About_Ricoh_Header_1920x480_EU_20211124.jpg

Végig Ön mellett leszünk az úton

Testre szabott támogatás és megoldások a digitalizáció felgyorsításához

Megközelítésmódunk az üzleti megoldásokhoz

Tevékenységeink a munkahelyek megreformálására összpontosítanak. Számunkra ez azt jelenti, hogy tanácsadást és stratégiai támogatást nyújtunk, melynek segítségével reagálni tud a modern munkahely változó igényeire. Legyen szó bármilyen digitális átalakulásról, vállalkozásméretről vagy körülményekről, segítünk elérni üzleti céljait.

A folyamatosan változó igényeinek teljesítésére koncentrálunk
Az EMEA-régióban található irodáinkból, közös szolgáltatóközpontjainkból és termelési létesítményeinkből a projektek egyedi igényeihez igazodó, teljes mértékben testre szabható szolgáltatások és támogatás átfogó választékát kínáljuk. A szervezeten belül és felvásárlásokkal folyamatosan bővítjük digitális szolgáltatási képességeinket, ami lehetővé teszi számunkra, hogy teljesíteni tudjuk ügyfeleink folyamatosan változó igényeit a digitális munkahelyekkel kapcsolatosan. 

Szolgáltatási modellünk támogatja az üzleti növekedését

A csapataival szorosan együttműködve ismerjük meg a kihívásokat és dolgozzuk ki a stratégiákat a célkitűzések megvalósítása érdekében. Holisztikus szemléletmódot alkalmazva olyan megoldásokat tervezünk és valósítunk meg, amelyek harmonikusan működnek a vállalkozás más részeivel.
 
A megvalósítást követően segítünk munkavállalóinak elfogadni a pozitív változást, miközben monitorozzuk az új folyamatokra és munkafolyamatokra adott reakciókat. Ezen betekintések birtokában folyamatos fejlesztést biztosítunk, hogy teljesítsük munkavállalói és ügyfelei folyamatosan változó igényeit, ahogyan a vállalkozása növekedik.

Üzleti igények széles választékáról gondoskodunk

Kis- és középvállalkozások

A munkahellyel együtt fejlődő megoldások

A kkv-knak folyamatosan kell keresniük a módját, hogyan legyenek produktívabbak és hatékonyabbak, a lehető leginkább költségkímélő módon. Az intelligens technológiák segítségével el lehet érni ezt a teljesítményszintet – a munkaigényes feladatok automatizálása, a folyamatok korszerűsítése és az ügyfélélmény javítása révén. Azonban amikor az erőforrások szűkösek, és a digitális képességek korlátozottak, számos kissebb vállalkozásnak nehezére esik megtalálni az adott környezetnek megfelelő technológiát.
areo
Használja ki a befektetése összes előnyét
Átfogó tapasztalataink segítségével a kis- és középvállalkozások olyan skálázható megoldásokat vezethetnek be, amelyek biztosítják a munkahelyi igények változásával együtt történő növekedéshez és fejlődéshez szükséges rugalmasságot. Legyen szó a hatékonyság növeléséről egy dokumentumkezelési megoldáson keresztül, vagy felhőalapú környezet megvalósításáról a távmunka biztosításához, gyorsan alkalmazni tudjuk a meglévő technológiával zökkenőmentesen integrálható termékeket, megoldásokat és szolgáltatásokat – amit rugalmas és átlátható pénzügyi struktúrával egészítünk ki.
 
Műszaki szakértőink támogatásával felügyeljük a helyszíni megvalósítást, valamint képzést és támogatást kínálunk, melynek segítségével a kkv-k számára a lehető leggyorsabban megtérülő befektetési döntések születhetnek.

Középvállalkozások

Segítünk kihasználni a lehetőségeket

A nagyobb méretű vállalkozások kényes egyensúlyozásra kényszerülnek: kezelni a változásokat, miközben nagyszerű szolgáltatást nyújtanak, fenntartják az alkalmazottak elkötelezettségét és a működés javítása mellett biztosítják a hosszú távú növekedést. A piac gyorsan változó jellege miatt a közepes méretű vállalkozásoknak felül kell vizsgálniuk technológiai adottságaikat, és biztosítaniuk kell, hogy az összhangban álljon kereskedelmi stratégiájukkal, és képes legyen növekedési ambícióiknak megfelelően skálázódni.
areo
Valósítsa meg növekedési ambícióit
Azonosítjuk, rangsoroljuk és kezeljük a problémás pontokat és a hatékonysági hiányosságokat, hogy a középvállalkozások a legfontosabb céljaikra összpontosíthassanak. Az ügyfélkiszolgálást javító digitális munkafolyamatok megvalósításától a produktivitást maximalizáló ergonomikus és együttműködő munkakörnyezet megtervezésének és kialakításának elősegítéséig.
 
Megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtunk a bővülő működés komplexitásának egyszerűsítésére és racionalizálására. Helyi jelenlétünkkel a régióban segíthetjük a közepes méretű szervezetek növekedési terveit, hogy új piacokra és üzleti területekre terjeszkedjenek.

Nagyvállalatok

Digitális innováció és szolgáltatások a növekedéshez

Az új kihívásokkal szembesülve az üzleti vezetőknek kezelniük kell a szervezetükön belül megjelenő kihívásokat és korábban nem tapasztalt változásokat, miközben innovatív módokat találnak a fenntartható növekedés biztosítására. Ahhoz, hogy ezt gyorsan és megfelelő méretben tudják végrehajtani, átfogó műszaki szakértelem és erőforrások szükségesek.
areo
Alkalmazkodás és növekedés méretarányosan
A segítségünkkel a nagyvállalatok a digitális szolgáltatásokon és technológiai innováción keresztül felgyorsíthatják a legfőbb bevételeik növekedését, miközben egyszerűbbé teszik a digitális környezetet, és csökkentik a költségeket és a kockázatot. A digitális szolgáltatások kiterjedt portfóliójával konzultatív szemléletmódot alkalmazunk – testre szabott munkahelyi megoldásokat dolgozunk ki, amelyek növelik az üzleti teljesítményt, és támogatják a társadalmi, környezeti és vállalatirányítási (ESG) célok megvalósulását is.
 
Legyen szó biztonságos munkakörnyezet kialakításáról, távoli együttműködés lehetővé tételéről, az információk digitalizációjáról vagy az ügyfélélmény optimalizálásáról, globális és helyi szakértelmünkkel segítünk a vállalkozásoknak alkalmazkodni és kiemelkedni a fejlődő piacon.

Állami szektor

Támogatjuk a digitális átalakulás útját

A digitális technológiák számtalan lehetőséget nyújtanak az állami szektor szervezetei számára. A tanulás módjának fejlesztésétől és az oktatásügyi szervezetek támogatásától a kormányzati és egészségügyi intézmények számára a társadalmi kihívások kezelésének lehetővé tételéig segíthetünk. Tudjuk, hogy ebben a szektorban a fenntartható növekedés megvalósítása problémákba ütközhet.
areo
Szolgálja kiemelkedően a polgárokat – minden nap
 
Támogatást nyújtunk az állami szektor szervezeteinek a digitális átalakulásuk útján. Legyen szó az ügyfélélmény javításának céljáról, a hibrid munkavégzés lehetővé tételéről, a szolgáltatások kiválóságának biztosításáról, vagy a társadalmi, környezeti és irányítási (ESG) célok megvalósításáról, megfelelő megoldásokkal és szolgáltatásokkal rendelkezünk a zökkenőmentes átmenethez.
 
Szakértő csapataink világszerte helyi támogatást és útmutatást nyújtanak, melynek segítségével az állami szektor szervezetei ellenálló és alkalmazkodóképes működést alakíthatnak ki, miközben segítünk egészséges, védett és biztonságos munkahelyet teremteni a szervezetek munkatársai számára. Szolgáltatásaink és megoldásaink a digitális élmények javításának céljával születtek – a munkavállalók produktivitását és elégedettségét növelik, hogy változást tudjanak elérni, és kiemelkedően kiszolgálják a tanulókat, betegeket és az állampolgárokat nap, mint nap.

Segítünk csökkenteni a karbonlábnyomát

Hiszünk abban, hogy hozzájárulhatunk a CO2-kibocsátás széles körű csökkentéséhez azáltal, hogy ügyfeleinknek különféle megoldási szolgáltatásokat kínálunk, amelyek mind az irodák, mind a társadalom egésze esetén csökkentik a szén-dioxid-kibocsátást.

Lépjünk kapcsolatba

Beszéljen a Ricoh szakértőjével

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal, és tudja meg, hogyan segíthetjük cégét

Lépjen kapcsolatba velünk