszervezett csapatként a valóban megtörtént események alapján hasznosítunk eszközöket, szakértelmet, elemzést és tapasztalatokat, hogy méretezhető és költséghatékony megközelítést nyújtsunk az állandó kiberbiztonsághoz. 

Megoldások és szolgáltatások

Biztonsági információk és eseménykezelés (SIEM)

areo

Reagálási idő csökkentése veszélyes esemény során

Amikor a támadók megkísérelnek betörni egy hálózatba, gyakran előnyben vannak, mert a védelem inkább reaktív, mint proaktív. Egy jól felosztott SIEM rendszer proaktívan gyűjti és elemzi a naplókat, hogy meghatározza, mikor lehet folyamatban támadás, és aktív védelmet nyújt a támadásokkal szemben.

Holisztikus, dinamikus információszerzés
Felügyelt SIEM szolgáltatásink monitorozza, azonosítja, besorolja, ellenőrzi és figyelmeztetést küld a kiberbiztonsági eseményekről. Több technológiát kombinálva holisztikus és dinamikus biztonsági információszerzést és reagálást biztosít.

Kompatibilis és átfogó SIEM
A gyűjtőkből, syslog-szolgáltatásokból és API-kból származó élő adattovábbításokra támaszkodó szolgáltatás számos technológiával kompatibilis, mint amilyen a Palo Alto, Trend, Forcepoint, ServiceNow és Cisco. A szolgáltatás nemcsak IT-támogatási jegyeket generál automatikusan biztonsági riasztás esetén, hanem az eseményekre adott válaszlépéseket is végrehajtja. SIEM-támogatásunk a következőket tartalmazza:

Gyors helyreállítás
 • 24/7 reagálás a főbb kritikus eseményekre  
 • Internetes portálok, irányítópultok és tárhely magas szintű rendelkezésre állása  
 • Események azonosítása és besorolása 
 • Azonnali skálázás IMAC-ok alkalmazásához (Install, Move, Add, Change fizikai eszközökön) 
 • Kritikus eseményekről értesítés 15 percen belül; közepes szintű eseményeknél legfeljebb egy órán belül 
 • Fals pozitív riasztások visszaszorítása a felhasználók magatartáselemzésével 
 • A meglévő SIEM szabályok és biztonsági riasztások időszakos felülvizsgálatai
Lépjen kapcsolatba velünk

Tűzfal és biztonságos hozzáférési szolgáltatás (SASE)

areo

Korlátozza a kívülről befelé irányuló kommunikációt és optimalizálja a határok védelmét

Mivel sok tűzfalat kell kezelni, gyakran különböző gyártók technológiáival, sok vállalkozás küzd az alapvető tűzfalfelügyelettel, miközben fenntartja a hálózat peremének biztonságát és integritását. Ez egy kényes egyensúly, és gyakran bonyolítja a helyzetet, hogy a szervezet több országban van jelen, és a különböző tűzfal csapatok eltérő időzónákban vannak.

Az összes hálózatbiztonsági szolgáltatás egyetlen felhőben
A Gartner az SASE-t a felhőtechnológiákat alkalmazó, statikus és világosan meghatározott hálózati peremmel már nem rendelkező szervezetek védelmének elsődleges módszereként határozza meg. Az SASE koncepciója az, hogy minden hálózatbiztonsági szolgáltatás egyetlen felhőarchitektúrában egyesül, ami minden felhasználó esetén azonos, függetlenül attól, hol vannak a világon.

24/7/365 biztonság
Tűzfal és SASE szolgáltatóink megfelelő szakértelmet biztosítanak ahhoz, hogy a tűzfal problémamentesen és biztonságosan működjön helyszíntől függetlenül. Tűzfalra szakosodott mérnökeink magasan képzett csapata 24/7 elérhetőséggel rendelkezik az év minden napján, hogy biztosítsa a fokozott biztonságot és a behatolás kockázatának csökkentését a belső és külső határok védelmével és kezelésével, valamint az elkülönítéssel.
 
Rendszeres jelentéseket biztosítunk, amelyekben szerepelnek a bejelentkezési próbálkozások, módosítások, frissítések és minden készülék állapota. A megoldás tartalma:
 • Szoftver által meghatározott széleskörű hálózat (SD-WAN) 
 • Meglévő SD-WAN/MPLS alkalmazások biztonsága, egyszerű verzióváltás teljes hálós SD-WAN-ra bárhol a világon 
 • Távoli hozzáférésű virtuális magánhálózat minden irodának és felhasználónak 
 • Zero Trust hálózati hozzáférés minden felhasználónak 
 • Szolgáltatásminőségi irányelvek 
 • DNS biztonság 
 • Biztonságos webes átjáró
Lépjen kapcsolatba velünk

Privilegizált hozzáférés kezelés (PAM)

areo

Gondoskodjon minden vállalati információ biztonságos hozzáféréséről

Az információkhoz való strukturált, nyomon követhető és biztonságos hozzáférés nélkül egy behatoló hozzáférhet a vállalkozás adataihoz. A fejlett privilegizált hozzáférés kezelési szoftverrel gondoskodni lehet azok biztonságáról, azonban a PAM megoldások felügyelete és optimalizálása bonyolult és időigényes lehet, és speciális képességeket igényelhet.

