FőoldalVissza a menübe
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Hírek

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Környezet, társadalom & irányítás

Elkötelezettségünk a fenntartható jövő építése mellett

Az ESG (környezetvédelmi, társadalmi és irányítási) szempontok a vállalat 1936-os alapítása óta meghatározzák, hogy a Ricoh hogyan végzi üzleti tevékenységeit. Központi szerepet játszik működésünkben, és szervezetünk minden részét érinti.
Ismerje meg részleteiben kezdeményezéseinket
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

Portfolionk

A Ricoh a fenntarthatósági kultúrában működik, vállalaton belüli gondolkodásunkkal és folyamatainkkal segítünk ügyfeleinknek felismerni és hasznosítani a vállalat, az alkalmazottak és ügyfeleik, valamint a környezet közötti viszonyt. Mindezt a Ricoh fenntarthatósági szolgáltatásait és termékeit tartalmazó portfolió segítségével valósítjuk meg.

Energiatakarékosság

Az alábbi termékeink és szolgáltatásaink segítsenek a vállalkozásoknak optimalizálni az energiafogyasztásukat és az üzemeltetési költségeiket:

 • Fenntarthatóság optimalizálási program - Ötlépéses tanácsadói folyamat, amely segít vállalkozásának a dokumentumkezelés munkafolyamatokkal kapcsolatos szén-dioxid-kibocsátás azonnali, mérhető csökkenését elérnie.
 • Szén-dioxid-semleges ipari nyomtatás - Háromlépéses tanácsadási eljárás, amely segít a nyomdai rendszerekkel dolgozó szolgáltatóknak elemezni, optimalizálni és semlegesíteni a szén-dioxid-kibocsátásukat.
 • Energiatakarékos termékek - Olyan innovációink révén, mint a gyors indulás, az alacsony energiafogyasztású alvó üzemmód, a gyors visszaállás alvó üzemmódból és a toner alacsonyabb olvadáspontja, számos termékünk piacvezető szerepet tölt be az energiatakarékosság területén.
 • Energia menedzsment eszközök és szoftverek - Számos termékünk rendelkezik az energiahatékonyság javítására szánt beépített vagy hozzáadott funkciókkal:
  • Heti időzítő – éjszakára és hétvégére kikapcsolja a készüléket, amivel akár 40%-os energiamegtakarítás is elérhető
  • Öko éjszakai szenzor – kikapcsolja a készüléket, ha azt észleli, hogy besötétedett
  • EcoMode – a legenergiatakarékosabb időzítési beállítás, amely azonnal alvó állapotba állítja a készüléket
  • Energiafogyasztást és papírhasználatot megjelenítő eszközök – megjelenítik a felhasználók energiafogyasztását és papírhasználatát
  • @Remote szoftver – nyomon követi a flottába tartozó készülékeket a fenntarthatósági célok tekintetében, valamint figyeli, hogy a készülékek mennyire teljesítik a fenntarthatósági célkitűzéseket a főbb mutatókhoz viszonyítva

Az erőforrások megóvása

A Ricoh fenntarthatósági kínálatában szerepel a termékek csökkentését, újrafelhasználását és újrahasznosítását tartalmazó kiterjedt portfólió, amelyet a Ricoh saját Comet Circle (üstököskör) elgondolása támogat, és amely tökéletesen megfelel a körkörös gazdaság követelményeinek.

