Nyomdaipari Uzletag
Graphic Communication

Tegye jövőállóvá vállalkozását

Nyomdaipari megoldások

Nyomdaipari üzletág

Napjaink összekapcsolt világában a piaci és technológiai trendek minden eddiginél dinamikusabbak. A sikerességhez bátran élnie kell a lehetőségekkel, hogy átalakítsa vállalkozását. Ha gyors ütemben diverzifikál, és bővíti berendezésein az alkalmazások körét, jobban reagálni tud az ügyfelek folyamatosan változó igényeire, nagyobb profitot szerezhet, és fenntartható vállalkozást teremthet.
 
A Ricoh-nál az innovatív átalakulás (a mi szavainkkal Henkaku) a génjeinkben van. Évek óta ösztönözzük a nyomtatás digitális átalakulását, amit a szektor és ügyfeleink üzleti tevékenységeinek jelentős változásával kapcsolatos ismereteinkre alapozunk. Olyan megoldásokat kínálunk a hardvereket, szoftvereket és szolgáltatásokat is beleértve, amelyek segítségével fejlődhet, digitalizálhat és fenntartható versenyelőnyt teremthet.
Lehet szó akár nagy kereskedelmi nyomdáról, nagyvállalati nyomtató helyiségről, vagy képezheti a gyártási folyamat részét is a nyomtatás, a vállalkozásának ismeretére építünk. Megismerjük, hogyan teheti sikeressé a digitális technológia, és a célunk, hogy megtaláljuk a növekedés új lehetőségeit, amelyek kikövezik a fényes és jövedelmező jövőbe vezető utat.
image

Az analóg nyomtatás volumenéhez képest a digitális 2030-ra megduplázódik

A Ricoh nyomdaipari üzletága olyan digitális nyomdai megoldásokat nyújt, amelyek lendületet adnak a jövő vállalkozása számára. Ahogyan azt a legtöbb kereskedelmi és ipari nyomda megtapasztalja, évről évre gyorsuló ütemben tolódik el a nyomdaipar az ofszet nyomtatásról a digitális felé. A Caslon szerint az analóg nyomtatás volumene 2030-is évente több mint 2%-kal fog csökkenni, míg a digitális nyomtatás várhatóan 4,6%-kal nő. A színes digitális nyomtatásra a Caslon közel 10%-os összetett éves növekedési rátát (CAGR) vár az időszak alatt.
 
Az analóg folyamatokról digitálisra áttérni nem egyszerű vállalkozás. Az új berendezésekkel kapcsolatos döntések, valamint a meglévő termelési folyamatba való beépítés bonyolultsága ijesztő lehet. Azzal a kérdéssel szembesül, hogyan alakítsa át fizikai és pénzügyi szempontból vállalkozását olyan módon, ami fenntartható, és leginkább szolgálja ügyfeleit.

Segítünk a nyomdaipari vállalkozásoknak az átmenet megvalósításában A Ricoh tevékenységeinek része, hogy segítse ügyfeleit a digitális nyomtatásra történő áttérésben. Büszkén állíthatjuk, hogy a digitális nyomtatás és integráció szakértői vagyunk, és a hozzáértésünk üzleti oldalról is támogatást nyújt. A segítségünkkel fenntarthatóbb és költséghatékonyabb lehet ügyfeleink választása – mivel ez számukra és számunkra egyaránt előnyös.
 
Ennél alapvetőbb szinten is támogatást nyújtunk, amikor a vállalkozás minden nyomtatási feladatának munkafolyamatát megvizsgáljuk; megtaláljuk a módját, hogy felgyorsítsuk a termelési folyamatot, így az maximálisan hozzájáruljon célkitűzéseihez. A személyzet képzésével biztosítjuk, hogy a legjobb gyakorlatokat alkalmazzák, melynek segítségével hosszú távon is optimalizálható és megerősíthető vállalkozása.

