Kiberbiztonság Megoldások
cybersecurity solutions

Csökkentse a kockázatokat és készüljön fel a kibertámadásokra

Kiberbiztonsági megoldások

A szervezetek egyre összetettebb és ellenségesebb biztonsági környezettel szembesülnek, ahol a kibertámadások és adatsértések hatásának jelentősége növekszik. A hírnév, márkapozíció és szenzitív adatok megóvásának kulcsa az ellenállóképesség megőrzése, azonban az erős biztonsági pozíció kialakítása bonyolult és ismétlődő folyamat.

Átfogó módszer a vállalkozása védelme érdekében
Kiberbiztonsági megoldásaink kínálata megvédi az infrastruktúrákat, eszközöket és felhasználókat a külső és belső kibertámadásoktól. Nagy és kis szervezetek számára egyaránt nyújtunk kockázatfelmérést Európában, a Közép-Keleten és Afrikában (az EMEA-régióban), melynek keretében testre szabott és célzott megoldásokat javasolunk. Tanúsított csapatunk képes elemezni, megtervezni, megvalósítani és támogatni a kiberbiztonsági projekteket. Kiterjedt partnerhálózatunknak köszönhetően szolgáltatótól függetlenül tudunk kategóriaelső megoldásokat javasolni az egyedi kihívásaira szabva. 

Megoldások és szolgáltatások

Adatvédelem

areo

Őrizze meg adatai biztonságát, és teljesítse az összes vonatkozó szabályozást

A vállalkozás legfontosabb vagyona az adat, amit a legmagasabb szintű védelemben kell részesíteni.  Az európai és helyi szabályozásokkal összhangban segítünk meghatározni a szenzitív adatok megőrzési és adatvédelmi stratégiáját a szabadalmaktól és ipari titkoktól az ügyféladatokig és gazdasági információkig.

Adatvédelem biztosítása az adatok teljes életciklusára
Segítséget nyújtunk az adatok felfedezéséhez, gyűjtéséhez, megosztásához, védelméhez, archiválásához és törléséhez, hogy az adatok teljes életciklusán át lehetővé tegyük az adatbiztonságot és adatvédelmet. Abban is segítséget tudunk nyújtani szervezetének, hogy fenntartható, méretezhető programokat alakítsunk ki, melyek az operatív és szabályozási követelményeket célzó stratégiai elvek köré épülnek 
Lépjen kapcsolatba velünk

E-mail és web biztonság

areo

Blokkolja a fenyegetéseket, mielőtt a postafiókba kerülnének

A kibertámadásokat gyakran maguk a felhasználók aktiválják véletlenül. Egy gyors kattintás egy e-mail vagy böngésző hamis hivatkozására katasztrofális adathalászati támadásokhoz vezethet. Prediktív elemzés segítségével blokkolhatjuk a támadásokat, mielőtt eljutnának a felhasználóig. E-mail biztonsági megoldásaink között megtalálható a belső képzés, amivel tovább lehet minimalizálni az e-mail és web támadások kockázatát. 
Lépjen kapcsolatba velünk

Vírusvédelem

areo

Védje meg fájljait és hardverét a rosszindulatú támadásoktól

A vírusvédelmi rendszer alkalmazása a kibervédelem nagyon alapvető részét képezi. A rendszer folyamatos frissítése és aktiválása a készülékeken a vírusok és sérült fájlok elleni védelem első vonala. Piacvezető vírusvédelmi megoldásaink széles választékát kínáljuk mindenféle méretű vállalkozásnak.
Lépjen kapcsolatba velünk

Hitelesítési biztonság

areo

Tartsa a csapatán belül a szenzitív adatokat

A felhasználók, folyamatok vagy készülékek azonosítása előfeltéetl az informatikai rendszerek erőforrásainak hozzáféréséhez. A hitelesítés folyamata során a rendszer igazolja, hogy valaki (vagy valami) az akinek (vagy aminek) állítja magát.

Alegjobb hitelesítési megoldások és szakértelem
A legmodernebb technológiás megoldásokat kínáljuk a hitelesítési biztonsághoz, hogy az ügyfél igényei és az informatikai infrastruktúra alapján kezeljük a hitelesítési folyamatot. Szakértő csapatunk megtervezi, megvalósítja és támogatja a legösszetettebb hitelesítési rendszereket is, például:  
  • Többfaktoros 
  • Tanúsítványalapú 
  • Biometrikus 
  • Token-alapú 
A felhasználók azonosításával korlátozhatja az adatlopásnak és -rongálásnak való kitettséget, és elérheti a megfelelő szintű védelmet, valamint biztosíthatja, hogy csak a megfelelő jogosultsággal rendelkező személyek próbáljanak hozzáférni a vállalati eszközökhöz. 
Lépjen kapcsolatba velünk

Zsarolóprogramokkal szembeni biztonság

areo

Az utolsó védelmi vonal a zsarolóprogramok támadásaival szemben

A kiberbűnözők a zsarolóprogramokat hatásos fegyverré változtatták, amivel megtámadhatják a vállakozásokat, és pénzt szerezhetnek tőlük. A hagyományos víruskeresési és veszélyészlelési módszerek nem bizonyultak hatékonynak ilyen támadásokkal szemben.

Átfogó védelem a zsarolóprogramokkal szemben
Elemezzük a jelenlegi infrastruktúrát, és világszínvonalú veszélyészlelési és reagálási rendszereket alkalmazunk, amelyek átfogó védelmet nyújtanak a zsarolóprogramokkal és a fejlett kibertámadásokkal szemben. Ezekkel az "őrszem" eszközökkel észlelni és blokkolni tudjuk a fenyegetéseket a támadás teljes időtartama alatt.
Lépjen kapcsolatba velünk

Lépjünk kapcsolatba

Beszéljen a Ricoh szakértőjével

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal, és tudja meg, hogyan segíthetjük cégét

Lépjen kapcsolatba velünk

Ricoh üzleti szolgáltatások

Fedezze fel a professzionális szolgáltatások és megoldások választékát, melyekkel segíteni tudja szervezete haladását a digitalizáció felé vezető úton.

Ismerje meg minden üzleti megoldásunkat
seamless digital workspace experience

Digital Experience

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek

Business Process Management

Egyszerűbb, gyorsabb és még inkább költséghatékony munkamódszerekkel biztosítjuk csapata elkötelezettségét és produktivitását.

További részletek

Kiberbiztonság

A segítségünkkel ellenálló IT infrastruktúrát építhet, megismerheti és felügyelheti a sérülékenységeket, valamint magabiztosan növekedhet.

További részletek

Felhő és infrastruktúra

Biztosítjuk az ütemtervet és a felhőalapú megoldásokat, melyek segítenek modernizálni IT infrastruktúráját, automatizáltan kezelni a munkaterheléseket és átalakítani az üzleti működést.

További részletek

Digitális munkahely

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek