FőoldalVissza a menübe
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Hírek

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

Felsőoktatási szolgáltatások

Az egyetemek és egyéb felsőoktatási intézmények egyre élesebb versenyt folytatnak a diákok és a magasan képzett oktatók megszerzéséért. A diákok és az oktatók egyaránt szeretnének megbizonyosodni arról, hogy a választott intézmény biztosítja számukra a produktív és innovatív munkához szükséges technológiát, eszközöket és támogatást.

  • DocuLounge 2

    DocuLounge

    Teljes körű szolgáltatásokat nyújtó nyomtatási és lapolvasási központ, illetve együttműködési tér a diákok és a munkatársak számára.

  • Mobil és igény szerinti nyomtatási 2

    Mobil és igény szerinti nyomtatási szolgáltatások

    Lehetőséget biztosít a felsőoktatási intézmények számára egy olyan környezet kialakításához, amelyben bárhol, bármikor nyomtathatunk mobil eszközökről.


Tartson lépést a piaci versennyel

Napjaink egyre inkább globalizált világában a felsőoktatási intézmények között komoly verseny folyik a diákokért és az oktatókért. A tandíjak emelkedésével a diákok egyre kritikusabbá válnak, és már nem csupán az intézmények hírneve számít nekik. A diákok és az oktatók kiemelkedő minőségű szolgáltatásokra és a legújabb technológiára, valamint magas színvonalú tudományos környezetre vágynak.

A felsőoktatási intézményeknek azonban nehézséget okozhat lépést tartani a technológiai fejlődés ütemével. Egyre több oktatási intézmény támaszkodik megbízható technológiai partnerekre, hogy naprakészek maradhassanak.

A Ricoh biztosítja a szükséges technológiát az Ön számára, így diákjai és oktatói számára olyan eszközöket nyújthat, melyekkel kiválóan teljesíthetnek napjaink tudásalapú gazdaságában. Felsőoktatási szolgáltatásainkat és megoldásainkat a folyamatosan fejlődő piac igényeinek figyelembe vételével alakítottuk ki.

Felügyelt nyomtatási és informatikai szolgáltatásaink segítségével csökkentheti a költségeket, illetve modernizálhatja a kampusz együttműködési és tanulási tereit, így a diákok és az oktatók a maguk javára tudják fordítani a legújabb informatikai, nyomtatási és kommunikációs technológiák előnyeit. Emellett optimalizálhatjuk az olyan, intenzív dokumentumkezeléssel járó folyamatokat is, mint a beiratkozás vagy a diákok adatainak kezelése, továbbá biztonságos hozzáférést biztosíthatunk a kulcsfontosságú adatokhoz.

Az iparágban szerzett tapasztalatunk és az innovációra helyezett hangsúly segítségével lépést tartunk a felsőoktatási technológiai trendekkel, így Ön arra összpontosíthat, amihez a legjobban ért.Nem találta meg amit keres?

Ha nem találta meg amit keres, lépjen kapcsolatba velünk.

Kapcsolatfelvétel a Ricoh-val