Területek, ahol kiemelkedő szakértelemmel számíthat ránk

Kereskedelmi nyomtatás

areo

Hosszú távú partnerkapcsolat és páratlan szakértelem

Elkötelezetten teljesítjük mindenféle kereskedelmi nyomtatási tevékenység hosszú távú igényeit, beleértve az általános kereskedelmi nyomtatást, a közvetlen marketing levelek szakértőit, könyvnyomtatást és tranzakciós nyomtatást. Az EMEA-régióban (Európa, Közel-Kelet és Afrika) több mint 7000 ügyfél kiszolgálásával a legjobb hardver- és szoftvermegoldásokat kínáljuk, valamint a kategória vezető műszaki üzletfejlesztését és szakértelmét, ami sikeressé teszi kereskedelmi nyomdai tevékenységeit.
Részletek

Nyomtatási központ

areo

Építsen a munkavégzés új módszereihez alkalmazkodó nyomtató helyiséget

A változó világban a szervezetek megtapasztalják, milyen értéket jelenthet számukra egy nyomtató helyiség, vagy központi reprográfiai osztály (CRD) az üzleti szempontból kulcsfontosságú folyamatokban. Ha jövőállóvá szeretnénk tenni a működést, alapvető fontosságú, hogy digitális dokumentum szolgáltatásokat alkalmazzunk, foglalkozzunk a távmunkában lévők igényeivel, valamint hatékonyan kezeljük a levelezést és az ügyfélkommunikációt.
 
A Ricoh az iparág szakértőivel és díjnyertes portfólióval segít felgyorsítani a nyomtató helyiség átalakítását kommunikációs központtá. A marketing és promóciós nyomtatás növekedésének kezelése mellett felügyeljük a papíralapú és digitális formátumok keveredésével zajló kommunikációt is.
Részletek

Ipari nyomtatás

areo

Számos ipari nyomda kihívások sorával szembesül

Az ellátási láncok hosszúak és megbízhatatlanok, a készletezés drága lehet, a megfelelő hulladékkezelés pedig bonyolult és költséges. Az egyszerűsítés és takarékosság érdekében számos ipari nyomda olyan nyomtatási megoldásokat keres, amelyek megfelelő mennyiségben és minőségben képesek teljesíteni megrendeléseiket, minden alkalommal a megfelelő időben.
 
A Ricoh az ipari nyomtatás end-to-end szemléletmódja révén segít megvalósítani ezt. A kategória legjobb innovatív hardvereinek és szoftvereinek kínálatával, ideértve az igény szerinti nyomtatási alkalmazásokat, gyártási alkalmazásokat, valamint az automatizálás és integrált ipari folyamatok terén szerzett szakértelmünket, testre szabott megoldást nyújtunk, pontosan a gyártósor igényeinek megfelelően.
 
Több évtizedes tapasztalatunk van az ipari nyomdagépek nyomtatófejeivel és mindenféle festéktechnológiával kapcsolatosan, ezrét bármilyen alapanyagot a megfelelő festékkel, nyomtatófejjel és szoftverrel tudjuk párosítani. Integrációs szakértőink pedig garantálják, hogy a nyomtatási folyamat teljesen optimalizált, és a legnagyobb kihívást jelentő gyártósor követelményeit is teljesíti.
Lépjen kapcsolatba velünk

Ricoh pénzügyi szolgáltatások

Vásárolja meg a szükséges technológiákat és szolgáltatásokat úgy, ahogy Önnek megfelel.

A Ricoh Capital finanszírozási lehetőségei segítségével el tudja osztani a beszerzés költségeit, és egy exkluzív, kiszámítható, havonta vagy negyedévente kézbesített számlával át tudja venni az irányítást.

Customer Experience Centre

Keresse fel ügyélélmény központunkat

Számos ügyfelünk és partnerünk találkozik velünk ügyfélélmény központunkban, hogy együtt optimalizáljuk a nyomtatás világát, és létrehozzuk a jövő nyomdai alkalmazásait és szolgáltatásait. Inspirálódjon Ön is!

Lépjünk kapcsolatba

Beszéljen a Ricoh szakértőjével

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal, és tudja meg, hogyan segíthetjük cégét

Lépjen kapcsolatba velünk