 • Újrafelhasznált termékek, alkatrészek és kellékek – GreenLine nyomtatóink teljes mértékben felújított, az adatoktól megtisztított, használt többfunkciós nyomtatók kiváló minőségű alkatrészeiből készülnek, és jóval kisebb az ökológiai lábnyomuk, mint az új nyersanyagokból készült készülékeknek.
 • Az élettartamuk végét elért alkatrészek kezelése – A Ricoh intelligens nyersanyag-visszanyerési (Resource Smart Return) programja megkönnyíti az élettartamuk végét elért készülékek és használt fogyóanyagok egyszerű visszaküldését.
 • Kisebb, könnyebb alkatrészek – Legújabb többfunkciós nyomtatónk több mint 65%-kal könnyebb és kisebb, mint kategóriájuk korábbi típusai. Szellemiségünk része, hogy kevesebb nyersanyagot felhasználva fejlesszünk ki tartós készülékeket.
 • Újrahasznosított anyagok más forrásokból – A biológiai úton újratermelhető biomassza alapú nyersanyagok, például a biológiai alapú műanyagok és biomasszából készült festékek gyártási folyamataink lényeges részét képezik. Készülékeink részben biológiai alapú műanyagokból és villanykohóban előállított acélból készülnek.
 • Az erőforrás-takarékosság termékeink része Nagy sebességű kétoldalas nyomtatás – A papírtakarékosság jegyében a Ricoh többfunkciós nyomtatói alapkiépítésben képesek az egyszerű kétoldalas nyomtatásra. 
 • Tűzőkapocsmentes fűzőgép – A Ricoh többfunkciós nyomtatóinak egyedi sajátossága, amely lehetővé teszi maximum öt lap tűzőkapocs nélküli, ragasztásos egymáshoz fűzését.
 • Print&Share Eco nyomtatóillesztő program – Egy kattintással segít csökkenteni a papírfelhasználást és a hulladékot, mert elejét veszi a nem kívánt nyomtatásoknak, és összevonja az üres területeket, hogy több oldalt lehessen kinyomtatni egy lapra.
 • Újrahasznosított és fenntartható forrásokból származó papír – Minden irodai termékünket úgy terveztük, hogy optimálisan működjenek újrahasznosított papírral, saját papírválasztékunk pedig fenntartható módon felügyelt erdőkből származik.

Emberi jólét

A Ricoh emberi jóléttel kapcsolatos kínálatában szereplő termékek és szolgáltatások olyan dolgokra irányulnak, mint a megkülönböztetésmentesség, a végfelhasználók jóléte, kényelme és biztonsága

 • A nyomtatás biztonságához kapcsolódó termékek és szolgáltatások – A Ricoh biztonságos hardvereit, szoftvereit és műszaki szakértelmét ötvözve segítünk ügyfeleinknek javítani a nyomtatás biztonságát és megbízhatóságát.
 • Használt készülékek a fejlődő országok részére – Elérhetővé tettünk olcsó használt készülékeket a fejlődő országok részére, hogy kielégítsük színes nyomtatással kapcsolatos igényeiket.
 • A hozzáférhetőség és elérhetőség növelését segítő kialakítás és megoldások – Irodai berendezéseinkbe olyan tulajdonságokat építettünk, melyek növelik a hozzáférhetőséget és elérhetőséget annak érdekében, hogy bármilyen felhasználói igényt kielégíthessenek.
 • Hibrid multifunkciós nyomtatók – A katasztrófák utáni segítségnyújtáshoz és a gyakori áramkimaradásokat átélő fejlődő országok részére kifejlesztettünk egy akkumulátorról működő mutifunkciós nyomtatót, amely akkor is használható, ha a villamoshálózat épp nem működik.
 • A felhasználó/kezelő jóléte – A kezelő egészségére, biztonságára és jólétére irányuló termékek és szolgáltatások. 

Ez csak néhány módja annak, hogy a Ricoh fenntarthatóság kezelési portfóliója miként nyújthat segítséget az ügyfeleknek, hogy energiatakarékosabbak legyenek, okosabban használják fel az erőforrásokat, és hozzájáruljanak embereik jólétéhez. Keresse fel munkatársainkat még ma, és beszélje meg velük, hogyan tudnánk segíteni szervezetének a fenntarthatóbb jövő felé való elmozdulásban.
Nem találta meg amit keres?

Ha nem találta meg amit keres, lépjen kapcsolatba velünk.

Kapcsolatfelvétel a Ricoh-val