Teljes körű felügyelet a teljes körű védelemhez
A felhasználói eredményekre, valamint a PAM szoftver hatékony és eredményes kezelésére összpontosítva a teljes körűen felügyelt PAM szolgáltatásunk megvédi a vállalkozásokat a jogosultságokkal való visszaéléstől.

PAM mérnökök dedikált csapata
Az új felvételnek vagy a meglévő személyzet átképzésének alternatívájaként tervezett szolgáltatás a PAM mérnökök és fenyegetéselemzők dedikált csapatából áll, akik az Ön nevében kezelik és optimalizálják a PAM-ot. A kritikus privilegizált hozzáférési környezetek védelme és kezelése révén segítenek a költségek felügyeletében, a biztonság javításában és a kockázatok csökkentésében. 
Lépjen kapcsolatba velünk

Felügyelt e-mail biztonság

areo

Minimalizálja a rosszindulatú e-mailek veszélyét

A kiberbűnözők rosszindulatú e-maileket küldenek, amelyek vírusokat, rosszindulatú programokat, levélszemetet, adathalász próbálkozásokat vagy más kiberbiztonsági fenyegetéseket tartalmaznak. Arra számítanak, hogy a felhasználók könnyen hibáznak, és például rákattintanak egy nem biztonságos hivatkozásra vagy csatolmányra. A felügyelt e-mail biztonsági szolgáltatások védelmet nyújtanak a vállalkozásoknak a jogosulatlan adatsértésekkel, jogosulatlan hozzáféréssel és más e-mailes biztonsági fenyegetésekkel szemben.
 
Felügyelt, karbantartott és monitorozott e-mail technológiák
Felügyelt e-mail biztonsági szolgáltatásunk prediktív megközelítést alkalmaz az e-mail fenyegetések észlelésére, elemzésére és blokkolására, mielőtt azok elérnék a végfelhasználók postafiókjait. IT biztonsági szakértőink felügyelik, karbantartják és monitorozzák az e-mail technológiákat, és biztonsági stratégiákat alkalmaznak, melyek segítségével az e-mailek biztonságosak és rosszindulatú tartalomtól mentesek lehetnek. A személyzetnek ezt követően nem kell annyit aggódnia, és a főbb feladataira koncentrálhat. 
Lépjen kapcsolatba velünk

Felügyelt vírusvédelem

areo

Optimalizálja a víruskereső rendszereket minden vállalati eszközön

A nem felügyelt vírusvédelmi rendszerek lehetővé teszik a végfelhasználóknak, hogy engedélyezzék vagy letiltsák a vírusvédelmet a számítógépükön, ami jelentős kockázatnak teszi ki a vállalkozást. A központilag felügyelt vírusvédelmi rendszer garantálja, hogy a szervezet által megkövetelt összes biztonsági óvintézkedést szigorúan betartják. Azonban ehhez magasan képzett IT személyzet szükséges, valamint felügyeleti infrastruktúrák.

A legjobb vírusvédelmi megoldás vállalkozása számára
Automatikus és felügyelt vírusvédelmi szolgáltatásunkkal támogatást tudunk nyújtani. Garantálja, hogy a vírusvédelem naprakész legyen, az ütemezés szerint végzi a szűrést, és azonnal észleli, elemzi, semlegesíti és jelenti a fertőzéseket. Ez a szerver, a rendszerek, a hálózat és a vezeték nélküli hozzáférésű eszközök biztosításának kritikus lépése. A vállalkozás méretétől és követelményeitől függően szintén segítséget tudunk nyújtani a piacon elérhető legjobb vírusvédelmi megoldás alkalmazásában. 
Lépjen kapcsolatba velünk

Lépjünk kapcsolatba

Beszéljen a Ricoh szakértőjével

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal, és tudja meg, hogyan segíthetjük cégét

Lépjen kapcsolatba velünk

Ricoh üzleti szolgáltatások

Fedezze fel a professzionális szolgáltatások és megoldások választékát, melyekkel segíteni tudja szervezete haladását a digitalizáció felé vezető úton.

Ismerje meg minden üzleti megoldásunkat
seamless digital workspace experience

Digital Experience

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek

Business Process Management

Egyszerűbb, gyorsabb és még inkább költséghatékony munkamódszerekkel biztosítjuk csapata elkötelezettségét és produktivitását.

További részletek

Kiberbiztonság

A segítségünkkel ellenálló IT infrastruktúrát építhet, megismerheti és felügyelheti a sérülékenységeket, valamint magabiztosan növekedhet.

További részletek

Felhő és infrastruktúra

Biztosítjuk az ütemtervet és a felhőalapú megoldásokat, melyek segítenek modernizálni IT infrastruktúráját, automatizáltan kezelni a munkaterheléseket és átalakítani az üzleti működést.

További részletek

Digitális munkahely

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek